Binnaz Abla

Ay bu nedir yahu.. 100 baktırdıysam 50'si dönecek ama sen istemeyeceksin di..Hoşumuza gidecek sanıyorlar ama benim kafam karışıyor o zaman yahu..döncek demek yaşasın...ama istemeyeceğim Ala alaaa vb

Ay bu nedir yahu.. 100 baktırdıysam 50'si dönecek ama sen istemeyeceksin di..Hoşumuza gidecek sanıyorlar ama benim kafam karışıyor o zaman yahu..döncek demek yaşasın...ama istemeyeceğim Ala alaaa vb
İşte falın bu kısmı fantaziye giriyor.... Döndüğünde istemeyeceğim adam için niye fal baktırayım ki... Dönerse istemem konu kapanır... Dönmezse benimdir... Dönerse dönsün....

İşte falın bu kısmı fantaziye giriyor.... Döndüğünde istemeyeceğim adam için niye fal baktırayım ki... Dönerse istemem konu kapanır... Dönmezse benimdir... Dönerse dönsün....
Verdikleri vade de 2,3..insan dusunuyor birkac ay icinde ne olabilir ki ben bu dusunceden cark ederim?paso beyin firtinasi yaptiriyorlar bosuna

Ya zaten dönmesin ..bıraktım dağınık kalsın ..zaten şu an dönerse kapının arkasında odun var ama...
yani nerde o bolluk gelcek benim kuyruktakilerden birini seçmiş olacağım ama istemeyeceğim...
İmkanı yok en azından 3-5 ay yalvartırım bi oyalanırım en azından Kapıya katilin gelmiş öldürmeden bırakılır mı....Laf! Az eğlenirim hayatta bırakmam ..Net!

Verdikleri vade de 2,3..insan dusunuyor birkac ay icinde ne olabilir ki ben bu dusunceden cark ederim?paso beyin firtinasi yaptiriyorlar bosuna

Ya ben şöyle düşünüyorum.Bazısı geçmişi anı falan çok iyi biliyor çok tatmin edici anlatıyor..efenim isim bi sürü harf vereni bilem var..Ama gelecek fos di mi? Genelimizde böyle..

Bence bunlar yardım alıyorlar malum varlıklardan..Onlar gelmişsini geçmişini güzelce anlatıyor .Zaten bu tipler unutmak istemiyor gibi çok hızlı konuşur dikkat ediyorum.

Ama bu varlıkların gelecek bilgisi aynen bizimki kadardır.Şimdiki andan isim bile verebilir ama geleceği kaderi vs senin benim kadar bilebilir..

O bakımdan tutanda tesadüf ,olacağı varda tutuyor.
Bizde bildiğimiz geçmişimizle yaşadığımız anı anlatana para verip duruyoruz...

Sezgi nasıl konuşuyor bilmiyorum hiç sesli baktırmadım.Nehirde bu dediğimde biraz ortada kalıyor...

Tek faydası işte ayrılığın en sancılı döneminde terapi gibi olması... Yara henüz sıcakken baktırıyorsun ferahlıyorsun. Baktırıyorsun umutlanıyorsun... Bir nevi en ucuza soğumanın kolay yolu gibi oturduğun yerden işte... Bir kaç an'a dair doğru şey bir ufak gelişme filanda olursa " aaaaa bak bildi " diyorsun. Devamı gelir sanıyorsun.... Öyle bir gaz veriyorlar ki insana bir daha bir daha gelsin istiyorsun geçmişin kırgınlığından, öfkesinden.... Benim bu gazla " gelen adamı kaçırmışlığım var " yani...
Öyle diyeyim anlayın gaza gelmeyin...
Her şeyde bir hayır var deyip teslim olmak zamanı belki de.... Hem suyu tüketmeyip, hem avucu da kirletmemek lazım... Lakin zor...

İşte fal dünyasının özeti tam da budur:)) Bende tam anlamıyla bu düşüncelerdeyim. Geçmişimizi bildiler diye vay be diyip bi de üstüne para veriyoruz:))

sana da mı hep böyle deniyor? bi ton fal baktırdım Binnazdakiler tamamen barıştırdı. bi kaç tanesi gelecek ama istemeyeceksin dedi. bi kaç tanesi de barıştıktan sonra sen ayrılacaksın dedi. galiba gelmeyecek bile

Arkadaşlar;
Umarım iyisinizdir çoktandır foruma yazmıtyordum sadece ara sıra okumak için takipteydim.
Konunun arasına pat diye de girmiş oldum ama, o zaman anlamayıp şimdi anladığım kadarıyla bazı fallarım zamanında yalan zannetmişim gayet doğru bilmişler, yakında eskileri bulup sizlerle paylaşacağım :)
Yalnız geçen gün ki normalde artık asla girmiyordum, eski bir falımı bulmak için Falimpir sitesine girdim. Yanlış mail adresimi yazınca tamaaamen unuttuğum tek fal baktırmak için açtığım başka bir falimpir adresime girmiş oldum :)
Fala 13 Şubatta baktırmışım, Lebuda'ya baktırmışım. Neden onu seçmişim şu anda onu bile bilmiyorum. 1 yıllık açılım bakmış, ve ben inanamadım. Herşeyi aylar 1 ay atlasa da bilmiş, aşkı geçtim işi bile nasıl ayrılacağımı yeni işe nasıl geçeceğimi ne olacağına kadar yazmış.
Şimdi size kesin çıkıyor baktırın demiyorum, en sonunu evliliğe bağlamış daha söylediği kişiyle sevgili olmadık ama o yollardan geçer gibiyiz ondan yüzde yüz tuttu diyemem ama o zamana kadar olan herşeyi 1 sene geçmeden bilmiş ve ben inanamadım, saçma şekilde samimi olmadığım iş arkadaşlarıma bile anlattım :)
Şimdi diğerlerini bulacağım kimler bilmiş diye sizlere haber veririm :)
Sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…