Binnaz Abla

Yaa cok merak edyrm şimdi yaa cıkanlar var mı peki bilgi istyr mu sizden durumla ilgili ?

Sezginin falı çıkmazsa büyük hayal kırıklığı olur anı o kadar iyi bilicek bi falcı daha yoktur galiba aralığın ilk haftası dedi bana bakalım karşı tarafın düşüncesinde başka iyi olan başka kim var bi türlü karar veremedim

Canım sen karşı tarafın düşüncesinden eminmisin sezginin falında dediği gibimi ?
Evet ya karsinin dusuncelerini bildigini nasil anliyorsunuz ? yani dusunce bu..

2) soru sorarken ne soruyorsunuz buna el atin kizlar lutfen hatali miyim anlamam gerek

Katina da veya kahvede, kisi icin baktirmayanlar ne sekil soruyor ?

2) soru sorarken ne soruyorsunuz buna el atin kizlar lutfen hatali miyim anlamam gerek

Yani canım ben sormak istediğim
Kişiyi söyledim benim hakkımda ne düşünüyo dedim o kadar iyiydiki her kelimesi doğruydu yani karşı tarafın şimdiye kadar yaşadığın şeyler sebepler karekter analizi çok doğruydu yoğun duyguları var dedi yani bi nevi eminim bi nevi bilemiyorum işte dediği gibidir inşallah

Nasıl sordun ki sen canım yani bu adamla ne olcak gibi mi sordun ?

yaş isim veya burç bilgisi zaten istemiyor. ben sadece aramız çok bozuk, düzelecek miyiz ve bana karşı ne hissediyor diye sordum sezgiye. yaşadıklarımız, karakter ve ilişkimizin analizleri vs. çok çok iyiydi, tabii ki karşı tarafın ne hissettiğine yüzde yüz emin olamam. fakat tüme varınca dedikleri doğru sonucuna varıyor insan. gelecek kısmı beklemede.

Ayy cnaım senle benim enerjilerimiz aynı falcılara tutuyo ben de denicem sezgiyi

Ben genelde isim ve doğum tarihlerimizi verip ilişkimizde ne olacak diyorum. ilişkin yoksa da aşk/iş hayatımda beni neler bekliyor diye sorabilirsin. Ben fal atarken olabildiğince az detay verme taraftarıyım

Ben genelde isim ve doğum tarihlerimizi verip ilişkimizde ne olacak diyorum. ilişkin yoksa da aşk/iş hayatımda beni neler bekliyor diye sorabilirsin. Ben fal atarken olabildiğince az detay verme taraftarıyım
aynen öyle detay verirseniz ordan yürüyorlar. detay vermeden bilen olursa işte o gerçekten hisli biridir benim için. diğerleri faso fiso

Benim binnaz da favorim maya demir ikinci huma bal. İkiside çok iyiydi maya benim goremedigim farkında bile olmadığım şeyleri söyledi , dinlerken yok abartiyor dedim ama onun söylediği gibiymis aydır bekliyorum online yakalayamadim..bir de elif hanzade ve elif ışık da tuttu bende ikisinede ikinci fallari attım bekliyorum süreleri

Ya sezginin bana hiçbir dediği çıkmadı ama bu kadar övüldüğünü görünce tekrar baktırasım geliyor
Zaten çıktı diyen de kimse yok herkes beklemede ben de o yüzden atmıyorum. Tabi yeni keşfedildiği içn henüz öngörülerinin çıkmaması doğal sezgiye lafım yok olamaz da hiç denemedim çünkü

Hümanın dediklerini yasadın mı canım

ne zaman baktırmıştın canım?

1 sene önce. Hatta şimdi falımı tekrar okudum da erkek arkadaşımla alakalı tespitleri pek doğru değilmiş. Hayata karşı sert ve öfkeli bakıyor, egolu demiş ama adam hayatımda tanıdığım en sakin insan
Gelecek olarak ise erkek arkadaşımla ayrılıp yeni biriyle olacağımı öngörmüş fakat bahsettiği gibi biriyle hiç tanışmadım bile. Ve dönem dönem ayrılık yaşamış olsak da erkek arkadaşımla ilişkim devam ediyor. O yüzden çok net olarak çıkmadı diyebiliyorum.

aynen öyle detay verirseniz ordan yürüyorlar. detay vermeden bilen olursa işte o gerçekten hisli biridir benim için. diğerleri faso fiso

Aynen, aramız kötüyse onu bile yazmıyorum bazen. Zaten iyi bir falcıysa ve hisleri güçlüyse bilir diye düşünüyorum

Zaten çıktı diyen de kimse yok herkes beklemede ben de o yüzden atmıyorum. Tabi yeni keşfedildiği içn henüz öngörülerinin çıkmaması doğal sezgiye lafım yok olamaz da hiç denemedim çünkü

Geçen sene ilk binnaza başladığı zamanlarda da bahsi çok geçiyordu o zaman atmıştım. Benimki çok net olarak çıkmadı ama çıktı diyen 1-2 kişi vardı sanırım. Benim enerjim uymadı diye düşünüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…