Binnaz Abla

Merhaba 1 senedir uzaktan forumu takip ediyorum ve 1 senedir fal baktırıyorum online. Bu süreci detay ve tarihle bilenlerde oldu tabi sallayanlarda.ben katina sadece huma ya baktirdim onun dışında öneriniz var mı ?

benna da güzeldi ama hümanın üstüne tanımam zaten :)

Yeşilçingene an itibarıyle cıkmamış oldu içim şişti ağlamaktan( artık onlıne fal bıtmıştır..hayatta yazmaz dedı yazdı zehır yazdııı artıkl bıtmıştırrr( fal yalan dolann... şimdi bide yeni moda enerjım uymadı yerler oyle enerjıyıı telden yuzumuzu gormeden sesımızı duymadan neyın enerjısını alamıyolarr varsa oyle uzaktan gormefen enerjı alıp vermek durmasınlar bu sıtelerde bılımadamlarına konu olsunlar.. yok sıte kuralı yok yorumcu kaprısı dedıklerı olmayınca cevır kazı yanmasınn.. mala bagladılae beynımızıı

Kızlar kadınlar kulubu uyelerı olarak cok degıl 1 hafta atmayalım fal hıc bı sıteyw hıc bı yorumcuya görun bakın ne enerjı kalır ne ıade... burnundan kıl aldırmayan site yonetımlerınıde gorun o zaman... ayıpl ya musterıyız bız sadece yuzumuzu gormuyolar para verıyoruzx sayemızde kazanıyolarr terbıyesızlıgın geregı yok.. cocuk azarlar gıbı en kuçugumuz 20 yaşında anamdan babamdan gormedım boyle atar ben.enerjım tutmadı,yok kotuye acık olmayan gelmeyen,yok 2 gune gelıcem dıyıp 2 hafta acmamalar falı,gelıp 1 kişi alıp 6 saat moron gıbı bekletmek ınsanı ha actı ha acacak.. yeterr cıldırdımm şuannn butun sıtelerden uyelık ıptalı ıstedımm bıtmıştırrrf.

Ben kendisine geçen sene kahve atmıştım, çok özenli bakmasına rağmen falı çıkmadı :) hatta daha önce de yazdım "her şey çok güzel olacak" dediği faldan 1 gün sonra terk edildim baya hızlı patladı anlayacağın. Öyle çok şaşırtıcı nokta atışları da yokmuş açıkçası falımda.

ben de nedense pek ısınamadım işte olumlu da konusmus ama nedense üstünkörü geldi mesela hüma karsı tarafı oyle bir anlattı ki bana cıkmasa da canı sagolsun diyorum dinlemek bile hosuma gidiyor

şimdi bide yeni moda enerjım uymadı yerler oyle enerjıyıı telden yuzumuzu gormeden sesımızı duymadan neyın enerjısı
Kimine sallayip tutturuyolar adi enerji oluyor iş olsun elay falin basinda enerjindennn yanlislikla yazmisim bile dedi yani her yere katiyorlar su enerji zirvasini. Hicbiriyle mi tutmadim? Yalan yalan...
1 hafta atmayalım fal hıc bı sıteyw hıc bı yorumcuya görun bakın ne enerjı kalır ne ıade..

Gerekirse daha uzun atmayalim ben varım

ben de simdi sezgi candanı merak ediyorum bi o kaldı baktırmadgıım maille nasıl bakıyor kızlar önce parayı mı yolluyoruz

Hümanın tarihi sonucu çıkmasada olur sesi ve karşı tarafı bu kadar iyi tarif etmesi yüzünden tekrar zamanı gelince hümaya gideceğim...sesi ses tonu bile yeter:))ayrıca anı çok iyi biliyor...

Binnazdaki çoğu yorumcu kahve açmıyor hep para hesabı yapıyorlar hepsi paranın peşinde..binnaz açık kalır bende ama sadece sezgi ve hüma için.....

Hümanın tarihi sonucu çıkmasada olur sesi ve karşı tarafı bu kadar iyi tarif etmesi yüzünden tekrar zamanı gelince hümaya gideceğim...sesi ses tonu bile yeter:))ayrıca anı çok iyi biliyor...
Aynen kesinlikle karsı tarafı o kadar iyi analiz ediyor ki gelecek beklentisine girmyrm ben zaten Allah bilir onu ama anda cok iyi yaa terapi gibi geliyo insana son olarak sezgiyi de deneyerek falnolayını askıya alıyorum kızlar durumlar degiştikce hüma olcak sadece

Kızlar son bışey paylaşmak ıstıyorum artık son falımıda aldım.sezgi mailden attım sagolsun hemen yorumladı.şaşırtıcı sekılde bıldıgı olaylar var.bınnazda 2 kez baktırmıştım tarıhlerı cıkmamıştı ama maılde daha hassas bakar duşuncesıyle attım ve gayet basarılı buldum.hüma için aynı fıkırdeyım oyle tatlı sakın net anlatırkı tarıhe takılmazsın..peri sel atmıştım sezgıyle aynı yorum geldu tarıhler bı ay farklı.artık ara verıyorumm fala hemen hemen hepsi maksimum mart mınımum aralık dedı yanı onumde 5 aylık bı gırdap var bır mevsımden fazla bakalım ani bi mücize olursa yazarım.umarım hepınızın güzel hbrleri alırım..sızden rıcam sezgıye baktırıpta maılle ozelden baktırıpta dedıgu cıktı dıyen varsa ltf yazsın.. gercekten cokk sıkıntım var... morel oldu yorumu ama hıc olucak gıbı gelmıyor umarım olur umarım mutlulukla yazarım sıze..hersey gonlunuzce olsun.falla ara verme vaktıdır benım için..

Ben de sezgiye baktırıp jubile yapcam canım ama bu forumu nasıl bırakcam bilmiyrm cok alıştım ,

Hüma cok iyiydi umarım cıkar dedikleri ama sezgiyi de cok merak edyrm

Ben de sezgiye baktırıp jubile yapcam canım ama bu forumu nasıl bırakcam bilmiyrm cok alıştım ,

Hüma cok iyiydi umarım cıkar dedikleri ama sezgiyi de cok merak edyrm
yakın zamanda baktırma niyetim var, o yüzden sezgi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar şimdiye kadar binnazda baktırdıgum falları yazıyrm ;

Irmak yalçın : standart , bildigi seyler var ama klasik konusmus

Ceren esemen : pembe pembe rüyalar

Selin imer: olmayacak bi senaryo maksat fala benzesin hersey alakasız

Benna : durumu çok iyi bildi ve analiz etti krt yorumluyor ama ben de cok nilgi verdim gelecgi beklyrm memnun kaldım

Umut ışık: patladı maalesef ama durumu fena analiz etmemişti

Hilal mutlu: kitaptan hikaye okuyo sanki aynı cümlerleri tekrarlamıs

Yagız er : ask adına sevda adına içimi şişirdi uzak durun herkese aynı konusuyor laf kalabalıgı

Melek yıldız : bı kadına düşük verdm ama kimsenin bilemediği ufak bi ayrınıyı bildi gerisi foss

Hüma bal : yoruma bile gerek yok nefis , ama gelecek beklemedeyiz

Sevval erdal : daha iyi bakabilirdi kesinlikle bencw aceleye geldi bnm fal fiyatından dolayı bi daha sans vermem ama kötü de diyenem

Şimdilik bunlar kızlar bikaç güne sezgiyi de eklerim ..kıpsss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…