Aynen kızlar her kartın birbiriyle ilişkisi ve gercekten fal bakanın hisleri cok önemliAnlamlarından ziyade birlikte yorumlayabilmek bir sanat :)
Anlamlarından ziyade birlikte yorumlayabilmek bir sanat :)[/QUOT işte hikaye orda başlıyor zaten çoğu böyle bakıyor sorduğumuz sorularla kart yorumlarını harmanlayıp yorum yapıyorlar...Ben binnazda hümaya o açıdan hayran kaldım...kart anlamlarından harmanlasada kişiyi öyle tarif etmiş ki bu kadar bilmesi şaşırtıcı hisleri olması böyle bişey hiç görmediği birini böylesine tarif etmek...
Ay ben cok seviyorum sesli falları dinlemeyi yaa tekrar tekrar ama beklentiye girmiyorum çok şükür o da bi gariplik bende :)
Yok canım girmiyorum valla beklentiye aslına bakarsan fal baktırmak o an için insanın hoşuna gidiyoe yoksa ne çıkmasını bekliyoruz ne de bel baglıyoruz tek korktugum acaba gercekten negetşf enerji verir mi fallarBeklentiye girmiyorsan sorun yok canım.
en begendigimiz falcılarda fama yüzde elli altı oy almıs..vuhuuvv
Yok canım girmiyorum valla beklentiye aslına bakarsan fal baktırmak o an için insanın hoşuna gidiyoe yoksa ne çıkmasını bekliyoruz ne de bel baglıyoruz tek korktugum acaba gercekten negetşf enerji verir mi fallar
Biraz inançla ilgili biraz da fal baktırıp baktırdığın konuyla ilgili sürekli olarak düşünmene kurmana sebep oluyorsa akışı uzattığı aşikar bana göre. Ancak ben artık baktırıp ciddi unutuyorum takılı kalmıyorum böylece ne enerjim zarar görüyor ne de çıktı çıkmadı derdine düşüyorum.
Bu bahsettiklerin katina mi yoksa kahve miBinnazda huma bana aklimdan zar zor cikardigim cocugu soyleyince fal baktirmaktan pisman oldum.. ben humaya yeni konustugum cocugu sordum durumu anlattim o cocukla olmucak yuzunu cevirceksin sen ondan dedi asıl evlencegn kisi eskiden birisi senin tanidigin birisi dedi, evet gercektende yuzumu cevirdim o kisiye dedigi oldu humanin, ama simdi cilginlar gibi eski erkek arkadasmdan haber bekliyorum ve hic umidim yok humanin dedikleri cikmayacak hissediyorum.. eger cikmazsa gercekten helal etmiyorum ani ve gecmisi iyi bilebilir benim bildigim biseyi soylemesi beni ilgilendirmiyor bunun icin para vermiyorum ben ona, aradan bir ay gecti ve yeniden baktirdim ve umitsiz oldugumu bildi resmen aklimi okudu ama israrla ayni seyi soyledi... sevval e baktirdim o ise bambaska konustu yeni birisiyle olacagimi soyledi bi toplulukta tanisacagmi felan soyledi, sizde sevval cikan var mi arkadaslar.. ayrica ben artik kimseye fal baktirmicam olan paramiza oluyor.. küstüm binnaza
Canım sana resmen durumu anlatmıs herseyi bilmiş gelecek cıkmazsa da bu falcının sucu degil onlar da insan hakkımı helal etmiyorum falan deme bu tarz cümlelerin bile kötü enerjisi vardır falcıya cok baglanma Allahın sevmediği bişeyi yapıyoruz zayen bi de bole yaparak şirke girersin kuzum inşallah döner sevdigin ama hüma da herseyi bilse bizle işi ne :)Binnazda huma bana aklimdan zar zor cikardigim cocugu soyleyince fal baktirmaktan pisman oldum.. ben humaya yeni konustugum cocugu sordum durumu anlattim o cocukla olmucak yuzunu cevirceksin sen ondan dedi asıl evlencegn kisi eskiden birisi senin tanidigin birisi dedi, evet gercektende yuzumu cevirdim o kisiye dedigi oldu humanin, ama simdi cilginlar gibi eski erkek arkadasmdan haber bekliyorum ve hic umidim yok humanin dedikleri cikmayacak hissediyorum.. eger cikmazsa gercekten helal etmiyorum ani ve gecmisi iyi bilebilir benim bildigim biseyi soylemesi beni ilgilendirmiyor bunun icin para vermiyorum ben ona, aradan bir ay gecti ve yeniden baktirdim ve umitsiz oldugumu bildi resmen aklimi okudu ama israrla ayni seyi soyledi... sevval e baktirdim o ise bambaska konustu yeni birisiyle olacagimi soyledi bi toplulukta tanisacagmi felan soyledi, sizde sevval cikan var mi arkadaslar.. ayrica ben artik kimseye fal baktirmicam olan paramiza oluyor.. küstüm binnaza
Binnazda huma bana aklimdan zar zor cikardigim cocugu soyleyince fal baktirmaktan pisman oldum.. ben humaya yeni konustugum cocugu sordum durumu anlattim o cocukla olmucak yuzunu cevirceksin sen ondan dedi asıl evlencegn kisi eskiden birisi senin tanidigin birisi dedi, evet gercektende yuzumu cevirdim o kisiye dedigi oldu humanin, ama simdi cilginlar gibi eski erkek arkadasmdan haber bekliyorum ve hic umidim yok humanin dedikleri cikmayacak hissediyorum.. eger cikmazsa gercekten helal etmiyorum ani ve gecmisi iyi bilebilir benim bildigim biseyi soylemesi beni ilgilendirmiyor bunun icin para vermiyorum ben ona, aradan bir ay gecti ve yeniden baktirdim ve umitsiz oldugumu bildi resmen aklimi okudu ama israrla ayni seyi soyledi... sevval e baktirdim o ise bambaska konustu yeni birisiyle olacagimi soyledi bi toplulukta tanisacagmi felan soyledi, sizde sevval cikan var mi arkadaslar.. ayrica ben artik kimseye fal baktirmicam olan paramiza oluyor.. küstüm binnaza
Sezginin maili nedir??@masalkizi09 a burdan teşekkür edeyim. sezgi candan'a mail yoluyla baktırdım. ve böyle bir şey olamaz ya. ne bir isim ne yaş ne burç ne bir detay. kadın geçmiş ve anı resmen şakımış. ne bir eksik ne bir fazla. gelecek için de beğendiğim hüma'yla benzer tarihler ve olayları belirtmiş. ay şaka gibi ağzım açık okudum
Sezginin maili nedir??
Katılıyorum, mesela humayi burda beğenen çok kişi var fakat ben beğenmedim çok alakasız tespitleri vardı. Ama bazı arkadaşlar geçmişi bildiğini söyler. bende geçmişten net birşey soyleyemediYani bence açıkcası fal üzerinden birine çıkmadı diye hakkımı helal etmiyorum demek yersiz. Kimse falcıların boş yere ümit vermesini desteklemez ancak fal dediğin şey garanti kapsamında baktırılan bir olgu değil.
Şevval'in bende çıktığı olmuştu ancak bu bile size kesin çıkacak demek değil.
Binnazda huma bana aklimdan zar zor cikardigim cocugu soyleyince fal baktirmaktan pisman oldum.. ben humaya yeni konustugum cocugu sordum durumu anlattim o cocukla olmucak yuzunu cevirceksin sen ondan dedi asıl evlencegn kisi eskiden birisi senin tanidigin birisi dedi, evet gercektende yuzumu cevirdim o kisiye dedigi oldu humanin, ama simdi cilginlar gibi eski erkek arkadasmdan haber bekliyorum ve hic umidim yok humanin dedikleri cikmayacak hissediyorum.. eger cikmazsa gercekten helal etmiyorum ani ve gecmisi iyi bilebilir benim bildigim biseyi soylemesi beni ilgilendirmiyor bunun icin para vermiyorum ben ona, aradan bir ay gecti ve yeniden baktirdim ve umitsiz oldugumu bildi resmen aklimi okudu ama israrla ayni seyi soyledi... sevval e baktirdim o ise bambaska konustu yeni birisiyle olacagimi soyledi bi toplulukta tanisacagmi felan soyledi, sizde sevval cikan var mi arkadaslar.. ayrica ben artik kimseye fal baktirmicam olan paramiza oluyor.. küstüm binnaza
Tatlim ikiside katinaBu bahsettiklerin katina mi yoksa kahve mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?