Nehir Ateşoğlu mu Şevval mi diye soran 494003050503894. Kişi olabilirim ama napiyim
Hanımefendi bu beyefendi seninle tanıştığında baska bir hanimefendiden ayrılmış hanimefendi.böyle olunca hanimefendi sen karsisina çıkmışsın hanimefendi ve bu beyefendi... Diye giden bol hanımlı beyli bir faldıanladığım tek şey dönecek ben istemeyecegim hadi bakalım
Ya ben sevvali pek bgenmedim canım yaa kötü diyemem ama o paraya degmiyor
İyi de puanları da onlar veriyorCevap atmışlar işte yönetime ileticeklermiş ama bu genel bir zam değilmiş, yüksek puanlı yorumculara opsiyon tanıyorlarmış onlar belirliyormuş...
nehirNehir Ateşoğlu mu Şevval mi diye soran 494003050503894. Kişi olabilirim ama napiyim
kızlar bana binnaz da 17,5 tl lik önerebileceğiniz biri var mı?
ikisine de baktırdım.Nehir Ateşoğlu mu Şevval mi diye soran 494003050503894. Kişi olabilirim ama napiyim
Öyle tabiki ben verilen cevabı paylaşmak istedim, sabah kızlar da atmışlardı. 1/2 kişinin tepkisi önemsiz görülebilir ama burda büyük bir camiayız, acaba fal atmasak eski talepleri olmasa ne yapacaklar. Çok kere teklif edildi değişen birşey olmadı, yine fal attık yine zam geldi :) daha da Binnaz da baktırmam o kadar para veripİyi de puanları da onlar veriyordüşük puanı direk siliyorlar yani
ben bennaya iskambil atmıştımkızlar bana binnaz da 17,5 tl lik önerebileceğiniz biri var mı?
meşgulmüş tüh ... bu hızla baktırcaktım kesinben bennaya iskambil atmıştım
çok memnun kalmadım ama fena da değildi fiyatına göre aslında, bir de "bu çocuk pişman olmayacak" demesiyle bayağı gözüme girdi
bennayı merak ediyorsanız denenebilir, aklınızda bulunsun :)
ben bennaya iskambil atmıştım
çok memnun kalmadım ama fena da değildi fiyatına göre aslında, bir de "bu çocuk pişman olmayacak" demesiyle bayağı gözüme girdi
bennayı merak ediyorsanız denenebilir, aklınızda bulunsun :)
Canım işte falın en kötü yanı bu beklentiye giriyosun sil at kafandan akışına bırak herseyi bi süre de sakın fal baktırmaKızlar o kadar kötüyümki şoktan ağlamayamıyırum eski sevgilimin hayatında biri varmış o kadar şaşırdımki güya beni düşünüyordu allahtan sahte hesap açıp instagtamdan takip etmişim boy boy fotoğrafları var bu nasıl bi acı tarifi yok sezgi ahh ahh iki kişi var hayatında dedi ama ilişki değil tam dedi seni düşünüyor dedi yoğun duyguları var serkan haytında biri var dedi ama sana döncek dedi derin de hayatında kimse yok dedi belliki çok aşık asla dönmez bana kimseye inanmayın kızlar ben napıcam şimdi bilmiyorum istemedende olsa meğerse inanmışım ah ah boşa umut ettim
evet katinasını çok övdüler ama 52,5 tl veremem vallaBenna katinada guzel canım , bana baya guzel bakmıstı
Ah ben ne yapıcam şimdi heleki sezgi anda çok iyi diye düşündüm bu acı bambaşkaCanım işte falın en kötü yanı bu beklentiye giriyosun sil at kafandan akışına bırak herseyi bi süre de sakın fal baktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?