Hmm ama katinada yüksek puan almıs demek ki kahve yollamak lazım sagolun kızlar:)Kahvesi iyi bence, zaten katinayla harmanlayıp bakıyor.
Şevval in sorduğunuz kişi ile ilgili evet bu gelecek bununla barışma olacak dediği bir fala denk gelmedim henüz... o olmayacak çok sahane yeni biri olacak. Bir kutlamada ya da bir kadın vasıtasıyla taniyacaksin bu yeni kişiyi de........ hep mi aynı ??? 2017 den önce....
Ah yakın geleceği bileni bi bulsak :) cnaım o konuda en iyi hüma ve benna sanırım :)Kızlar binnaz kişinin düşüncesini okumada,anı bilmede en iyi sezgi mi? Başka tutarlı kim var? Yakın geleceği bilen de olur :)))
GeysuKızlar binnaz kişinin düşüncesini okumada,anı bilmede en iyi sezgi mi? Başka tutarlı kim var? Yakın geleceği bilen de olur :)))
ben de bir kadın vasıtasıyla tanışacakmışım müstakbel eşimleŞevval in sorduğunuz kişi ile ilgili evet bu gelecek bununla barışma olacak dediği bir fala denk gelmedim henüz... o olmayacak çok sahane yeni biri olacak. Bir kutlamada ya da bir kadın vasıtasıyla taniyacaksin bu yeni kişiyi de........ hep mi aynı ??? 2017 den önce....
Ahahajaja gercektne.mi yaa baya kötü o zaman bu kadınben de bir kadın vasıtasıyla tanışacakmışım müstakbel eşimle
Anı ve geçmişi çok iyi okuyor anlık karşı tarafın düşüncesinde onun kadar iyisini görmedim. Benim enerjim başkasına tutmadı diyeyim en azındanGeysu'nun dedikleri çıksın etli pilav dağıtcam foruma
Geysu patlamaya doğru ilerliyor sanki çok beğendim ama olmayacak gibi. Yine de seviyorum onu. Enerjisi çok güzel bi de bilse :))
Yazılanları okudum da enerji meselesi sanırım. Bana isabetliydi falı anlatmış olcam ama son iki ay şu şu sorunlar olmus dedi ve ayrılığın sebebini nokta atışı şeklinde bildi. Şuan aldığı karardan pisman diyemem böyle olmaliydi diyor ama kasımda pişmanlık hisleri artacak kendini sorgulayacak ve aralik başında sana adım atacak başkası yok sana dedi. Sonra ayrılığa sebep olan sorunların bi süre devam edecegini ama subattan sonra atlatacagimizi dedi. Verdigi tarihte bana 2 aydır tüm falcıların verdiği tarih tutarliydiSana pembe mi konustu canım ama.milenart a konusmamıs acaba senin gerckten.mi gördü güzel şeyler :)
Benve tamamen enerji işi bu fallar yaa falcının modu öenmli sizin gönderirken enerjiinizi açmanız da cok öenmli bence ama hep klişe cümleler kuruyosa o falcıya hiç şans tanımamYazılanları okudum da enerji meselesi sanırım. Bana isabetliydi falı anlatmış olcam ama son iki ay şu şu sorunlar olmus dedi ve ayrılığın sebebini nokta atışı şeklinde bildi. Şuan aldığı karardan pisman diyemem böyle olmaliydi diyor ama kasımda pişmanlık hisleri artacak kendini sorgulayacak ve aralik başında sana adım atacak başkası yok sana dedi. Sonra ayrılığa sebep olan sorunların bi süre devam edecegini ama subattan sonra atlatacagimizi dedi. Verdigi tarihte bana 2 aydır tüm falcıların verdiği tarih tutarliydi
Insallah canın insallah... Sevval in duydugum ilk değişik falı sizinki....yani biz ayrılmadık ama aramız bozuk. şevval bana toparlayacaksınız dedi fakat bunu pembe bir tabloyla da söylemedi. ben kahve atmıştım, sonunda da katina bakmıştı.
Ben Hülya Demir'e açıkça sizin için p2mbe tablo çiziyor fincana bile bakmıyor diyorlar gerçekten bu dedikleriniz hissettikleriniz mi bu sonuç kuvvetli ihtimal mi? Diye sordum ki anlattıkları tutarliydi bi kaç ayrıntı bildi. Cevabı şu oldu;Makul bir açıklama bence... Soruda hiç detay vermediğim için, Aslıhan Yılmaz iade etmek yerine 17 dk. boş konuşmuş...
7 dakikasından sonra dinleyemedim ve iade aldım... Bakmadan iade etseydi keşke... Hülya Demir detay vermişim. Fincana dahi bakmamış... Yorum yapmış. Öyle yapmalısın, böyle düşünmelisin vs... Bunların olmasındansa enerjim tutmadı desin iade etsinler.... Burada da benim dilime düşmesinler.
Ben Hülya Demir'e açıkça sizin için p2mbe tablo çiziyor fincana bile bakmıyor diyorlar gerçekten bu dedikleriniz hissettikleriniz mi bu sonuç kuvvetli ihtimal mi? Diye sordum ki anlattıkları tutarliydi bi kaç ayrıntı bildi. Cevabı şu oldu;
"Canım benim teşekkür ederim açık olduğun için şimdi burda tabiiki parktaki bakla falı bakanlar gibi fal bakılmıyor ben kendimce profesyonel bir insanım tam 33 yıldan beri bu işi yapan biriyim asla fincanı görmeden yorum yapma şansım olamaz tamamen hisler buraya gelenler ne yazıkki gri tabloları sevmiyor öyle diyenlere gerçekleri söyleyince ne yazık ki kabul etmiyor ancak ne olursa olsun kesinlikle ben bir şekilde olumsuzuda anlatan bir insanım"
Dedi ve falında dediklerini gercekten hissettiğini yazdı. Tarih yine diğer tüm fallarla aynı.
Yok canım falciyi savunuyor değilim de bana bi kaç ayrıntı bilince bide dediklerine inanasim geldibendeki tablo koyu gri... o şeker pembe tablo çizdi. Olması imkansız şeyleri oldurdu yorumunda... hatta en olumlu falımdı .. Ama tamamen gerçek dışıyDı. Yani olumsuz konuştu diye çamur atma durum yok... size yaptığı açıklamayı da sallamış... atayım dinleyin... kişiye özel bir fal değildi... sakıncası yok yani...
Basiniz sagolsun.. Çok üzüldüm içim acıdı gercekten. İhmal sebebi olduğunu mu dusunuyorsunuzARKADAŞLAR KONUYLA ALAKASIZ AMA VETERİNER TANIDIĞI OLAN VAR MI? Dün akşam kedimi kaybettim operasyon sonrası, ağlamaktan beynim zonkluyor.Öyle mi böyle mi demekten helak oldum.Varsa tanıdığınız bana ulaşabilir misiniz özelden? Kime soracağımı bilemedim.
Ya çok üzüldümARKADAŞLAR KONUYLA ALAKASIZ AMA VETERİNER TANIDIĞI OLAN VAR MI? Dün akşam kedimi kaybettim operasyon sonrası, ağlamaktan beynim zonkluyor.Öyle mi böyle mi demekten helak oldum.Varsa tanıdığınız bana ulaşabilir misiniz özelden? Kime soracağımı bilemedim.
İşin aslı hepimiz hem kendi durumumuzu hem de aşağı yukarı olabilecekleri herkesten daha iyi biliyoruz. Gelen yorumları da bu kriterlere göre degerlendirme yetisine de sahibiz. Topiğin 4 de 3'ü zaten yüksek lisans yapmış:))) Beni sinir eden falcıların ütopik yorumlarına inananlar ve olmayacak şeyleri iyi fal bakıyorum ayağına vaad edip bu zekayı küçümseyen yorumlar.... benim ilk olumsuz falım ecem'den gelmiştir. O noktaya gelene kadar tüm fallarım olumluydu... yine de ben makul olanlara inanmayı tercih etmiş biriyim. Buna rağmen inanılmaz kötü olmuştum. Çıkmadı ecem in falı.... Çok seylerde onun dediğinin aksi yönünde gelişti zaten. Ama benim yine de online falların ne kadar yalan ve boş olduguna dair gözümü açması açısından kadına minnettarım. Ondan sonra daha seyrek fal attım. Kendini bende ispatlamış bi kaç kişiye sadece... 1 hafta önce de yüzyüze baktırdım ve online da fal baktirma nin hiç akıl işi olmadığına kanaat getirdim.... sadece bir kaç kişi ... onlarda geçmişte çıktığı için...Yok canım falciyi savunuyor değilim de bana bi kaç ayrıntı bilince bide dediklerine inanasim geldiyoksa tabiki evet fincana bakmıyorum demez :) olumlu duyduğumuz şeyler olsun artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?