- 15 Kasım 2016
- 10
- 6
- 1
- 43
Benimde hepsini elimden aldılar, kontörlüye çevirdiler hattımı 370 tl gelince kredi kartımı da vermek zorunda kaldım şimdi fal baktırmıyorum foruma az bakıyorum dadanmamam için,zaten ne olacaksa oluyo engel olamıyoruz, erkenden öğrenip anın tadını çıkaramıyoruz fal yüzünden çok yıprandım o şöle Dedi bu böle dedi diye normal hayatı yaşamayamaz oldumBenim taaa 2011 yılında babam binnaz abla sitesi yüzünden kredi kartımı iptal etti. Beş sene geçti hala çıkarmadı. Mobil ödemeye sardım, bu sefer de hattımı ödememeye başladı. Kendi harçlığımdan ödemek zorunda kalıyorum ve içim gidiyor öderken gerçekten. O yüzden artık ayda yılda bir fal atıyorum ben de. İyi oldu bana, hakettim
bundan sonra ki spesifik sorumuzev kredisi öderiz yani ah ahh
cevap için yeterli krediniz yok. yüklemek ister misiniz ?bundan sonra ki spesifik sorumuz
"giden paralar gelecek mi"
Bende yazdim şikayetimi yani fiyatlar sabit değil sürekli artıyor kısa sürede . Serkan tek misal daha geçen hafta 20 idi 35 e falan çıkmış yani borsadan dolardan mi etkileniyorlar anlamadım umarım maya ve huma biraz indirir ya tel faturam uçtu artık yani şu adamla bi mutlu sona ulaşsak ev kredisi öderiz yani ah ahh
serkan %50 promosyon yaptığında hiç iyi bakım yapmıyor ben 35 tlken attım çok iyi isabetliydi...@milenart indirimdeyken attı "hanımefendi"kelimesiyle falı doldurmuş:))Serkan birkaç aydır 35. 20 iken 1-2 kere atmışlığım var da 35 edecek bi fal değil anda çok isabetli yorumları olsa dahi.
Binnaza bu fiyatlarla bari arada halk günü yapın diye mesaj attım
serkan %50 promosyon yaptığında hiç iyi bakım yapmıyor ben 35 tlken attım çok iyi isabetliydi...@milenart indirimdeyken attı "hanımefendi"kelimesiyle falı doldurmuş:))
yok bende de vardı "hanımefendi" ama bayağı uzun bi fal açıklayıcıydı 35 tl ödeyince herhalde açıklıyor:))Aa Serkan'ın fal her daim hanımefendiden ayıklamacalıdır sende öyle değil miydi çok enteresan:))
ben nehir sezgi hüma diyorum bunlar bana yeter diğerlerini denemek istemiyorum zaten..hüma 50 tlye değer dedikleri çıktı diyemeyeceğim ama hümanın analizi durumları geçmiişi bilmesi bile bana yetti...Evet bu 2 3 ayda bir artacaksa sonu yok hakikaten..indirimde yapsalar o gün iyi bir bakım yapmayacakları kanısındayım çünkü hepsi paragöz...işin kötü tarafı gerçekten iyi diyebileceğimiz yorumcu sayısı bir elin parmağını da geçmiyor binnazda. tamam hümaya değer dedim, hala da diyorum. ama 2-3 ayda bir böyle artacaksa bu işin sonu yok ki?
işin kötü tarafı gerçekten iyi diyebileceğimiz yorumcu sayısı bir elin parmağını da geçmiyor binnazda. tamam hümaya değer dedim, hala da diyorum. ama 2-3 ayda bir böyle artacaksa bu işin sonu yok ki?
Selenayla alakalı da aynı yorumları duyuyorum çok kibar ve düşünceli biri olduğu söylüyorlar ama hiç denemedim:)Selenanın 2012den beri 30 tl den bir lira fazla almadığını da hatırlatmayı bir borç bilirim o zaman
Merhaba 1 senedir uzaktan forumu takip ediyorum ve 1 senedir fal baktırıyorum online. Bu süreci detay ve tarihle bilenlerde oldu tabi sallayanlarda.ben katina sadece huma ya baktirdim onun dışında öneriniz var mı ?
Bende yazdim şikayetimi yani fiyatlar sabit değil sürekli artıyor kısa sürede . Serkan tek misal daha geçen hafta 20 idi 35 e falan çıkmış yani borsadan dolardan mi etkileniyorlar anlamadım umarım maya ve huma biraz indirir ya tel faturam uçtu artık yani şu adamla bi mutlu sona ulaşsak ev kredisi öderiz yani ah ahh
demek kii, garantili bir topic burası darısı gelisme bekleyen diger uyelerin basinaunutmayın söz uçar, yazı kalır.... 08 Nisan 2015 tarihinden beri bugünü bekliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?