Binnaz Abla

şimdi boğa burcunda olmayanları bu dolunay etkilemiyor mu? etkiliyordur yahu koskoca dolunay sonuçta, enerjisi bize de yansır
biz de dileklerimizi tutalım masalkizi- ama 15.52de mi?
Özellikle Koç, Terazi, Aslan, Yay burçları dolunay etkilerini daha yoğun yaşayabilirler.”

Burç haritamda hiç boğa burcu yok :)
Benlik bi olay değil yani :)))

Burçlar kuşağı dünyanın etrafında bir halka gibidir. Yani teleskopla baksak, etrafımızda 360 derece döndüğümüzde hepsini az çok görmüş oluruz. Dünya Güneş etrafında 1 yıllık turunu 365 günde tamamlar, 12 burç var yani her burçta +- 30 gün (1 ay) kalır.

Dünyanın bir yerinde bir bebek doğduğunda, doğu yönüne baktığınızda, tıpkı güneşin doğuşu gibi bir burcun yükseldiği görülür. Buna Yükselen Burç denir. Doğum anındaki yer ve saat bu yüzden önemlidir. Antalya ile İstanbul'da 2 saat içinde farklı burçlar yükselebilir.

180 derece arkaya baktığınızda yükselen burcunuzun zıt burcu (yani 6 burç sonraki) batar, alçalır. Buna da Alçalan Burç denir ve genelde karşılaştığınız insanlar, eşiniz, sevgiliniz bu burçtan olursa daha uyumlu hissedersiniz. Yüzlerce daha etken var, çok kabaca bahsediyorum. Çok genel bilgi.

Konuya şuradan girdim; Boğa burcu herkeste etkilidir. Doğum anında yükselen burca göre kaçıncı burçta ise hayatındaki etkisi de o sahada/konuda , ona göre olur. Mesela yükselen Akrep isen eş konularında, yükselen Oğlak isen ev/aile, baba konularında birşeyler söyler. Burada bir gezegen de varsa daha çok şey söyler.

Bugünkü dolunayın asıl etkisi fiziki. Boğa burcu madde ile, maddi dünya ile ilgilidir. Ay, Dünya üzerindeki suları yönetir. Gel git etkisini hepimiz biliyoruz. Bu etki aynen vücut sıvılarında da görülür. Tansiyonlar oynar, idrar sıklaşır gibi...
Bu kadar yakına gelmesi maalesef deniz ve okyanusları fazla oynatır. 2 büyük deprem yaşandı, ilgi kuranlar var, belki ama net değil. Sonuçta bu yakınlığın dünyanın neresinde asıl yaşandığı mühim. Bu Pasifik Okyanusuydu, bize çok uzak, paniğe gerek yok.

Dolunaylar sonuç alma, gerçeği görme zamanlarıdır. Özellikle yükseleni İkizler olanlar şok haberler, olaylarla karşılaşabilir. Canım dediği yılan veya yılan dediği ona şifa olabilir.

Sevgilerimle

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim :))))

Ay benim yükselenim ikizler burcum da yay. Şok haberler alsam keşke (tabi olumlu olması şartıyla )

Ya sen eskisi gibi yazsana canım benim özletiyorsun

bana da öyle geliyor ve bunu 3-4 kere denedim her seferinde yok belki görmemiştir yok belki soruları cevaplamak için girmiştir diye bekliyim dedim birinde iade etti diğerlerinde saatlerce bekletti bu baktıranlar nasıl baktırıyor anlamadım. taracaya da şu değişik fallarından birini gönderdim o fal asla o kadar kısa sürede bakılacak bir fal olmamasına rağmen 15 dk sonra falım geldi sanırım boşluğuma geldi bu ne biçim ne çabuk bakılmış fal da diyemedim

Canım bence enerji tutmuyor demesi olumsuzluktan ziyade cidden yorum yaparken zorlanması. Hani bazı fala biri bakar cümleler akar gider bazısında zorlanır onun gibi bir şey diye düşünüyorum.

canım kime nasıl baktığını cidden merak ediyorum yalnız bu adamın, ilk gönderdiğim fala baktı sonrakileri ya iade etti ya da hiç bakmaya tenezzül etmedi ve baktıramayanlar da hep bu forumdan sanki

Bana da öyle oldu 10 dkda kahveyi yorumladı çok ilginç geldi

Ben olumsuz gorduklerinin yani sira iade almis,dusuk puan vermis kisilerin fallarina da bakmadigini dusunuyorum. Boyle falcilari da sevmiyorum, puan kaygisindan duzgun fal baktiklarini sanmiyorum.

aynen öyle falcılara ben de sinir oluyorum yeşilçingene de sayfasında 5 puan vermezseniz bakmam falan diye yazmış zaten böyle olunca soğuyorum falcıdan. geçen de firuze aydına baktırdım öyle rezalet bir fal nadir çıkar kadın sırf muhabbet etmek için baktı resmen ne açıklama ne bir yorum sadece ağzımdan laf almaya çalıştı neyse ki iadem vardı aldım da yazık yani bir de emeğe saygı yazmış profilinde. ne emek verdi ki saygı duyıyım falı gönderdikten 2 dk sonra arandım. zaten telefonla fal da saçma sapan bir şeymiş

Kızlar binnaz aylık aldığımız gümüş üye puanımızı kullanmayınca alıyor mu geri?hediyeleri alıyo diye biliyorum ben...

canım kime nasıl baktığını cidden merak ediyorum yalnız bu adamın, ilk gönderdiğim fala baktı sonrakileri ya iade etti ya da hiç bakmaya tenezzül etmedi ve baktıramayanlar da hep bu forumdan sanki

Yani bana enerji tutmama olayı yorumda zorlanmasından dolayı gibi geliyor. Hatta sormuştum sanırım ben bunu bi falımda şöyle bir cevap vermişti;

Eklentiler

• IMG_3761.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 91
Yani bana enerji tutmama olayı yorumda zorlanmasından dolayı gibi geliyor. Hatta sormuştum sanırım ben bunu bi falımda şöyle bir cevap vermişti;
Makul bir açıklama bence... Soruda hiç detay vermediğim için, Aslıhan Yılmaz iade etmek yerine 17 dk. boş konuşmuş...
7 dakikasından sonra dinleyemedim ve iade aldım... Bakmadan iade etseydi keşke... Hülya Demir detay vermişim. Fincana dahi bakmamış... Yorum yapmış. Öyle yapmalısın, böyle düşünmelisin vs... Bunların olmasındansa enerjim tutmadı desin iade etsinler.... Burada da benim dilime düşmesinler.

Taraca falda sordugum egitim sorusunu yanlis anlamis is uzerinden gitmisti iyi de islik durum yok ben okulu sordum okudunuz mu cidden? Dedim. Aninda iade etti.ustelik iade istemiyorken ve kredim iade edilmedi cunku sonuncu hak oyle oluyormus siteye de sebep sunmamis niye iade yaptigina dair.cesit cesitler cidden

Yani bence de laf salatası yapmasındansa bakmasınlar:) Aslıhan Yılmaz bende feci tırttı, uzun ama boş bir fal. Çok emin olduğu tespitleri bayağı yanlıştı, iletişimde olduğum eski sevgilim için ekime kadar iletişim yok demişti dur baştan patlatma bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…