Binnaz Abla

Ayrılmış olman geleceğinde o adamın olmayacağı anlamına gelmez. Olmama ihtimalini göz ardı etme elbette ama durumlar dengeler değişebilir olgular:)

en son tellweye falcı olarak başvurucam bende:)))

Valla falcı olarak başvurmak için en iyisi biryolunvar ve Binnaz sanırım, öyle bir düşüncen varsa tellweye bulaşma:)

Bi arkadaşım 1-2 gün tellwede bakmıştı, hem orada 3-5 tl ile başlıyorsun belli bi kota vardı fal ücretinin yükselmesi için.

himym izliyor muydun bilmiyorum ama böyle durumlarda aklıma hep marshall ve lily'nin robin&ted üzerine olan iddiası ve marshallın her seferinde "not yet" diye itiraz edip lily'e parayı ödememesi geliyor

(umarım izlemişsindir yoksa bu yorum hiçbir şey ifade etmeyecek)

izlemedim ama anladım gibi demek istediğini acaba hala mümkün mü

Benim için ifade ediyor, çok severim

sanki okadar iyiyim de fal konusunda kahveden hiç anlamam mesela..o yüzden ya bir yolun var yada tellwe binnazda katina var kahve var varda var:)))

Bakabiliyor musun spring85 canım tarot Süpersin vallah.

Ay ben cok seviyorum sesli falları dinlemeyi yaa tekrar tekrar ama beklentiye girmiyorum çok şükür o da bi gariplik bende :)

eskiden bakıyo
üniversitedeyken bakıyordum kitabından öğrenmiştim ama şimdi çoğunun anlamlarını bile unuttum..sadece kartların olumlu olumsuz olabileceğini fark edebiliyorum bazen hatırladıklarım oldukça aslında bunalmasam sıkılmasam bu konuyu ilerletebilirim..ama ne biliyim bi süre sonra sıkıyor bunaltıyor beni sadece hislerim belli bi yaştan sonra daha da kuvvetlendi...

rica edicem tarot bilenler bana da bir el versin. kartları bir arada yorumlarken emin olamıyorum. buradan bazı arkadaşlara arada danışıyorum doğru mu yorumluyorum diye. hakikaten bir alışma süreci var

rica edicem tarot bilenler bana da bir el versin. kartları bir arada yorumlarken emin olamıyorum. buradan bazı arkadaşlara arada danışıyorum doğru mu yorumluyorum diye. hakikaten bir alışma süreci var
kitaptan veya netten bak canım anlamlarına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…