Binnaz Abla

bu arada, yarin 15.52 sularinda dolunay varmıs, hatta super dolunay.
arzuladiginiz ne varsa odaklanin isteyin, isteyiiin diyorlar. Geceden..
Hatirlatiyim dedim
Bugün konuyla ilgili bir makalede okudum. Yarın akşamüzeri başlayacağı icin evde olamayacaklar bu geceden balkon ya da pencere önüne bir miktar su koyun. Dolunay da arınma yaşanacak bu arınmış suyu da yemek ve icecekleeinizde ve banyonuzda kullanın demişler.... bilginize

Bu su ne işe yarayacak enerji için mi

ben boğayım acaba ne yapmak gerekiyor istemediğin uzaklaşmasını istediğin şeyleri kağıda yazıp yakılması gerektiği gibi şeyler okudum ama ya istediklerimiz?
Dolunay saatinde evrene güzel enerji gönder ne istiyorsan bunları sürekli tekrar et

Kızlar bişey diycem bakın cuma günü sela ve ezan arası 18 kez cuma suresini okuduğunuzda karşınıza biri çıkıyor. Tecrübe ile sabit ama ben bunu bu sefer tabi fırsatım olursa yarın dolunay vaktinde yapcam kalbimde ki dua ile birlikte elbet. Vakti olan denesin:))

Şimdi karşımıza nasıl birisi çıkacağına bağlı, çıktı diyelim hadi biz beğenmedik nolacak çocuğa

şimdi boğa burcunda olmayanları bu dolunay etkilemiyor mu? etkiliyordur yahu koskoca dolunay sonuçta, enerjisi bize de yansır
biz de dileklerimizi tutalım masalkizi- ama 15.52de mi?

ben boğayım acaba ne yapmak gerekiyor istemediğin uzaklaşmasını istediğin şeyleri kağıda yazıp yakılması gerektiği gibi şeyler okudum ama ya istediklerimiz?
Süper Boğa Dolunayında Neler Yapabilirsiniz?
  • Yavaşlayın, derin nefes alın, sakinleşin. Aceleye hiç gerek yok.
  • Kendinizi ve beş duyunuzu ödüllendirin.
  • Ânda kalın, ânın tadını çıkarın.
  • Toprakla vakit geçirmek ve topraklanmak için daha uygun bir zaman olamaz desek yeridir. Topraklanma çalışmaları yapın, toprakla ilgilenin, çıplak ayaklarla toprakta yürüyün, toprağı şifalandırın.
  • Doğa’ya zaman ayırın.
  • Ay ışığında şarj edilmesi uygun olan bütün kristallerinizi Ay ışığı vuracak şekilde balkonunuza ya da bahçenize çıkarın. Ay ışığını göremiyor musunuz? Hepsini toplayın ve dışarı çıkın!
  • Aynı şekilde bütün Tarot ve Oracle destelerinizi, sarkaçlarınızı, tüm diğer kehanet ve içgörü araçlarınızı Ay ışığında arındırın ve şarj edin.
  • Her Dolunayın vazgeçilmezi olan kağıt yakma ritüeli ile dileklerinizi salıverin.
  • Ritüel çalışmalarına aşina iseniz, Ay’ı Aşağı Çekme Ritüelini gerçekleştirin (Drawing Down The Moon).
  • Boğa Dolunayından en iyi şekilde yararlanmak için size önerdiğimiz meditasyon çalışmasını gerçekleştirin.
  • Tarot ya da Oracle kartları ile çalışıyorsanız, bir Dolunay açılımı yaparak içgörü kazanın.
  • Bir sürahi dolusu arındırılmış içme suyunu Ay ışığını görecek şekilde gece boyu dışarıda bırakın. (Sürahinizin kapağı metal olmamalı, kapağı yoksa streç film ya da bez kullanabilirsiniz.) Daha sonra bu suyu içmek, yüzünüzü yıkamak, doğal taşlarınızı ve kristallerinizi arındırmak, evinizi temizlemek gibi su kullanabileceğiniz yerlerde Ay enerjisinden faydalanmak için kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…