yok eylem değil daha Melekler Kahvesi Emre'ye biri için gitmiştim asla konuşma dahi olmayacak bitti gitti yenisi var demişti bi ton detay vermişti hepsi oldu eskisiyle dönüş olmadı tabi..Eyl
eylem mi bakmıstı canım bana da dönüş var ama bu cocuktan ızak dur aklı basında deil hiç iyi elektirk alanyrm dedi sonra yine gitcek egosundan dönüyo dedi halkaten ole oldu döndü ve beni terketti ve ne kötü huylarını duydum sonradan o zaman pek inanmamıstm ama cıkmıstı o falı
telefondan bakan eylem mi?Eyl
eylem mi bakmıstı canım bana da dönüş var ama bu cocuktan ızak dur aklı basında deil hiç iyi elektirk alanyrm dedi sonra yine gitcek egosundan dönüyo dedi halkaten ole oldu döndü ve beni terketti ve ne kötü huylarını duydum sonradan o zaman pek inanmamıstm ama cıkmıstı o falı
Evet telden bakmıstı gecen sene canımtelefondan bakan eylem mi?
Telden. Akıyor canım adanada fena degildi bi sene gecince cıktı dyrm o zamansinirlenmiştim biraz :)yok eylem değil daha Melekler Kahvesi Emre'ye biri için gitmiştim asla konuşma dahi olmayacak bitti gitti yenisi var demişti bi ton detay vermişti hepsi oldu eskisiyle dönüş olmadı tabi..
Eylem nerede bakıyor? merak ettim :)
ben eylemi bir kenara diğer falcıları bir kenara koyarımTelden. Akıyor canım adanada fena degildi bi sene gecince cıktı dyrm o zamansinirlenmiştim biraz :)
telden nasıl bakıyor?Telden. Akıyor canım adanada fena degildi bi sene gecince cıktı dyrm o zamansinirlenmiştim biraz :)
Yaaa Eylem bende de çok iyiydi...ben eylemi bir kenara diğer falcıları bir kenara koyarımenerjisi tutmayan arkadaşlar da var, bana esas konuda dediği olmadı henüz ama diğer tüm dediklerinde gelişmeler, insan tasvirleri tutmuştur. utanmasam ve param olsa her 15 güne ararım.
insanlığına da çok borçluyum. dostum olsa o kadar depresif hallerimi çekmezdi
Tamam canım ankete bakayım...Canım anket için yeni konu açtık oylarsan sevinirim : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/online-falcilar-anket.965428/
Umarım her şey yolundadır bu arada arada uğra:)
Hüma'nın zamlı fiyatını gördünüz mü ? Ayy ben şokkkbu Binnaz ne yapmaya calisiyor ?
Sadece Huma degil , Kemal Devrim de yukseltmis fiyati . Ama yoookkk bizde suç , senin de dedigin gibi hoooppppp yukseltiyoruz . 50 nedir , 52,5 nedir yaa. !Burada konusuluyor tak yukseliyor.. zaten biliniyordu huma ama simdilerde sıklastı sanki
binnaz bitik benim icin. yukseltip dursun 1 kisi bir kisidirSadece Huma degil , Kemal Devrim de yukseltmis fiyati . Ama yoookkk bizde suç , senin de dedigin gibi hoooppppp yukseltiyoruz . 50 nedir , 52,5 nedir yaa. !
Katılıyorum bende hüma yi bir kez denedim fakat ovuldugu kadar görmedim falıni. hatta bende tutan tek şey sen kuruntulu bir insansın dedi bu doğruydu.Keşke bende hüma için keşke o paraya değer diyebilseydim geçen sene baktırmıştım ne anı ne geleceği hiçbirşeyi bilemedi bende burada herşeyi döktü bildi denince diyorum ki enerji meselesi ama 52,5 tl yüzyüze baktırdığımız fallarda bile vermiyoruz el insaf böyle fiyat olur mu ? En azından yüzyüze de bir ikram oluyor misal kahve gibi bunlar evlerinden çıkmadan yerlerinden kalkmadan hop cukka
Sadece Huma degil , Kemal Devrim de yukseltmis fiyati . Ama yoookkk bizde suç , senin de dedigin gibi hoooppppp yukseltiyoruz . 50 nedir , 52,5 nedir yaa. !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?