Binnaz Abla

Beklentiye girmiyorsan sorun yok canım.
Yok canım girmiyorum valla beklentiye aslına bakarsan fal baktırmak o an için insanın hoşuna gidiyoe yoksa ne çıkmasını bekliyoruz ne de bel baglıyoruz tek korktugum acaba gercekten negetşf enerji verir mi fallar

Yok canım girmiyorum valla beklentiye aslına bakarsan fal baktırmak o an için insanın hoşuna gidiyoe yoksa ne çıkmasını bekliyoruz ne de bel baglıyoruz tek korktugum acaba gercekten negetşf enerji verir mi fallar

Biraz inançla ilgili biraz da fal baktırıp baktırdığın konuyla ilgili sürekli olarak düşünmene kurmana sebep oluyorsa akışı uzattığı aşikar bana göre. Ancak ben artık baktırıp ciddi unutuyorum takılı kalmıyorum böylece ne enerjim zarar görüyor ne de çıktı çıkmadı derdine düşüyorum.

Aynen ben de unutuyorum canım yani oturup çıkmadı diye beklemiyorum acıkcası o an güzel seyler dediyse mutlu oluyorum he bş de karsı tarafa olan fikirlerimi de kısa süreli de olsa etkilşyor off galiba biraz ara vercem bu fal işine bi ara sezgiyi denicem o kadar

Binnazda huma bana aklimdan zar zor cikardigim cocugu soyleyince fal baktirmaktan pisman oldum.. ben humaya yeni konustugum cocugu sordum durumu anlattim o cocukla olmucak yuzunu cevirceksin sen ondan dedi asıl evlencegn kisi eskiden birisi senin tanidigin birisi dedi, evet gercektende yuzumu cevirdim o kisiye dedigi oldu humanin, ama simdi cilginlar gibi eski erkek arkadasmdan haber bekliyorum ve hic umidim yok humanin dedikleri cikmayacak hissediyorum.. eger cikmazsa gercekten helal etmiyorum ani ve gecmisi iyi bilebilir benim bildigim biseyi soylemesi beni ilgilendirmiyor bunun icin para vermiyorum ben ona, aradan bir ay gecti ve yeniden baktirdim ve umitsiz oldugumu bildi resmen aklimi okudu ama israrla ayni seyi soyledi... sevval e baktirdim o ise bambaska konustu yeni birisiyle olacagimi soyledi bi toplulukta tanisacagmi felan soyledi, sizde sevval cikan var mi arkadaslar.. ayrica ben artik kimseye fal baktirmicam olan paramiza oluyor.. küstüm binnaza

Bu bahsettiklerin katina mi yoksa kahve mi

Canım sana resmen durumu anlatmıs herseyi bilmiş gelecek cıkmazsa da bu falcının sucu degil onlar da insan hakkımı helal etmiyorum falan deme bu tarz cümlelerin bile kötü enerjisi vardır falcıya cok baglanma Allahın sevmediği bişeyi yapıyoruz zayen bi de bole yaparak şirke girersin kuzum inşallah döner sevdigin ama hüma da herseyi bilse bizle işi ne :)

Yani bence açıkcası fal üzerinden birine çıkmadı diye hakkımı helal etmiyorum demek yersiz. Kimse falcıların boş yere ümit vermesini desteklemez ancak fal dediğin şey garanti kapsamında baktırılan bir olgu değil.

Şevval'in bende çıktığı olmuştu ancak bu bile size kesin çıkacak demek değil.

Sezginin maili nedir??

Katılıyorum, mesela humayi burda beğenen çok kişi var fakat ben beğenmedim çok alakasız tespitleri vardı. Ama bazı arkadaşlar geçmişi bildiğini söyler. bende geçmişten net birşey soyleyemedi

hüma bana da eskisi, hayatının askı, kaderin falan filan demisti 1 yılı gecti cok takılma bence oluruna bırakmak en iyisi

Kaldı ki arkadaşlar x falcısı sana çıkıyor bana çıkmıyor bu bile "aaa niye bana çıkmıyor" demeye sebep olmamalı. Falcıların da insan olduğunu ve enerji faktörünün önemli olduğunu unutmayın burada. Kimseye niye dediğin gerçekleşmedi diye hesap soramayız, bunun bilincine varın lütfen.

Hani arada deniliyor ya bence falları çıkanlar yazmıyor diye cidden yazmıyor olabilirler çünkü falım çıktı dediğinde "bana niye çıkmıyor"un negatif enerjisini üzerine almak istemiyor olabilirler.

Zira biri gelse x kişisinin falı çıktı dese bana niye çıkmıyor diye sorgulayanlar devam edecek. Herkese net olarak çıkan sektirmeyen falcı YoK bunu idrak etmemiz lazım.

Mutlaka hepimizin cani yandi bu ask konusunda ama benim de canim cok yanmisti ve boyle soylenince insan ister istemez sinir oluyor olmayacak yani eminim buna, ben mi sabirsizim yoksa bilmiyorum ama olmayack, kimse kimseyi kandirmamali herkese donecekk eskisi olacak evleneceksin falan diyen insan kandirann insana ben sahsi fikrim olarak helal etmiyorum.. huma katinada prof eyw herseyi biliyor ama burda okuyorumm ve herkese ayni seyi soyluyo !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…