Binnaz Abla

Ya çok üzüldüm başınız sağolsun
Çok üzüldüm başın sagılsun benımde kedılerım var bırını bu yaz yaslılıktan kaybettım ınsan tükenıyoo aglarkenn gercekten cokk uzuldumm veterıner ıyı vae ama istanbulda degıl( telde yardımcu olurlarmı bılmıyorum( inan içim acıdı ayy cokk dagıtır ınsanıı

Kızlar cuma gunu sezgıye fal atıyım ve artık kapanışı yapıyım dıyorum ama kac gınde bakıyor??

Yani bana enerji tutmama olayı yorumda zorlanmasından dolayı gibi geliyor. Hatta sormuştum sanırım ben bunu bi falımda şöyle bir cevap vermişti;

ya işte enerji tutmadığı için iade etmesi ciddiye aldığını gösteriyor evet ama benim anlamadığım burda da çok kişide gördüm hemen hepimizin ilk falına baktı daha sonrakileri iade etti..enerji tutmadıysa en başında neden iade etmedi? bir de iade edilenlerin çoğu bu siteden.. veya hemen iade etsin kimimizi saatlerce hatta günlerce belki bakar diye beklettiği olmuş. sanırım falı göndermeden biz de hissediyoruz enerjisini ki başından beri belki de baktığı falımda sorularıma cevap bile vermediği için sevemedim şu yeşilçingeneyi

tellweyi bu yüzden hiç sevmiyorum saçma sapan bir sistemleri var. binnazda ne kadar dandik falcı olsa da en azından soruna hemen dönüyorlar ya da iade konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar. tellwede güvenilir 1-2 kişi olmasına rağmen üste çıkmakta da üstlerine yok

Yesilcingeneye bir defa katina baktırdım soru kısmında da gonderdigi fal kadar özenli bi cevap geldi. belkide olumsuz birsey söylemek istemediginden kaçamak cevaplar vermiş olabilir

Yesilcingeneye bir defa katina baktırdım soru kısmında da gonderdigi fal kadar özenli bi cevap geldi. belkide olumsuz birsey söylemek istemediginden kaçamak cevaplar vermiş olabilir

yok aslında falım olumluydu, sorduğum soru da öyle absürt bir şey de değildi ama hiç cevap vermedi. yorumlarına bakıyorum herkese uzun uzun ilgi göstermiş ama ben sorumu 2 kere aynen göndermeme rağmen dönmedi sonraki fallarımı da iade etti en son falıma da sürekli girip çıkmasına rağmen dönmedi bile kendim çektim. falcı tribi yedik bir de

Bilmiyorum ki canım mantıken dediğin gibi baştan enerji tutar ya da tutmaz ama birine bakabildi öbürüne yorum yapamadı gibi bir durum olabilir mi acaba? Hepsi bu siteden diyorsun da aksine fal baktıranların büyük çoğunluğu buraya üye o yüzden iade edilenlerden buraya üye olan olması çok absürt gelmedi bana.

Benim de son falımda son soruma cevap vermedi ama ben çok umursamadım açıkcası. Tam bilmiyorum falcı sistemlerini ama soru gelince bildirim gitmiyor sanırım sadece eski falları kurcalayınca hasbel kader görüyorlar galiba soruyu her dakika kontrol etmeleri gerekiyor üstüne fal baktıysa. Ecem de bi ara soru ile ilgili sorun yaşıyordu oradan anımsıyorum.

Yine de bekletmesi falan hoş değil elbette haklısın .

ya hepsinde insani irrite eden bir sey var binnaz yorum siliyo falalem acik acik bu pis yorum iyk yayinlamiciiz diyo..dusununce online fal iyice itici gelmeye basladi. cikmiyo da zaten

krediniz cok mu? tl niz bitmek bilmiyor mu ? atacak paranız mi cok? hoof nereye savurayım da enayiligime 1043579.kez yanayım mı diyorsunuz?
Falsepeti Rezzan sizin icin bicilmis kaftan

ya benim falim niye iki cumle etrafinda donuyor? Bu kadinlar an konusmadan, analiz etmeden, bir sey bildikleri anlasilmadan 9 dk nasiii kayit olusturuyorlar yaaa

Rezzan

Ben yeşilçingeneye üç defa fal baktırdım 2 katina bir kahve . sorum tek cümle ve kısaydı net ayrıntı detay vermedim bilerek . Bana uzun bir fal baktı ve 5 vade süreç buı süreçte adım adım olacaklar . bir kısmı dediği şekilde aynen harfi harifne olmuştu kendisinede soru olarak yönelttim dediğiniz sürecin yarısını söylediğiniz şekilde yaşadım dedim cevapta verdi diğer fallarımdada aynı tutarlılıkla baktım ilk falda söylediklerinin aksini söylemedi gelecek bekleme ama yaı yarıya süreci ben anlatmadan ilk falda o bana anlattı.
Bazı falları bakmıyor ama ben sorulan soru ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü ben soruda detay vermedm ayrıldık barışırmıyızdı soru sadece bana destan yazdı.Kendisin enerji tutmama konusunda doğru söylediğine inanıyorum .
Akrepgöze bende baktırdım ama ondan memnun olmadım tek cümle soru sordum o soruda aynı cümleleri kullanarak aynı şeyi anlattı ve busenn kısmetin değil kısmet falına gel kısmetin kim söylim dedi biraz samimiyetsiz geldi bu şekilde başka fala yönlendirmesi. olumsuz cevaplara açık olmadığımdan değil ama kısmet falından da para alma amacı ile söylemiş gibi hissettim rahatsız etti beni.İçerik olarak şubat dedi ekimde bana çocuktan mesaj geldi zamanda pek tutmadı

kızlar dün dayanamadım sevvale fal baktırdım ;

bence bu kadın ugrassa ypgunlassa cok güzel fal bakablir ama son dkya sıgdırılmıs fal gibi geldi bana zaten cok kısa tutmus süreyi tam bilecek gibi bazı noktalara deginmiş ama üstün körü gecmiş sonrası klasik laflar işte ama bana baska ask demedi o da bunla olcak dedi kısacası kötü diyemem ama 35 tl lik fal asla degil !!!

Sabredip kahvesini beklemeli kesinlikle. Hem daha ucuz hem de sonuna katina da ekliyor. Gerçekten memnun kaldığım fallardan biriydi ki profil bilgilerinde de kahvesi daha iyi gibi anlatılmış

Merhaba 1 senedir uzaktan forumu takip ediyorum ve 1 senedir fal baktırıyorum online. Bu süreci detay ve tarihle bilenlerde oldu tabi sallayanlarda.ben katina sadece huma ya baktirdim onun dışında öneriniz var mı ?

Sabredip kahvesini beklemeli kesinlikle. Hem daha ucuz hem de sonuna katina da ekliyor. Gerçekten memnun kaldığım fallardan biriydi ki profil bilgilerinde de kahvesi daha iyi gibi anlatılmış

canım katina baktırdım ben diyorum ya aslında zaman ayırsa bazı noktaları güzel tespşt etmiş ama hiç analiz etmemiş sole bole demiş geçmiş bence gece oldugu için cok deginmedi zaten süresi de baya kısa 5 dk gibi bişi yani bence cok güzel baktıgı kişiler vardır kesinlikle çünkü hisleri kuvvetli belli ama bana tam odaklanmadı gibi yoksa o da digerleriyle aynı seyleri soylemiş '' BU ADAM SANA DÖNECEK HEM DE ÇOK GÜÇLÜ HİSLERLE '' :) hadi bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…