- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Bana geçen yıl Melekler Kahvesindeki Emre tanışacağım kişinin harflerini tarihini yerini (bir etkinlik davet) vermişti. dediği tarihten 2 hafta sonra oldu o etkinlik. (etkinliği düzenleyen kişinin bir yakının vefatı sebebiyle ertelendi) Sonuçta ben yine bir falcı tarafından "kandırıldım, patladı" dedikten sonra o etkinlikte tanıştım.
Sezgi'de tarihe takılma öncede sonrada olabilir dedi. o yüzden geçte olabilir falcılar mevcut duruma göre hisleriyle tarih veriyorlar ama olan olaylar ertelenmesine ya da erken olmasına sebep olabiliyor.
NOT: ama o fal benim için hala patlak geleceğin bu kişi dedi ama ayrıldık
Telwede falcı mı olcan :)))) öyle yeteneğin vardı niye önceden demiyosun yaaTellweye falcı olmak için nasıl başvuru
kesinlikle katılıyorum başka şeylere odaklanmak şart...
en son tellweye falcı olarak başvurucam bende:)))
himym izliyor muydun bilmiyorum ama böyle durumlarda aklıma hep marshall ve lily'nin robin&ted üzerine olan iddiası ve marshallın her seferinde "not yet" diye itiraz edip lily'e parayı ödememesi geliyorBana geçen yıl Melekler Kahvesindeki Emre tanışacağım kişinin harflerini tarihini yerini (bir etkinlik davet) vermişti. dediği tarihten 2 hafta sonra oldu o etkinlik. (etkinliği düzenleyen kişinin bir yakının vefatı sebebiyle ertelendi) Sonuçta ben yine bir falcı tarafından "kandırıldım, patladı" dedikten sonra o etkinlikte tanıştım.
Sezgi'de tarihe takılma öncede sonrada olabilir dedi. o yüzden geçte olabilir falcılar mevcut duruma göre hisleriyle tarih veriyorlar ama olan olaylar ertelenmesine ya da erken olmasına sebep olabiliyor.
NOT: ama o fal benim için hala patlak geleceğin bu kişi dedi ama ayrıldık
himym izliyor muydun bilmiyorum ama böyle durumlarda aklıma hep marshall ve lily'nin robin&ted üzerine olan iddiası ve marshallın her seferinde "not yet" diye itiraz edip lily'e parayı ödememesi geliyor
(umarım izlemişsindir yoksa bu yorum hiçbir şey ifade etmeyecek)
valla orda 70 yaşında falanlardı artık bir araya geldiklerinde, bilemeyeceğimizlemedim ama anladım gibi demek istediğini acaba hala mümkün mü
Benim için ifade ediyor, çok severimhimym izliyor muydun bilmiyorum ama böyle durumlarda aklıma hep marshall ve lily'nin robin&ted üzerine olan iddiası ve marshallın her seferinde "not yet" diye itiraz edip lily'e parayı ödememesi geliyor
(umarım izlemişsindir yoksa bu yorum hiçbir şey ifade etmeyecek)
farklı şeylerde var hislerim kuvvetlidir fotograftan kişilik analizi tarot ünideyken bakmıştım...bide katina öğrenirsem...yeter:))))Telwede falcı mı olcan :)))) öyle yeteneğin vardı niye önceden demiyosun yaa
Ben daha falcıların verdikleri vadeleri bekleyemiyorum 70 yıl mı öldürün benivalla orda 70 yaşında falanlardı artık bir araya geldiklerinde, bilemeyeceğim
sanki okadar iyiyim de fal konusunda kahveden hiç anlamam mesela..o yüzden ya bir yolun var yada tellwe binnazda katina var kahve var varda var:)))Valla falcı olarak başvurmak için en iyisi biryolunvar ve Binnaz sanırım, öyle bir düşüncen varsa tellweye bulaşma:)
Bi arkadaşım 1-2 gün tellwede bakmıştı, hem orada 3-5 tl ile başlıyorsun belli bi kota vardı fal ücretinin yükselmesi için.
Ben katina bakıyım sen tarot güçlerimizi birleştirelimsanki okadar iyiyim de fal konusunda kahveden hiç anlamam mesela..o yüzden ya bir yolun var yada tellwe binnazda katina var kahve var varda var:)))
Kızlar fala baktırdıktan sonra falı unutmak açıp devamlı okumamak, hani arayacaktı aradı aramadı kaç gün kaldı hesaplarını yapmamak çıkması için önemli noktalar bence. Biliyorum zor geliyor belki düşünmemek ancak odak noktanızı değiştirmeye çalışın derim ben.
Bir de en iyisi bile olsa herkese çıkan falcı yok, enerji uyumu da cabası. Yani birine patladı diye bu umutsuzluğa düşürmesin sizi, ya da ona çıktı bana niye çıkmıyor demeyin. Herkesin falcısı ayrı sanırım mühim olan onu keşfetmek ve devamlı baktırıp oturup kurup enerjiyi tıkamamak:)
Akışa bıraktığınızda çok daha rayında ilerliyor her şey.
eskiden bakıyoBakabiliyor musun spring85 canım tarot Süpersin vallah.
üniversitedeyken bakıyordum kitabından öğrenmiştim ama şimdi çoğunun anlamlarını bile unuttum..sadece kartların olumlu olumsuz olabileceğini fark edebiliyorum bazen hatırladıklarım oldukça aslında bunalmasam sıkılmasam bu konuyu ilerletebilirim..ama ne biliyim bi süre sonra sıkıyor bunaltıyor beni sadece hislerim belli bi yaştan sonra daha da kuvvetlendi...Bakabiliyor musun spring85 canım tarot Süpersin vallah.
kitaptan veya netten bak canım anlamlarına....rica edicem tarot bilenler bana da bir el versin. kartları bir arada yorumlarken emin olamıyorum. buradan bazı arkadaşlara arada danışıyorum doğru mu yorumluyorum diye. hakikaten bir alışma süreci var
olur ileride öyle bi düşüncem var sahil kasabasında fal kafe:)))Ben katina bakıyım sen tarot güçlerimizi birleştirelim
kitaptan veya netten bak canım anlamlarına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?