Binnaz Abla

Bende patlamadığı için sanırım fal baktırmayı bırakamıyorum.kız ne dediyse hala çıkıyor.enerji meselesi neyseki biriyle tuttugerci humada var hakkını yemiyim

kızlar sezgiye de baktırcam sonra sezonu kapatoyırum zaten aynı falcılara zaman gecmenden 2. tur baktırmanın anlamı yok o arada hüma da biraz ucuzlar inşallah :) sezgiyi cok merak ediyorum yaa hemen fal tınca dönüyor mu fala yoksa uzun suruyomu yollması ?

Gün verdimi verdiyse bazen ertesi güne kalabiliyor benim birkaç kez ertesi güne kalmıştı

Ben ankara da birine gidiyordum o da 50 tl tamam ama yarım saat oturup bakıyor soru cevap şeklinde oluyor ve tatmin oluyosun evime uzak diye online fala sardım ama 10 dk için 50 tl çok daha makul yapsalar çok da mesut olurum ..inşallah okurlarda dikkate alırlar diye yazdim zaten baktira baktira katina bakacak duruma geldim yakinda benide binnazda görürseniz sasirmayin:))))

Kızlar bence o sitelerin en büyük para kanakları bu başlıkta bulunuyor sabah Snowwhite06 ile konuştuk gerçekten artık fiyatlara tepkimizi belirtmemiz lazım. Yani günlük hayatta kullandığımız hiçbir şeye 1 senede bu kadar zam gelmiyor ki fala gelsin saçmalık.
Ayrıca ben burada Sezgiyi övdüğümde "falcı hepsi bir sonuçta" diye linç edenler Sezginin çizgisini buradan görebilirler. O da 4 yıldızlı ama asla fiyatı üst limite çıkarmıyor.

Kızlar bi fikrim var bugün hepimiz binnaza hepimiz fiyatlar ile ilgili şikayet formu gönderelim burayı okuyorlar nasılsa eminim...ben artık fal baktırmama kararındayım kırk yılda bir belki hüma..sezgi şuan baştacım...geysu var...bu fiyatlarla binnaza gitmem bunu bilmeliler..

hepimiz şikayet edersek toplu olarak mesaj alırlarsa belki akıllanırlar...
Bence de yazmamız lazım ben kendi adıma bugün şikayetimi oluşturacağım

yaziyorum simdi, hakaret icermedigi halde dusuk puanları silmeleri de cabasi. Huma 100 olur tabii 1 yildizlarin cogu yayinlanmiyor ki..

Selenanın 2012den beri 30 tl den bir lira fazla almadığını da hatırlatmayı bir borç bilirim o zaman

Benim taaa 2011 yılında babam binnaz abla sitesi yüzünden kredi kartımı iptal etti. Beş sene geçti hala çıkarmadı. Mobil ödemeye sardım, bu sefer de hattımı ödememeye başladı. Kendi harçlığımdan ödemek zorunda kalıyorum ve içim gidiyor öderken gerçekten. O yüzden artık ayda yılda bir fal atıyorum ben de. İyi oldu bana, hakettim

o duyulan utanç da cabası.... Tövbe ettm zaten fal fln..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…