Binnaz Abla

:) banada ilk iletişim Şubat dedikten bi hafta sonra bana mesaj geldi. En azından verdiği süre çıkmayıp daha erkene tarih çekiyor demekki enerjisi ile :)))) bu yönden fallarımız işe yaramış. Çok memnun kalan var bende gaza gelip baktırdım ama memnun kalmadım.

yuzyuze bakan en dandik falcı bile 8-10 dk bakıyor, 25 tl ye, bu online falcılar okurken 10 dkmızı alacak uzunlukta mı yazıyorlar ki 50 tl + para istiyorlar anlamadım
3 dk rahat merhaba canım Vs açılımını yapıyorum tercih ettiğiniz için sağol ile geçiyor :)

valla aynen canım dedim ya ben de gelecek o zaman tutmamıstı baska detaylar tuttuysa da hatırlamıyorum ama o an hayatımdaki adamı oyle bir özetledi ki bundan uzak dur psikoljik hasta hiç iy bi adam degil nolur uzaklas korktm falan dedi 3 5 güne sana gelceka ma egosundan dedi yine ayrılık var dedi hakkaten tarhi sarkarak ai ay sarkarak geldi ve geri gitti sonradan ögrendim ki adam ciddi hastaymıs :)

Huma benim ilk falımdı 0 tecrübe 0 deneyim o yüzden düşük puan verdim ama artık sezar in hakkını sezar a veriyorum binnaz in çoğu yaramaz mesela bir yolun var nurbanu evet olumsuza olumsuz diyen biri tak diye söylüyor nokta tarihle çıkışmısligi var ona 10 numara 5 yıldız verdim seviyorum o kızı

Falcıların fiyat artırmasının tek nedeni biziz arkadaşlar.Burda çok iyi diye övüyoruz ,övmesekte an da iyiydi diyoruz.Buraya baktırdığı falları yazandan çok yazmayan gizli,sessizce takip eden insanlar var .Ben bile her gün topiği okuyan biri olarak birinin iyi dediğine inanıp atasım geliyor,geçen nerdeyse Hüma'ya bi de ben mi atsam ki demiştim neyseki vazgeçtim.Hal böyle olunca biz falcıların kapısını çaldıkça onlardafırsattan istifade fiyatı arttırmakta buluyor.Bence biraz kendimizi tutmalıyız hem maddi hem de manevi bize iyi gelmiyor.Bi çeşit uyuşturucu gibi bağımlısı olduk atmadan duramıyoruz hazır fiyatlarda yükselmişken ne dersiniz bi dur desek mi?

Kesinlikle fiyatlar bu yüzden yükseliyor haklısın ben fal alemine ilk adım attığında cidden fiyatlar çok çok uygundu özellikle evet okuyan olursa binnaz a bir süre atilmayabilir 50 tl ne demek ? Çok uçuk ki astroloji falan olsa anlarım 7 kart alt tarafı bi kahve

kesinlikle katılıyorum canım sana ama falcıları konusmassak da iyi olanları nasıl bilcez , bir de hümayı ayrı tutuyorum hadi bi şekilde müşteriler bizden gidiyor kızın %100 olmus puanı hiç düşük veren yok :) demek ki memnun bırakıyor ama bu fşyat gercekten yüksek hümaaaa duy bizi :)

Falı baya azaltmıştım zaten, böyle uçuk fiyatlar yüzünden hiç atasım gelmiyor artık. Parama acıyorum çünkü. Kafelerde bile maksimum 25-30 liraya baktırabilirken iki satır yazı okuyup, 7-8 dakikalık ses kaydı dinlemek için 50 lira veremem.

Artık fal baktırınca pişman olmaya başladım zaten. Zamanında ciddi miktarda para harcadım fal için ve hepsi fos çıktı. O günlerin acısıyla ve artan fiyatlarla iyice soğuyorum, iyi oluyor

kesinlikle ben de canım bundan sonra sacma sapan haftada bir fal atmıcam bagımlılık yapıyor ayda yılda bir durum degişikliği olursa eglencesine baktırırım yazık günah işimiz gücümüz ters gitcek boyle hep

Tabiki konuşcaz forumun amacı bu ama kim çok konuşulursa ona yığılma oluyor ve falcıda kendini yükseltiyor.Ortalama 10 dk lık bi yorum için el insaf diyorum.

Ben de öyle düşünüyorum artık. Eskiden ayda en az 6-7 tane fal baktırıyordum, şimdi maksimum 2 tane atıyorum. 15 gündür hiç fal baktırmadım mesela, ay sonuna kadar baktırmayı da düşünmüyorum.
Yine her gün alışkanlıktan fal sitelerine bakıyorum tabi kim var kim yok diye ama fal atma kısmına gelince kendimi frenliyorum neyseki

2/3 ay da bir artıyor, gerçekten saçmalık. Tamam o an için rahatlıyorsun, güzel geliyor lakin dedikleri de olmadı hiçbiri. Hatta umursamadığım aman sırf fal baktırmak için baktırdıklarımdan daha çok tutanlar oldu

Tabiki konuşcaz forumun amacı bu ama kim çok konuşulursa ona yığılma oluyor ve falcıda kendini yükseltiyor.Ortalama 10 dk lık bi yorum için el insaf diyorum.

katılıyorum sana canım o kadar para cok fazla bence bu kadar fal bagımlısı olmamız da bizim zayoflıgımız gercekten su an kendime kızdım ç

Hümayı severim ama asla o kadar etmez.tamam işine saygılı ama abartmışlar artık.sanırım birbirleri ile yarışıyorlar o ücretini arttırmışsa bende artırırım şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…