Ya hahahahaha kazenin yazdığını okurken ben de darısı başımıza dedim biliyor musundemek kii, garantili bir topic burası darısı gelisme bekleyen diger uyelerin basina
Hahahahh valla aklın yolu birYa hahahahaha kazenin yazdığını okurken ben de darısı başımıza dedim biliyor musun
Hanımefendi bu beyefendi seninle tanıştığında baska bir hanimefendiden ayrılmış hanimefendi.böyle olunca hanimefendi sen karsisina çıkmışsın hanimefendi ve bu beyefendi... Diye giden bol hanımlı beyli bir faldıanladığım tek şey dönecek ben istemeyecegim hadi bakalım
İşte falın bu kısmı fantaziye giriyor....Ay bu nedir yahu.. 100 baktırdıysam 50'si dönecek ama sen istemeyeceksin di..Hoşumuza gidecek sanıyorlar ama benim kafam karışıyor o zaman yahu..döncek demek yaşasın...ama istemeyeceğim Ala alaaa vb
Verdikleri vade de 2,3..insan dusunuyor birkac ay icinde ne olabilir ki ben bu dusunceden cark ederim?paso beyin firtinasi yaptiriyorlar bosunaİşte falın bu kısmı fantaziye giriyor....Döndüğünde istemeyeceğim adam için niye fal baktırayım ki... Dönerse istemem konu kapanır... Dönmezse benimdir... Dönerse dönsün....
İşte falın bu kısmı fantaziye giriyor....Döndüğünde istemeyeceğim adam için niye fal baktırayım ki... Dönerse istemem konu kapanır... Dönmezse benimdir... Dönerse dönsün....
Verdikleri vade de 2,3..insan dusunuyor birkac ay icinde ne olabilir ki ben bu dusunceden cark ederim?paso beyin firtinasi yaptiriyorlar bosuna
Tek faydası işte ayrılığın en sancılı döneminde terapi gibi olması... Yara henüz sıcakken baktırıyorsun ferahlıyorsun. Baktırıyorsun umutlanıyorsun... Bir nevi en ucuza soğumanın kolay yolu gibi oturduğun yerden işte... Bir kaç an'a dair doğru şey bir ufak gelişme filanda olursa " aaaaa bak bildi " diyorsun. Devamı gelir sanıyorsun.... Öyle bir gaz veriyorlar ki insana bir daha bir daha gelsin istiyorsun geçmişin kırgınlığından, öfkesinden.... Benim bu gazla " gelen adamı kaçırmışlığım var " yani...Verdikleri vade de 2,3..insan dusunuyor birkac ay icinde ne olabilir ki ben bu dusunceden cark ederim?paso beyin firtinasi yaptiriyorlar bosuna
İşte fal dünyasının özeti tam da budur:)) Bende tam anlamıyla bu düşüncelerdeyim. Geçmişimizi bildiler diye vay be diyip bi de üstüne para veriyoruz:))Ya ben şöyle düşünüyorum.Bazısı geçmişi anı falan çok iyi biliyor çok tatmin edici anlatıyor..efenim isim bi sürü harf vereni bilem var..Ama gelecek fos di mi? Genelimizde böyle..
Bence bunlar yardım alıyorlar malum varlıklardan..Onlar gelmişsini geçmişini güzelce anlatıyor .Zaten bu tipler unutmak istemiyor gibi çok hızlı konuşur dikkat ediyorum.
Ama bu varlıkların gelecek bilgisi aynen bizimki kadardır.Şimdiki andan isim bile verebilir ama geleceği kaderi vs senin benim kadar bilebilir..
O bakımdan tutanda tesadüf ,olacağı varda tutuyor.
Bizde bildiğimiz geçmişimizle yaşadığımız anı anlatana para verip duruyoruz...
Sezgi nasıl konuşuyor bilmiyorum hiç sesli baktırmadım.Nehirde bu dediğimde biraz ortada kalıyor...
bundan sonra ki spesifik sorumuz
"giden paralar gelecek mi"
sana da mı hep böyle deniyor? bi ton fal baktırdım Binnazdakiler tamamen barıştırdı. bi kaç tanesi gelecek ama istemeyeceksin dedi. bi kaç tanesi de barıştıktan sonra sen ayrılacaksın dedi. galiba gelmeyecek bileAy bu nedir yahu.. 100 baktırdıysam 50'si dönecek ama sen istemeyeceksin di..Hoşumuza gidecek sanıyorlar ama benim kafam karışıyor o zaman yahu..döncek demek yaşasın...ama istemeyeceğim Ala alaaa vb
yönetime ilettik maili aldım benKızlar binnaza fiyat için attığınız maillere cevap geldi mi ?
Ben de atıyım :)yönetime ilettik maili aldım ben
Bende atıyımBen de atıyım :)
Attım ben az önce birlerinde fikirlerini bilmeniz iyi olacaktır, hiç uygun değil bu fiyatlar dedimBende atıyım
Bende bu paraya değcek bir şey yapmıyosunuz dedim :dAttım ben az önce birlerinde fikirlerini bilmeniz iyi olacaktır, hiç uygun değil bu fiyatlar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?