Bugün konuyla ilgili bir makalede okudum. Yarın akşamüzeri başlayacağı icin evde olamayacaklar bu geceden balkon ya da pencere önüne bir miktar su koyun. Dolunay da arınma yaşanacak bu arınmış suyu da yemek ve icecekleeinizde ve banyonuzda kullanın demişler.... bilginizebu arada, yarin 15.52 sularinda dolunay varmıs, hatta super dolunay.
arzuladiginiz ne varsa odaklanin isteyin, isteyiiindiyorlar. Geceden..
Hatirlatiyim dedim
Bu su ne işe yarayacak enerji için miBugün konuyla ilgili bir makalede okudum. Yarın akşamüzeri başlayacağı icin evde olamayacaklar bu geceden balkon ya da pencere önüne bir miktar su koyun. Dolunay da arınma yaşanacak bu arınmış suyu da yemek ve icecekleeinizde ve banyonuzda kullanın demişler.... bilginize
Nette baya araştırdım boğa burcunda olacak diyor demekki boğalar için güzel şeyler olacakDolunayda napılması gerekir bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Burç haritamda hiç boğa burcu yok :)Nette baya araştırdım boğa burcunda olacak diyor demekki boğalar için güzel şeyler olacak
ben boğayım acaba ne yapmak gerekiyorNette baya araştırdım boğa burcunda olacak diyor demekki boğalar için güzel şeyler olacak
Ben bogayim bakalım neler olacak :))Burç haritamda hiç boğa burcu yok :)
Benlik bi olay değil yani :)))
Dolunay saatinde evrene güzel enerji gönder ne istiyorsan bunları sürekli tekrar etben boğayım acaba ne yapmak gerekiyoristemediğin uzaklaşmasını istediğin şeyleri kağıda yazıp yakılması gerektiği gibi şeyler okudum ama ya istediklerimiz?
15.52 yazıyordu o saatte mi yapmalıyım? mutlaka deneyeceğim :)Dolunay saatinde evrene güzel enerji gönder ne istiyorsan bunları sürekli tekrar et
Şimdi karşımıza nasıl birisi çıkacağına bağlı, çıktı diyelim hadi biz beğenmedik nolacak çocuğaKızlar bişey diycem bakın cuma günü sela ve ezan arası 18 kez cuma suresini okuduğunuzda karşınıza biri çıkıyor. Tecrübe ile sabitama ben bunu bu sefer tabi fırsatım olursa yarın dolunay vaktinde yapcam kalbimde ki dua ile birlikte elbet. Vakti olan denesin:))
Şimdi karşımıza nasıl birisi çıkacağına bağlı, çıktı diyelim hadi biz beğenmedik nolacak çocuğa
Evet 15.52ye alarmları kuralımşimdi boğa burcunda olmayanları bu dolunay etkilemiyor mu? etkiliyordur yahu koskoca dolunay sonuçta, enerjisi bize de yansır
biz de dileklerimizi tutalımmasalkizi- ama 15.52de mi?
Hiçbir şey söylemene gerek yok hayatımda gördüğüm en hisli insan kendisi takır takır söylüyor zaten:)kızlar seziye fal atınca bilgi olarak ne veriyorsunuz?
Süper Boğa Dolunayında Neler Yapabilirsiniz?ben boğayım acaba ne yapmak gerekiyoristemediğin uzaklaşmasını istediğin şeyleri kağıda yazıp yakılması gerektiği gibi şeyler okudum ama ya istediklerimiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?