Hep kötüler çıkıyo iyiler cıkmıyo mu yaa off bence kötüye cıkcak diye odaklanmasıgınız için çıkıyo iyiyi bekleyince cıkmıyo mu acep :)Kötü şeyin çıkmasına üzüldüm her şey inşallah düzelir
Bu arada
Çıkan hüma fal haberi kızlar@lebara @antoniebud
Insallahhhhhh sonunu olumluya bağladı , olumlu olacak gibi şu 1 aya belli olurKötü şeyin çıkmasına üzüldüm her şey inşallah düzelir
Bu arada
Çıkan hüma fal haberi kızlar@lebara @antoniebud
Kötü değildi aslında huma kabaca dedi ki mesela sizin birbirinizin kıymetini anlamanız için bazı olumsuzluklar yaşamanız lazım dedi araya başkaları girdi üçüncü kişiler etkiledi vs vs bütün olumsuzlukları yaşadım ama daha kuvvetlendik sanki işte 1 aya belli olur öyle kötü bir yorum değildi sade pembe tablolar ÇizmediHep kötüler çıkıyo iyiler cıkmıyo mu yaa off bence kötüye cıkcak diye odaklanmasıgınız için çıkıyo iyiyi bekleyince cıkmıyo mu acep :)
Ayy hadi bakalım o zaman cok sevindim kuzumKötü değildi aslında huma kabaca dedi ki mesela sizin birbirinizin kıymetini anlamanız için bazı olumsuzluklar yaşamanız lazım dedi araya başkaları girdi üçüncü kişiler etkiledi vs vs bütün olumsuzlukları yaşadım ama daha kuvvetlendik sanki işte 1 aya belli olur öyle kötü bir yorum değildi sade pembe tablolar Çizmedi
al benden de o kadar... geneldee pozitif şeyler yazmıştı ama hiç bir dediği olmadı. çok ilginç ama yaa.. beğeneni o kadar çokken enerjimiz tutsun isterdim.Ya sezginin bana hiçbir dediği çıkmadı ama bu kadar övüldüğünü görünce tekrar baktırasım geliyor
Kızlar iyi akşamlar hepinize ♡♡♡
Sezgi ile ilgili ben de yorum yapayım malum merak edenler varken somut şekilde yaşadığım sonucu yazayım...
Sezginin mailden baktığını öğrendiğim zaman adresini alıp bakım rica ettim.
İnanılmaz güzel tatlı bir enerjisi var..
Çok özenli bakilmis iki sayfa dolusu kişilik analizlerinin yapıldığı hem beni hem karşı tarafı hem yaşadığım durumu inanılmaz muazzam ve doğru bir şekilde anlatan bir bakım aldım.
Yaklaşık 2 ay önce...
Ama Sezginin asla olmayacak dediği ısrarla fal içerisinde tekrar tekrar üzerinde durduğu olumsuz gördüğü bir durumu olmayacak dediği olay oldu kızlar....
Şimdi o kadar muazzam bakilmis doğru tespitler yapılmıştı kii o olmayacak dediği şeyi okurken içim acimisti ama çok şükür onun öngördüğü şekilde gelişmedi süreç olmaz dediği oldu...
Yazmayı bir borç bildim kii olumlu veya olumsuz dediği şeylere lütfen bel baglamayi..
Olmazı olduran var...
Lütfen yanlış anlama olmasın Sezgi çok özenli iş ahlakına uygun dediği zamanda bakım yapan ve kesinlikle boş olmayan birisi..
Benim surecim hızlı gelişti sonuç için fazla beklemedim...
Ama bu durumu da yazmadan geçemezdim..
İlişkinin devam etmesine çoook sevindim canın iyi ki çıkmamış diyorum o zaman1 sene önce. Hatta şimdi falımı tekrar okudum da erkek arkadaşımla alakalı tespitleri pek doğru değilmiş. Hayata karşı sert ve öfkeli bakıyor, egolu demiş ama adam hayatımda tanıdığım en sakin insan
Gelecek olarak ise erkek arkadaşımla ayrılıp yeni biriyle olacağımı öngörmüş fakat bahsettiği gibi biriyle hiç tanışmadım bile. Ve dönem dönem ayrılık yaşamış olsak da erkek arkadaşımla ilişkim devam ediyor. O yüzden çok net olarak çıkmadı diyebiliyorum.
Aynen, aramız kötüyse onu bile yazmıyorum bazen. Zaten iyi bir falcıysa ve hisleri güçlüyse bilir diye düşünüyorum
Geçen sene ilk binnaza başladığı zamanlarda da bahsi çok geçiyordu o zaman atmıştım. Benimki çok net olarak çıkmadı ama çıktı diyen 1-2 kişi vardı sanırım. Benim enerjim uymadı diye düşünüyorum o yüzden
Özelden mı baktırdın? Yoksa sıteden mı?Ya sezginin bana hiçbir dediği çıkmadı ama bu kadar övüldüğünü görünce tekrar baktırasım geliyor
Canim benim anladigim kadariyla guzel bir sey oldu. Cok sevindim her sey gonlunce olsun. Sabrin sonu selamettir diye bosuna denmemis. Inan cok sevindim.
bana hüma da çıkmadı. hatta bunu o kadar net söyleyebiliyorum ki çünkü 1 sene önceki baktığı fala göre diyorum bunu. tek bir kelimesi bile çıkmamış. hatta uçmuş resmen. o zaman mantıklı gelmişti söyledikleri o ayrı..
İlişkinin devam etmesine çoook sevindim canın iyi ki çıkmamış diyorum o zaman
Özelden mı baktırdın? Yoksa sıteden mı?
Akrepgöz aynısını bana yaptı, çocukla iletişimimiz varken Şubat Mart gibi arkadaşça yazar dedi, eğer ilgini fark ederse bi daha yazmaz dedi, o günün akşamı ilanı aşk etti:) soru kısmında söledim yeni gelişme gözükmüyor tarota gel dedi :) daha bi gün olmamıştı paragöz işteBen yeşilçingeneye üç defa fal baktırdım 2 katina bir kahve . sorum tek cümle ve kısaydı net ayrıntı detay vermedim bilerek . Bana uzun bir fal baktı ve 5 vade süreç buı süreçte adım adım olacaklar . bir kısmı dediği şekilde aynen harfi harifne olmuştu kendisinede soru olarak yönelttim dediğiniz sürecin yarısını söylediğiniz şekilde yaşadım dedim cevapta verdi diğer fallarımdada aynı tutarlılıkla baktım ilk falda söylediklerinin aksini söylemedi gelecek bekleme ama yaı yarıya süreci ben anlatmadan ilk falda o bana anlattı.
Bazı falları bakmıyor ama ben sorulan soru ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü ben soruda detay vermedm ayrıldık barışırmıyızdı soru sadece bana destan yazdı.Kendisin enerji tutmama konusunda doğru söylediğine inanıyorum .
Akrepgöze bende baktırdım ama ondan memnun olmadım tek cümle soru sordum o soruda aynı cümleleri kullanarak aynı şeyi anlattı ve busenn kısmetin değil kısmet falına gel kısmetin kim söylim dedi biraz samimiyetsiz geldi bu şekilde başka fala yönlendirmesi. olumsuz cevaplara açık olmadığımdan değil ama kısmet falından da para alma amacı ile söylemiş gibi hissettim rahatsız etti beni.İçerik olarak şubat dedi ekimde bana çocuktan mesaj geldi zamanda pek tutmadı
işte falcılardan olumsuz şeyler duyunca düşük puan verildiği için onlarda bize pembe tablolar çiziyorlar. En başta bizim kötü tablolara açık olmamız lazım. Burada kaç kez okudum ayrılacaksınız dediği için iade alan ama ayrılan.. Ben her falımda olumsuzda olsa söyleyin diyorum biride çıkıp kötü konuşmadı ama puan kaygıları var iki üç falcı dışında inandırıcı gelmiyor artık.Evet huma nin dediklerini yaşadım çok hoşuma gidecek şeyler değildi söyledikleri hatta kızıp düşük puan verdim şu an ikinciyi atamiyrm : )) çıktı ama
Yaa aynen ister istemez kötü seyler soylenince begenmiyoruz ama ben gecen seneki erkek arkadasım için kime baktırdıysan kötü konusmustu o zamanlar cafede telde bakttrydm eyleme falanişte falcılardan olumsuz şeyler duyunca düşük puan verildiği için onlarda bize pembe tablolar çiziyorlar. En başta bizim kötü tablolara açık olmamız lazım. Burada kaç kez okudum ayrılacaksınız dediği için iade alan ama ayrılan.. Ben her falımda olumsuzda olsa söyleyin diyorum biride çıkıp kötü konuşmadı ama puan kaygıları var iki üç falcı dışında inandırıcı gelmiyor artık.
bende geçen yıl bi sebeple baktırmıştım bitti o iş asla geri dönüş yok zaten başkası olacak demişti hiç hoşuma gitmemişti ama teşekkür ederek kalktım masadan çizdiği tabloya da zerre inanmadım dönüş bekledim ve tabi olmadı :)Yaa aynen ister istemez kötü seyler soylenince begenmiyoruz ama ben gecen seneki erkek arkadasım için kime baktırdıysan kötü konusmustu o zamanlar cafede telde bakttrydm eyleme falan
eylem mi bakmıstı canım bana da dönüş var ama bu cocuktan ızak dur aklı basında deil hiç iyi elektirk alanyrm dedi sonra yine gitcek egosundan dönüyo dedi halkaten ole oldu döndü ve beni terketti ve ne kötü huylarını duydum sonradan o zaman pek inanmamıstm ama cıkmıstı o falıbende geçen yıl bi sebeple baktırmıştım bitti o iş asla geri dönüş yok zaten başkası olacak demişti hiç hoşuma gitmemişti ama teşekkür ederek kalktım masadan çizdiği tabloya da zerre inanmadım dönüş bekledim ve tabi olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?