Binnaz Abla

Cevap atmışlar işte yönetime ileticeklermiş ama bu genel bir zam değilmiş, yüksek puanlı yorumculara opsiyon tanıyorlarmış onlar belirliyormuş...

Yani kızlar biz talep ettikce onlar fiyatı artırıyolar yapcak. Bişi yok talep etmezsek düşürcekler fiyatı :)

Nehir Ateşoğlu mu Şevval mi diye soran 494003050503894. Kişi olabilirim ama napiyim

Ahahha koptum bu nedir yaaa

Ya ben sevvali pek bgenmedim canım yaa kötü diyemem ama o paraya degmiyor

Nehir'e baktırdın mı canım?

Nehir Ateşoğlu mu Şevval mi diye soran 494003050503894. Kişi olabilirim ama napiyim
ikisine de baktırdım.

nehir
gerçekçi ve özenli baktı bana. dediği şeyler henüz daha yaşanmadı zaten zamanı da var, ama dediği gibi ilerliyor şimdilik. fiyat-performans açısından başarılıydı bence.

şevvale kahve baktırdım. sonunda katina da bakıyor. özenli bir yorumdu kesinlikle, anda da gayet iyiydi. ama zaten geçen hafta baktırmıştım, çıktı çıkmadı diyemeyeceğim henüz. ama ona sadece katinaya gitmem açıkçası. hem pahalı, hem de kendi profilinde kahvesi daha iyi gibi anlaşılıyor. katinası 30 küsür etmez bence.

İyi de puanları da onlar veriyor düşük puanı direk siliyorlar yani
Öyle tabiki ben verilen cevabı paylaşmak istedim, sabah kızlar da atmışlardı. 1/2 kişinin tepkisi önemsiz görülebilir ama burda büyük bir camiayız, acaba fal atmasak eski talepleri olmasa ne yapacaklar. Çok kere teklif edildi değişen birşey olmadı, yine fal attık yine zam geldi :) daha da Binnaz da baktırmam o kadar para verip

kızlar bana binnaz da 17,5 tl lik önerebileceğiniz biri var mı?
ben bennaya iskambil atmıştım
çok memnun kalmadım ama fena da değildi fiyatına göre aslında, bir de "bu çocuk pişman olmayacak" demesiyle bayağı gözüme girdi

bennayı merak ediyorsanız denenebilir, aklınızda bulunsun :)

meşgulmüş tüh ... bu hızla baktırcaktım kesin

Kızlar o kadar kötüyümki şoktan ağlamayamıyırum eski sevgilimin hayatında biri varmış o kadar şaşırdımki güya beni düşünüyordu allahtan sahte hesap açıp instagtamdan takip etmişim boy boy fotoğrafları var bu nasıl bi acı tarifi yok sezgi ahh ahh iki kişi var hayatında dedi ama ilişki değil tam dedi seni düşünüyor dedi yoğun duyguları var serkan haytında biri var dedi ama sana döncek dedi derin de hayatında kimse yok dedi belliki çok aşık asla dönmez bana kimseye inanmayın kızlar ben napıcam şimdi bilmiyorum istemedende olsa meğerse inanmışım ah ah boşa umut ettim

Benna katinada guzel canım , bana baya guzel bakmıstı

Canım işte falın en kötü yanı bu beklentiye giriyosun sil at kafandan akışına bırak herseyi bi süre de sakın fal baktırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…