Binnaz Abla

Ya sen eskisi gibi yazsana canım benim özletiyorsun

Faldan falcıdan soğudum güzellik Bende hiç çıkan olmadı, yada 1 araba keçiboynuzundan 1 damla bal çıktı diyeyim

Ama sizden soğumadım Ara ara okuyup takip ediyorum, burda çok sevdiklerim var Ara ara yine yazarım, astroloji mastroloji olunca dayanamıyorum. Hele de bilgi kirliliği görürsem tuhaf bi huy işte

Çokkk sevgiler

kızlar ben bu sezgi candana baktırmak istiyorum, maille bakıyor demissiniz, parayı nasıl oduyoruz peki ve normal kahve icip fotograflarını mı mail atıyoruz nasıl oluyor o is beni bir bilgilendirebilecek olan var mı

Kızlar ben selenaya 6 gün önce mail attım fal baktırmak istiyorum ne kadara ve ne kadar sürede bakıyorsunuz diye dün gece cevap yazmış yarın müsaitim bakabilirim diye hesap no Vs vermiş bugün gönderdim. normalde ne kadar sürede bakıyor fallara yani tahmini falımı ne zaman yorumlar sabah 11 gibi mail gönderdim dekontu falan

ben hala saraylı yı bekliyorum byv iyi biri olsa cekecegim o da yok oynatmaya az kaldı

Senin icin 3 falcı icin 4. Yani 3 kez iade aldiginda 3 kere kredini aliyorsun ama 4.defa da iade yapabiliyorlar eger o yapilirsa kredi tellweye kaliyor sadece fal iadesi yapilmis oluyor.oy kullanamiyor kredi alamiyorsun

Kredimi alamıyorum, oy kullanamıyorsam iadenin amacı ne? Ne saçmaymış o öyle :))))

Ne kadara bakıyor?

ben katina attım. çok tatlı bir kadın gerçekten ama falından memnun kalmadım, 35 tlye değmezdi diye düşünüyorum. çizdiği geleceğin de gerçekleşeceğini hiiiiiç zannetmiyorum :)
Sana pembe mi konustu canım ama. milenart a konusmamıs acaba senin gerckten.mi gördü güzel şeyler :)

Sana pembe mi konustu canım ama. milenart a konusmamıs acaba senin gerckten.mi gördü güzel şeyler :)
şimdi şöyle, ben eski sevgilimle ilgili atmıştım. onun için olumsuz konuştu barışmayacaksınız dedi
amaaaaa falın geri kalanı uçuk pembe
2017ye kadar beni zekasıyla çok etkileyen birisine aşık olacakmışım ve o evleneceğim adammış

Hmm işte en sevmedigim fal tip önce bunla olmayacak diyip sonra puan kaygısıyla sallamak onun yerine kişiyi analiz edip nasihat verseler daha iyi bence ama yine de belli olmaz cnaım belki de oyle olur

Hmm işte en sevmedigim fal tip önce bunla olmayacak diyip sonra puan kaygısıyla sallamak onun yerine kişiyi analiz edip nasihat verseler daha iyi bence ama yine de belli olmaz cnaım belki de oyle olur
Şevval in sorduğunuz kişi ile ilgili evet bu gelecek bununla barışma olacak dediği bir fala denk gelmedim henüz... o olmayacak çok sahane yeni biri olacak. Bir kutlamada ya da bir kadın vasıtasıyla taniyacaksin bu yeni kişiyi de........ hep mi aynı ??? 2017 den önce....

Ahahahah haddi yaa birileri evlendiriyor birileri ayırıyor te allaamm o konuda bi hüma bana hakkaten içinden gelerek baktıgını hissettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…