Bende patlamadığı için sanırım fal baktırmayı bırakamıyorum.kız ne dediyse hala çıkıyor.enerji meselesi neyseki biriyle tuttugerci humada var hakkını yemiyim
Gün verdimi verdiyse bazen ertesi güne kalabiliyor benim birkaç kez ertesi güne kalmıştıkızlar sezgiye de baktırcam sonra sezonu kapatoyırum zaten aynı falcılara zaman gecmenden 2. tur baktırmanın anlamı yok o arada hüma da biraz ucuzlar inşallah :) sezgiyi cok merak ediyorum yaa hemen fal tınca dönüyor mu fala yoksa uzun suruyomu yollması ?
Hepsini tek tek patlatıp sonunda bırakıcaz inşallah:)Sezgi candan bile patladıysa zaten bence bırakın online falları diyorum
Bende patlamadığı için sanırım fal baktırmayı bırakamıyorum.kız ne dediyse hala çıkıyor.enerji meselesi neyseki biriyle tuttugerci humada var hakkını yemiyim
Teşekkür ederim canım:)
Walla bana salı dedi bekliyorum heycanla henüz gelmedi yorumumGün verdimi verdiyse bazen ertesi güne kalabiliyor benim birkaç kez ertesi güne kalmıştı
Kızlar bi fikrim var bugün hepimiz binnaza hepimiz fiyatlar ile ilgili şikayet formu gönderelim burayı okuyorlar nasılsa eminim...ben artık fal baktırmama kararındayım kırk yılda bir belki hüma..sezgi şuan baştacım...geysu var...bu fiyatlarla binnaza gitmem bunu bilmeliler..
Bence de yazmamız lazım ben kendi adıma bugün şikayetimi oluşturacağımhepimiz şikayet edersek toplu olarak mesaj alırlarsa belki akıllanırlar...
yaziyorum simdi, hakaret icermedigi halde dusuk puanları silmeleri de cabasi. Huma 100 olur tabii 1 yildizlarin cogu yayinlanmiyor ki..Kızlar bi fikrim var bugün hepimiz binnaza hepimiz fiyatlar ile ilgili şikayet formu gönderelim burayı okuyorlar nasılsa eminim...ben artık fal baktırmama kararındayım kırk yılda bir belki hüma..sezgi şuan baştacım...geysu var...bu fiyatlarla binnaza gitmem bunu bilmeliler..
aynen canım bende yazacağım şimdi yoksa iyice şımardılar..bence hepimiz yazmalıyız.Bence de yazmamız lazım ben kendi adıma bugün şikayetimi oluşturacağım
Bende birazdan yazacağım arka arkaya giderse dikkate alabilirlerBence de yazmamız lazım ben kendi adıma bugün şikayetimi oluşturacağım
Selenanın 2012den beri 30 tl den bir lira fazla almadığını da hatırlatmayı bir borç bilirim o zamanKızlar bence o sitelerin en büyük para kanakları bu başlıkta bulunuyor sabahSnowwhite06 ile konuştuk gerçekten artık fiyatlara tepkimizi belirtmemiz lazım. Yani günlük hayatta kullandığımız hiçbir şeye 1 senede bu kadar zam gelmiyor ki fala gelsin saçmalık.
Ayrıca ben burada Sezgiyi övdüğümde "falcı hepsi bir sonuçta" diye linç edenler Sezginin çizgisini buradan görebilirler. O da 4 yıldızlı ama asla fiyatı üst limite çıkarmıyor.
Benim taaa 2011 yılında babam binnaz abla sitesi yüzünden kredi kartımı iptal etti. Beş sene geçti hala çıkarmadı. Mobil ödemeye sardım, bu sefer de hattımı ödememeye başladı. Kendi harçlığımdan ödemek zorunda kalıyorum ve içim gidiyor öderken gerçekten. O yüzden artık ayda yılda bir fal atıyorum ben de. İyi oldu bana, hakettimAbim benm kredi kartımı kullanıyo ekstremi görmüş binnaz abla dye bu ne dedi Cafe mi dedi : D. Hayır Abi online fal dedm sen salak msn 45 tl lik fal baktrıyon ne dedi acaba falcı cok merak ediyorum diyo 45 Tl lik :) Cafe'ye gtsene slk msn sen diyor :)
o duyulan utanç da cabası.... Tövbe ettm zaten fal fln..Benim taaa 2011 yılında babam binnaz abla sitesi yüzünden kredi kartımı iptal etti. Beş sene geçti hala çıkarmadı. Mobil ödemeye sardım, bu sefer de hattımı ödememeye başladı. Kendi harçlığımdan ödemek zorunda kalıyorum ve içim gidiyor öderken gerçekten. O yüzden artık ayda yılda bir fal atıyorum ben de. İyi oldu bana, hakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?