Binnaz Abla

Bende yazdim şikayetimi yani fiyatlar sabit değil sürekli artıyor kısa sürede . Serkan tek misal daha geçen hafta 20 idi 35 e falan çıkmış yani borsadan dolardan mi etkileniyorlar anlamadım umarım maya ve huma biraz indirir ya tel faturam uçtu artık yani şu adamla bi mutlu sona ulaşsak ev kredisi öderiz yani ah ahh

Benimde hepsini elimden aldılar, kontörlüye çevirdiler hattımı 370 tl gelince kredi kartımı da vermek zorunda kaldım şimdi fal baktırmıyorum foruma az bakıyorum dadanmamam için,zaten ne olacaksa oluyo engel olamıyoruz, erkenden öğrenip anın tadını çıkaramıyoruz fal yüzünden çok yıprandım o şöle Dedi bu böle dedi diye normal hayatı yaşamayamaz oldum

Serkan birkaç aydır 35. 20 iken 1-2 kere atmışlığım var da 35 edecek bi fal değil anda çok isabetli yorumları olsa dahi.

Serkan birkaç aydır 35. 20 iken 1-2 kere atmışlığım var da 35 edecek bi fal değil anda çok isabetli yorumları olsa dahi.
serkan %50 promosyon yaptığında hiç iyi bakım yapmıyor ben 35 tlken attım çok iyi isabetliydi...@milenart indirimdeyken attı "hanımefendi"kelimesiyle falı doldurmuş:))

Binnaza bu fiyatlarla bari arada halk günü yapın diye mesaj attım

işin kötü tarafı gerçekten iyi diyebileceğimiz yorumcu sayısı bir elin parmağını da geçmiyor binnazda. tamam hümaya değer dedim, hala da diyorum. ama 2-3 ayda bir böyle artacaksa bu işin sonu yok ki?

Hanımefendi bu beyefendi seninle tanıştığında baska bir hanimefendiden ayrılmış hanimefendi.böyle olunca hanimefendi sen karsisina çıkmışsın hanimefendi ve bu beyefendi... Diye giden bol hanımlı beyli bir faldı anladığım tek şey dönecek ben istemeyecegim hadi bakalım

işin kötü tarafı gerçekten iyi diyebileceğimiz yorumcu sayısı bir elin parmağını da geçmiyor binnazda. tamam hümaya değer dedim, hala da diyorum. ama 2-3 ayda bir böyle artacaksa bu işin sonu yok ki?
ben nehir sezgi hüma diyorum bunlar bana yeter diğerlerini denemek istemiyorum zaten..hüma 50 tlye değer dedikleri çıktı diyemeyeceğim ama hümanın analizi durumları geçmiişi bilmesi bile bana yetti...Evet bu 2 3 ayda bir artacaksa sonu yok hakikaten..indirimde yapsalar o gün iyi bir bakım yapmayacakları kanısındayım çünkü hepsi paragöz...

ben hüma dısında belki benna ama o da artık bu fiyata atılmaz onun dısında kimseye fal atmam

Merhaba 1 senedir uzaktan forumu takip ediyorum ve 1 senedir fal baktırıyorum online. Bu süreci detay ve tarihle bilenlerde oldu tabi sallayanlarda.ben katina sadece huma ya baktirdim onun dışında öneriniz var mı ?

Şikayet vara bizi şikayet et utanmadan gel buraya bir de uzaktan takip ediyorum de ...

Edep yahu edep .....

Merhaba 1 senedir uzaktan forumu takip ediyorum ve 1 senedir fal baktırıyorum online. Bu süreci detay ve tarihle bilenlerde oldu tabi sallayanlarda.ben katina sadece huma ya baktirdim onun dışında öneriniz var mı ?

dora83 ve elosko çoklu üyelikten dolayı siteden atıldınız.

Yaklaşık 5 senedir bahsi geçen foruma üyeyim. Yöneticilerin üyelerden şikayet/bilgi almak adına açtıkları bir konuya şikayetimi bildirdim. Bunun öncesinde yöneticilerin üyelere karşı son derece saygısızca, atarım ha! Tehditlerinde bulunduklarını da bildirmek isterim. Bir yöneticinin "bedava üye oluyorsunuz ne bekliyorsunuz" şeklindeki çıkışı tüm üyelere saygısızlıktır. Foruma geri dönmeyi düşünmüyorum ama yöneticilerin bu tavırlarından rahatsız olmamdan dolayı bende şikayetimi bildirdim. Akabinde hiçbir uyarı yapmadan üyeliğim iptal edildi. Bu şekilde saygısız ve despot tavırlarından dolayı kadınlar kulübü yönetimini şikayet ediyorum ilgili kurumlara şikayet etmeye de devam edeceğim!

ne güzel duygudur bunları yazdıktan sonra bu mesajı yutmak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…