- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Çok üzüldüm başın sagılsun benımde kedılerım var bırını bu yaz yaslılıktan kaybettım ınsan tükenıyoo aglarkenn gercekten cokk uzuldummYa çok üzüldümbaşınız sağolsun
Yani bana enerji tutmama olayı yorumda zorlanmasından dolayı gibi geliyor. Hatta sormuştum sanırım ben bunu bi falımda şöyle bir cevap vermişti;
Taraca falda sordugum egitim sorusunu yanlis anlamis is uzerinden gitmisti iyi de islik durum yok ben okulu sordum okudunuz mu cidden? Dedim. Aninda iade etti.ustelik iade istemiyorken ve kredim iade edilmedi cunku sonuncu hak oyle oluyormus siteye de sebep sunmamis niye iade yaptigina dair.cesit cesitler cidden
Yesilcingeneye bir defa katina baktırdım soru kısmında da gonderdigi fal kadar özenli bi cevap geldi. belkide olumsuz birsey söylemek istemediginden kaçamak cevaplar vermiş olabilirya işte enerji tutmadığı için iade etmesi ciddiye aldığını gösteriyor evet ama benim anlamadığım burda da çok kişide gördüm hemen hepimizin ilk falına baktı daha sonrakileri iade etti..enerji tutmadıysa en başında neden iade etmedi? bir de iade edilenlerin çoğu bu siteden.. veya hemen iade etsin kimimizi saatlerce hatta günlerce belki bakar diye beklettiği olmuş. sanırım falı göndermeden biz de hissediyoruz enerjisini ki başından beri belki de baktığı falımda sorularıma cevap bile vermediği için sevemedim şu yeşilçingeneyi
Yesilcingeneye bir defa katina baktırdım soru kısmında da gonderdigi fal kadar özenli bi cevap geldi. belkide olumsuz birsey söylemek istemediginden kaçamak cevaplar vermiş olabilir
ne kadara bakıyor?? bana da mail adresini yazabilir misiniz ben de gondermek istiyorumKızlar cuma gunu sezgıye fal atıyım ve artık kapanışı yapıyım dıyorum ama kac gınde bakıyor??
30 tlne kadara bakıyor?? bana da mail adresini yazabilir misiniz ben de gondermek istiyorum
ya işte enerji tutmadığı için iade etmesi ciddiye aldığını gösteriyor evet ama benim anlamadığım burda da çok kişide gördüm hemen hepimizin ilk falına baktı daha sonrakileri iade etti..enerji tutmadıysa en başında neden iade etmedi? bir de iade edilenlerin çoğu bu siteden.. veya hemen iade etsin kimimizi saatlerce hatta günlerce belki bakar diye beklettiği olmuş. sanırım falı göndermeden biz de hissediyoruz enerjisini ki başından beri belki de baktığı falımda sorularıma cevap bile vermediği için sevemedim şu yeşilçingeneyi
Sezgi gün verir ama sarkabilir benim bikaç kez ikinci güne sarktı sanırım zihni karıştığı için uzuyorKızlar cuma gunu sezgıye fal atıyım ve artık kapanışı yapıyım dıyorum ama kac gınde bakıyor??
30+5tl havale ücreti :d
ya hepsinde insani irrite eden bir sey var binnaz yorum siliyo falalem acik acik bu pis yorum iyk yayinlamiciiz diyo..dusununce online fal iyice itici gelmeye basladi. cikmiyo da zatentellweyi bu yüzden hiç sevmiyorum saçma sapan bir sistemleri var. binnazda ne kadar dandik falcı olsa da en azından soruna hemen dönüyorlar ya da iade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar. tellwede güvenilir 1-2 kişi olmasına rağmen üste çıkmakta da üstlerine yok
bende sanırım tırt herkese aynı şeyi söylüyor sorumu okumadan fal atmış benim için karışık bi faldı...ben de bir kadın vasıtasıyla tanışacakmışım müstakbel eşimle
30+5tl havale ücreti :d
kızlar dün dayanamadım sevvale fal baktırdım ;
bence bu kadın ugrassa ypgunlassa cok güzel fal bakablir ama son dkya sıgdırılmıs fal gibi geldi bana zaten cok kısa tutmus süreyi tam bilecek gibi bazı noktalara deginmiş ama üstün körü gecmiş sonrası klasik laflar işte ama bana baska ask demedi o da bunla olcak dedi kısacası kötü diyemem ama 35 tl lik fal asla degil !!!
Sabredip kahvesini beklemeli kesinlikle. Hem daha ucuz hem de sonuna katina da ekliyor. Gerçekten memnun kaldığım fallardan biriydi ki profil bilgilerinde de kahvesi daha iyi gibi anlatılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?