Binnaz Abla

Hep kötüler çıkıyo iyiler cıkmıyo mu yaa off bence kötüye cıkcak diye odaklanmasıgınız için çıkıyo iyiyi bekleyince cıkmıyo mu acep :)
Kötü değildi aslında huma kabaca dedi ki mesela sizin birbirinizin kıymetini anlamanız için bazı olumsuzluklar yaşamanız lazım dedi araya başkaları girdi üçüncü kişiler etkiledi vs vs bütün olumsuzlukları yaşadım ama daha kuvvetlendik sanki işte 1 aya belli olur öyle kötü bir yorum değildi sade pembe tablolar Çizmedi

Ayy hadi bakalım o zaman cok sevindim kuzum

Ya sezginin bana hiçbir dediği çıkmadı ama bu kadar övüldüğünü görünce tekrar baktırasım geliyor
al benden de o kadar... geneldee pozitif şeyler yazmıştı ama hiç bir dediği olmadı. çok ilginç ama yaa.. beğeneni o kadar çokken enerjimiz tutsun isterdim.
nazik, kibar biri çünkü ve işine özen gösteriyor belli ki ama tek bir dediği bile olmayınca boşu boşuna ücret yatırmak istemiyorum

bu arada kızlar akrepgöz'e baktırdım. yani ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü karşı tarafla ilgili hiç bilmediğim ciddi iddialarda bulunmuş. hepsi de negatif şekilde.

ne teyit etme şansım var ne başka bir şey. tek bildiğim falı dinlerken sesi duymakta çok zorlandığım ve anladıklarımın beni çok üzdüğüdür

ama bence yetenekli. benim hislerimi ve durumları geçmişe dair iyi bilmiş. anlık durumlar için dediklerini teyit edebilen bir arkadaş yazmıştı geçenlerde. akrepgöz doğru demiş diye... keşke öyle bir bilgi edinme şansım olsa ama yok

ben nedense sezginin falı yerine bu olumsuz fala inanmayı seçtim.

bana hüma da çıkmadı. hatta bunu o kadar net söyleyebiliyorum ki çünkü 1 sene önceki baktığı fala göre diyorum bunu. tek bir kelimesi bile çıkmamış. hatta uçmuş resmen. o zaman mantıklı gelmişti söyledikleri o ayrı..

Kızlar iyi akşamlar hepinize ♡♡♡

Sezgi ile ilgili ben de yorum yapayım malum merak edenler varken somut şekilde yaşadığım sonucu yazayım...

Sezginin mailden baktığını öğrendiğim zaman adresini alıp bakım rica ettim.
İnanılmaz güzel tatlı bir enerjisi var..
Çok özenli bakilmis iki sayfa dolusu kişilik analizlerinin yapıldığı hem beni hem karşı tarafı hem yaşadığım durumu inanılmaz muazzam ve doğru bir şekilde anlatan bir bakım aldım.
Yaklaşık 2 ay önce...

Ama Sezginin asla olmayacak dediği ısrarla fal içerisinde tekrar tekrar üzerinde durduğu olumsuz gördüğü bir durumu olmayacak dediği olay oldu kızlar....

Şimdi o kadar muazzam bakilmis doğru tespitler yapılmıştı kii o olmayacak dediği şeyi okurken içim acimisti ama çok şükür onun öngördüğü şekilde gelişmedi süreç olmaz dediği oldu...

Yazmayı bir borç bildim kii olumlu veya olumsuz dediği şeylere lütfen bel baglamayi..
Olmazı olduran var...

Lütfen yanlış anlama olmasın Sezgi çok özenli iş ahlakına uygun dediği zamanda bakım yapan ve kesinlikle boş olmayan birisi..
Benim surecim hızlı gelişti sonuç için fazla beklemedim...
Ama bu durumu da yazmadan geçemezdim..

Sezgiyle ilgili yorumumu aylar once yapmistim, bircok insanda muhtemelen patlayacak demistim, hatta demistik. Cunku bu isin kurali bu biri cok populer hale gelir, ani da cok iyi bilir gel gelelim.gelecek cikmaz. Gelecegi bilmek cok kolay is degil, bircok faktor giriyor devreye. Ben kelebek etkisine inanan biri dugum icin cikmadi bilemediler demiyorum. Sezgiyle ilgili fazla bel baglandigini dusundugum icin yazmistim. Ben de baktirdim kendisine, anda iyiydi ama soktan soka girmedim. Derin de ani aynen biliyor gizem hatun da benim icin onlardan cok farkli degildi.

Canim benim anladigim kadariyla guzel bir sey oldu. Cok sevindim her sey gonlunce olsun. Sabrin sonu selamettir diye bosuna denmemis. Inan cok sevindim.

İlişkinin devam etmesine çoook sevindim canın iyi ki çıkmamış diyorum o zaman

Canim benim anladigim kadariyla guzel bir sey oldu. Cok sevindim her sey gonlunce olsun. Sabrin sonu selamettir diye bosuna denmemis. Inan cok sevindim.

Evetttt baldanim güzel bir şey oldu çok şükür...
Mutlu son tatlı sonluk bir durumum yok maalesef de ama güzel bir süreç gelişti..
Dedigim gibi olumlu olumsuz farketmez hiç bir fala baglanmamak lazım...

Aynen ben de 1 sene önce baktırdım, bana da çıkmadı. Erkek arkadaşımdan ayrılıp hayatıma 2 kişinin gireceğini filan söylemiş
Senin beğendiğin kimler var canım?

İlişkinin devam etmesine çoook sevindim canın iyi ki çıkmamış diyorum o zaman

Çok sağol canım. inşallah topikteki herkesin bütün güzel falları çıkar

Özelden mı baktırdın? Yoksa sıteden mı?

Siteden baktırmıştım.

Akrepgöz aynısını bana yaptı, çocukla iletişimimiz varken Şubat Mart gibi arkadaşça yazar dedi, eğer ilgini fark ederse bi daha yazmaz dedi, o günün akşamı ilanı aşk etti:) soru kısmında söledim yeni gelişme gözükmüyor tarota gel dedi :) daha bi gün olmamıştı paragöz işte

Evet huma nin dediklerini yaşadım çok hoşuma gidecek şeyler değildi söyledikleri hatta kızıp düşük puan verdim şu an ikinciyi atamiyrm : )) çıktı ama
işte falcılardan olumsuz şeyler duyunca düşük puan verildiği için onlarda bize pembe tablolar çiziyorlar. En başta bizim kötü tablolara açık olmamız lazım. Burada kaç kez okudum ayrılacaksınız dediği için iade alan ama ayrılan.. Ben her falımda olumsuzda olsa söyleyin diyorum biride çıkıp kötü konuşmadı ama puan kaygıları var iki üç falcı dışında inandırıcı gelmiyor artık.

Yaa aynen ister istemez kötü seyler soylenince begenmiyoruz ama ben gecen seneki erkek arkadasım için kime baktırdıysan kötü konusmustu o zamanlar cafede telde bakttrydm eyleme falan

Yaa aynen ister istemez kötü seyler soylenince begenmiyoruz ama ben gecen seneki erkek arkadasım için kime baktırdıysan kötü konusmustu o zamanlar cafede telde bakttrydm eyleme falan
bende geçen yıl bi sebeple baktırmıştım bitti o iş asla geri dönüş yok zaten başkası olacak demişti hiç hoşuma gitmemişti ama teşekkür ederek kalktım masadan çizdiği tabloya da zerre inanmadım dönüş bekledim ve tabi olmadı :)

Eyl
eylem mi bakmıstı canım bana da dönüş var ama bu cocuktan ızak dur aklı basında deil hiç iyi elektirk alanyrm dedi sonra yine gitcek egosundan dönüyo dedi halkaten ole oldu döndü ve beni terketti ve ne kötü huylarını duydum sonradan o zaman pek inanmamıstm ama cıkmıstı o falı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…