Mutlaka hepimizin cani yandi bu ask konusunda ama benim de canim cok yanmisti ve boyle soylenince insan ister istemez sinir oluyor olmayacak yani eminim buna, ben mi sabirsizim yoksa bilmiyorum ama olmayack, kimse kimseyi kandirmamali herkese donecekk eskisi olacak evleneceksin falan diyen insan kandirann insana ben sahsi fikrim olarak helal etmiyorum.. huma katinada prof eyw herseyi biliyor ama burda okuyorumm ve herkese ayni seyi soyluyo !
Evet cokk ozenerek bakiyo sak suk kart sesleri falan enerjiside mukemmel ama burda cikmayan arkadaslarinkini okuyorum ayriyetten cogu kisiye eskisi olacak diyor, ama olmuyor. Yahu dedigi olsun direk ona soylucem boyle boyle demistim senin hakkinda ozur dilerim diye :))) kadinlar kahvesine gittim orda duygu vardi o da iskambil kahve fali bakiyo ayni anda, o da ayni seyleri soyledi, binnazda; rabia barika, natali, aybuke, hulya, selin imer bunlarda huma ne dediyse diyor ama kafam cok karisik ;(Canım hüma aynı seyleri soylemiyor yaa tam tersi herkese o anı cok iyi yorumluyor mesela sana eski erkek gelcek demiş bana bastıra bastıra baska bir erkeğin enerjisini alamıyorum dedi ve anı baya güzel yorumladı bilemiyorum şimdi ama özenerek bakıyor gibiydi sanki
Kuzum seni çok iyi anlıyorum aynı şekilde benim de sürüngemede giden bi durumum var bi türlü tam anlamıyla sevgşşi olamıyoruz son bi aydır da hiç konusmyrz ama kime fal baktırduysam bu adam senin kaderin dedi ısrarla diyolar bi de yıldıznamede. Bile yüzde 99 olur bu adamla dedi bilemiyrn yaa yıldıznamede evlencegin insanı görebilirler mi kızlar sizce ?Evet cokk ozenerek bakiyo sak suk kart sesleri falan enerjiside mukemmel ama burda cikmayan arkadaslarinkini okuyorum ayriyetten cogu kisiye eskisi olacak diyor, ama olmuyor. Yahu dedigi olsun direk ona soylucem boyle boyle demistim senin hakkinda ozur dilerim diye :))) kadinlar kahvesine gittim orda duygu vardi o da iskambil kahve fali bakiyo ayni anda, o da ayni seyleri soyledi, binnazda; rabia barika, natali, aybuke, hulya, selin imer bunlarda huma ne dediyse diyor ama kafam cok karisik ;(
Kizlar gop pazar icinde fatma hoca var 10 liraya bakiyor, kapisi 10 bucukta aciliyor ama o saatten once orda olmanizi tavsiye ediyorum cunku kapi acilmadan baya sira oluyor baya yogun bi bayan. Yildizname bakiyor ve sizin ustunuzde buyu varmi yok mu ona yogunlasiyor, buyu bozuyor. kalp gozu acik birisi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben gittigimde ogrenemedim cunku annesinin ismini bilmiyorum.. ama arkadaslarla gittigimizde herseyi soyledi ve oyle oldu gercekten. Aranizdaki uyum uyumsuzluguna bakiyor. Mesela diyor ki olursa bile eninde sonunda bosanirsin.. Gitmek isteyen arkadaslar olursa ozelden adresini verebilirim..
bu gop ankara gopsa ben istiyorumKizlar gop pazar icinde fatma hoca var 10 liraya bakiyor, kapisi 10 bucukta aciliyor ama o saatten once orda olmanizi tavsiye ediyorum cunku kapi acilmadan baya sira oluyor baya yogun bi bayan. Yildizname bakiyor ve sizin ustunuzde buyu varmi yok mu ona yogunlasiyor, buyu bozuyor. kalp gozu acik birisi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben gittigimde ogrenemedim cunku annesinin ismini bilmiyorum.. ama arkadaslarla gittigimizde herseyi soyledi ve oyle oldu gercekten. Aranizdaki uyum uyumsuzluguna bakiyor. Mesela diyor ki olursa bile eninde sonunda bosanirsin.. Gitmek isteyen arkadaslar olursa ozelden adresini verebilirim..
İstanbul gaziosmanpasa canimbu gop ankara gopsa ben istiyorum
Yasak olan ne gardaş :)
Kizlar gop pazar icinde fatma hoca var 10 liraya bakiyor, kapisi 10 bucukta aciliyor ama o saatten once orda olmanizi tavsiye ediyorum cunku kapi acilmadan baya sira oluyor baya yogun bi bayan. Yildizname bakiyor ve sizin ustunuzde buyu varmi yok mu ona yogunlasiyor, buyu bozuyor. kalp gozu acik birisi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben gittigimde ogrenemedim cunku annesinin ismini bilmiyorum.. ama arkadaslarla gittigimizde herseyi soyledi ve oyle oldu gercekten. Aranizdaki uyum uyumsuzluguna bakiyor. Mesela diyor ki olursa bile eninde sonunda bosanirsin.. Gitmek isteyen arkadaslar olursa ozelden adresini verebilirim..
Fama iyidir gecen sene çıkmıştı bana bu seneki yeni konu için de hic vermediğim ayrintilari bildiKızlar bu fama ne ayak bilemiyorum ama bana sallamış gibi geldi özensiz saçma sapan. Sizlerin görüşü ne bu falcıyla ilgili?
Famayı kimi çok beğeniyor kimi hiç beğenmiyor riskli ondan atmadım onaKızlar bu fama ne ayak bilemiyorum ama bana sallamış gibi geldi özensiz saçma sapan. Sizlerin görüşü ne bu falcıyla ilgili?
Baktırdığım en kötü faldı.bir dediği bile cıkmadı üstelik o kadının söylediklerini çözmek için birde tercüman lazımKızlar bu fama ne ayak bilemiyorum ama bana sallamış gibi geldi özensiz saçma sapan. Sizlerin görüşü ne bu falcıyla ilgili?
Gecen yil baktirdim gecmisteki birinden bahsetti fiziki tarifi dogruydu ama cok komik bi senaryo cizmisti nitekim cikmadi da. O zaman da bence cok ucuk oldu fal dedim.. "bilinmez diyorum" dediKızlar bu fama ne ayak bilemiyorum ama bana sallamış gibi geldi özensiz saçma sapan. Sizlerin görüşü ne bu falcıyla ilgili?
Teşekkürler umarım herşey cooookk güzel olur.bu arada, yarin 15.52 sularinda dolunay varmıs, hatta super dolunay.
arzuladiginiz ne varsa odaklanin isteyin, isteyiiindiyorlar. Geceden..
Hatirlatiyim dedim
Bnm cok iyi tanıdgm bi hocam vr canım cok güvenrm cok da emegi vardır üstümde zor durumlardan kurtardı kimi baktırsam salla gitsin olmaz diyodu ilk defa bu adamla yıldızlarınız cok uyumsuz cok da zor bi adam ama yüzde99 olurr sizin dedi acaba görebiliyorlar mı orda onu merak edyrm falcılıga girmesim diye detay da vermiyo işim içimi yiyo :)
zarari yok bilginize arkadaslar, emin olabilirsinizBulaşmayın şöyle şeylere ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?