Binnaz Abla

yok eylem değil daha Melekler Kahvesi Emre'ye biri için gitmiştim asla konuşma dahi olmayacak bitti gitti yenisi var demişti bi ton detay vermişti hepsi oldu eskisiyle dönüş olmadı tabi..
Eylem nerede bakıyor? merak ettim :)

telefondan bakan eylem mi?

Telden. Akıyor canım adanada fena degildi bi sene gecince cıktı dyrm o zamansinirlenmiştim biraz :)

Telden. Akıyor canım adanada fena degildi bi sene gecince cıktı dyrm o zamansinirlenmiştim biraz :)
ben eylemi bir kenara diğer falcıları bir kenara koyarım enerjisi tutmayan arkadaşlar da var, bana esas konuda dediği olmadı henüz ama diğer tüm dediklerinde gelişmeler, insan tasvirleri tutmuştur. utanmasam ve param olsa her 15 güne ararım.
insanlığına da çok borçluyum. dostum olsa o kadar depresif hallerimi çekmezdi

Yaaa Eylem bende de çok iyiydi...

Offf offf bir yılı geçmiş baktirali onada...
Zaman nasıl geçip gidiyor inanılmaz bir hızla...

Son falı kötüydü bende o zaman gerçi onun sıkıntısı vardı...

Bir de bir kac kişiye azcık sert davranmisti öyle soğudum gitti...

Ama arada yaa arasam mı dediğim oluyor

Bakkk şimdi sen yazınca aklıma geldi sesi ses tonu konusma tarzı canlı canlı konuşmak soru sormak falan....

Ayyyy ayyy cikam gidemmm buradann yoksa durulmustum ne güzel cosmayayim durduk yere..

Kemal Devrim 20 tl lik fal o fiyat asla etmez. onca fal baktırdım bi tek ona verdiğim paraya acıyorum tamam uçuk şeyler demedi diğer fallarla benzer tablo çizdi tarih tutarlı ama ne kişilik analizi var ne olaya hakimiyet var. yok seviyor özlüyor böyle olmaması lazım bunu anlayacak telvelerin bunu açıkca gösteriyor. boş laf. Serkan Tek'in bana 19 kez hanımefendi deyip falı doldurması gibiydi

yalnız hümanın yüzdesi tam olmuş 100

ama ona değer açıkçası. hiçbir şey diyemiyorum, kadın muhteşemdi. boşa kaptıracak paramız yok zaten artık, deneye yanıla bize uyanı buluyoruz.

Keşke bende hüma için keşke o paraya değer diyebilseydim geçen sene baktırmıştım ne anı ne geleceği hiçbirşeyi bilemedi bende burada herşeyi döktü bildi denince diyorum ki enerji meselesi ama 52,5 tl yüzyüze baktırdığımız fallarda bile vermiyoruz el insaf böyle fiyat olur mu ? En azından yüzyüze de bir ikram oluyor misal kahve gibi bunlar evlerinden çıkmadan yerlerinden kalkmadan hop cukka

Katılıyorum bende hüma yi bir kez denedim fakat ovuldugu kadar görmedim falıni. hatta bende tutan tek şey sen kuruntulu bir insansın dedi bu doğruydu.

Sadece Huma degil , Kemal Devrim de yukseltmis fiyati . Ama yoookkk bizde suç , senin de dedigin gibi hoooppppp yukseltiyoruz . 50 nedir , 52,5 nedir yaa. !

Valla yüzyüze çok tatmin edici ve doyurucu fallar bakan falcılar varken ve fiyatları maksimum 40 tl iken online fallarda bu rakamlar ciddi saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…