Merhaba 1 senedir uzaktan forumu takip ediyorum ve 1 senedir fal baktırıyorum online. Bu süreci detay ve tarihle bilenlerde oldu tabi sallayanlarda.ben katina sadece huma ya baktirdim onun dışında öneriniz var mı ?
canım katina baktırdım ben diyorum ya aslında zaman ayırsa bazı noktaları güzel tespşt etmiş ama hiç analiz etmemiş sole bole demiş geçmiş bence gece oldugu için cok deginmedi zaten süresi de baya kısa 5 dk gibi bişi yani bence cok güzel baktıgı kişiler vardır kesinlikle çünkü hisleri kuvvetli belli ama bana tam odaklanmadı gibi yoksa o da digerleriyle aynı seyleri soylemiş '' BU ADAM SANA DÖNECEK HEM DE ÇOK GÜÇLÜ HİSLERLE '' :) hadi bakalım ...
Ben kendisine geçen sene kahve atmıştım, çok özenli bakmasına rağmen falı çıkmadı :) hatta daha önce de yazdım "her şey çok güzel olacak" dediği faldan 1 gün sonra terk edildimbaya hızlı patladı anlayacağın. Öyle çok şaşırtıcı nokta atışları da yokmuş açıkçası falımda.
Kimine sallayip tutturuyolar adi enerji oluyor iş olsun elay falin basinda enerjindennn yanlislikla yazmisim bile dedi yani her yere katiyorlar su enerji zirvasini. Hicbiriyle mi tutmadim? Yalan yalan...şimdi bide yeni moda enerjım uymadı yerler oyle enerjıyıı telden yuzumuzu gormeden sesımızı duymadan neyın enerjısı
1 hafta atmayalım fal hıc bı sıteyw hıc bı yorumcuya görun bakın ne enerjı kalır ne ıade..
Aynen kesinlikle karsı tarafı o kadar iyi analiz ediyor ki gelecek beklentisine girmyrm ben zaten Allah bilir onu ama anda cok iyi yaa terapi gibi geliyo insana son olarak sezgiyi de deneyerek falnolayını askıya alıyorum kızlar durumlar degiştikce hüma olcak sadeceHümanın tarihi sonucu çıkmasada olur sesi ve karşı tarafı bu kadar iyi tarif etmesi yüzünden tekrar zamanı gelince hümaya gideceğim...sesi ses tonu bile yeter:))ayrıca anı çok iyi biliyor...
Kızlar son bışey paylaşmak ıstıyorum artık son falımıda aldım.sezgi mailden attım sagolsun hemen yorumladı.şaşırtıcı sekılde bıldıgı olaylar var.bınnazda 2 kez baktırmıştım tarıhlerı cıkmamıştı ama maılde daha hassas bakar duşuncesıyle attım ve gayet basarılı buldum.hüma için aynı fıkırdeyım oyle tatlı sakın net anlatırkı tarıhe takılmazsın..peri sel atmıştım sezgıyle aynı yorum geldu tarıhler bı ay farklı.artık ara verıyorumm fala hemen hemen hepsi maksimum mart mınımum aralık dedı yanı onumde 5 aylık bı gırdap var bır mevsımden fazla bakalım ani bi mücize olursa yazarım.umarım hepınızın güzel hbrleri alırım..sızden rıcam sezgıye baktırıpta maılle ozelden baktırıpta dedıgu cıktı dıyen varsa ltf yazsın.. gercekten cokk sıkıntım var... morel oldu yorumu ama hıc olucak gıbı gelmıyorumarım olur umarım mutlulukla yazarım sıze..hersey gonlunuzce olsun.falla ara verme vaktıdır benım için..
Kızlar son bışey paylaşmak ıstıyorum artık son falımıda aldım.sezgi mailden attım sagolsun hemen yorumladı.şaşırtıcı sekılde bıldıgı olaylar var.bınnazda 2 kez baktırmıştım tarıhlerı cıkmamıştı ama maılde daha hassas bakar duşuncesıyle attım ve gayet basarılı buldum.hüma için aynı fıkırdeyım oyle tatlı sakın net anlatırkı tarıhe takılmazsın..peri sel atmıştım sezgıyle aynı yorum geldu tarıhler bı ay farklı.artık ara verıyorumm fala hemen hemen hepsi maksimum mart mınımum aralık dedı yanı onumde 5 aylık bı gırdap var bır mevsımden fazla bakalım ani bi mücize olursa yazarım.umarım hepınızın güzel hbrleri alırım..sızden rıcam sezgıye baktırıpta maılle ozelden baktırıpta dedıgu cıktı dıyen varsa ltf yazsın.. gercekten cokk sıkıntım var... morel oldu yorumu ama hıc olucak gıbı gelmıyorumarım olur umarım mutlulukla yazarım sıze..hersey gonlunuzce olsun.falla ara verme vaktıdır benım için..
yakın zamanda baktırma niyetim var, o yüzden sezgi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorumBen de sezgiye baktırıp jubile yapcam canım ama bu forumu nasıl bırakcam bilmiyrm cok alıştım ,
Hüma cok iyiydi umarım cıkar dedikleri ama sezgiyi de cok merak edyrm
canım sezgide karşı tarafta harika özenli özellikle karşı tarafa yöneliyor ve bende kimsenin bilemediği bi durumu bildi..tek kahve falcım oldu tarihi çıkar çıkmaz...öngörüleri çıkıcak gibi...Sezgi nasıldır bu arada ?
sezgi insana falı bıraktıracak kadar tatmin edici....yakın zamanda baktırma niyetim var, o yüzden sezgi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?