Binnaz Abla

Ayrılalı ne kadar oldu

yaa vaveyla üzülme desem boş biliyorum, üzüleceksin
görmen iyi olmuş desem sana kıyamıyorum allah sabrını versin sana. nolur sağlığına dikkat et. erkeklerin hepsi aynı mlsf

O günki yoğunluğuna bağlı sanırım ortalama 2 yada 3 gün bekletti beni acıkcası bende uzun zamndır baktırmadım vadeleri bekliyorum

B
sezgi bilemiyor arkadaşlar. yani anlık durumlarda da fos bence. ama enerjisi tutan varsa baktırır tabii

vaveyla, sana tamamen ümidi kes, başkası var diyen hiç mi olmadı yahu ?
bir daha tövbe baktırmam zaten daha dün yazdım sezgi çok iyi diye geçmişi o kadar iyi anlatmıştıki bende şu an onun duygularını gördü sandım ben derin serkan ve sezgiye baktırdım serkan biri var şu an görüştüğü dedi ama sana döncek dedi asla inanmıyorum bu saatten sonra dönmez allah kimsenin başına vermesin halbuki ne kadar bel bağlamışım sakın inanmayın kızlar kimseye siz onu düşünüp ağlarken onlar başkasıyla mutlu bende aptal gibi özür dileyeceği günü bekliyodum düşmanımın başına vermesin allah

Tabi... Ama ek olarak seninle daha iyiymiş şimdi çok kötü... Bu ay bitmeden mahvolduğunun haberini alırsın...Bir daha hiç mutlu olamayacak Yeniruh Yeniruh diye sayıklayacak da dediler şimdi haklarını yemeyeyim...Benim mutlu olmam için ellerinden geleni yaptılar... Çıkmadı ama canları sağolsun :)))

çok üzüldüm Vaveyla_90 biliyorum üstünden gelmek çok zor, ama dik dur lütfen. kendini bırakırsan bu durumu atlatma süren daha da uzar. tabii ki acını yaşa, tutma içinde. ama lütfen bırakma kendini

Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Senin yaşadığını yaşasam senin kadar güçlü olmayacağım kesin. Gözüm hiçbir şey görmez...

Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Senin yaşadığını yaşasam senin kadar güçlü olmayacağım kesin. Gözüm hiçbir şey görmez...
Sanki dünyanın en mutsuzu benim sanki dünyanın bütün suçlarını ben işlemişim gibi kalbim ağrıyor insan sevdiğini biriyle görünce mutlu aşk pozları daha büyük acı yok sanki dedim yapıcak hiç bir şey yokki o başkasını seviyor artık öyle sözler vermiştiki kanmıştım yine döner sandım hiç bi yere sığamıyorum

Acı çekmeyi seven biri olduğum için uzatıcam büyük ihtimalle ne yapsam bilemiyorum şimdi falcılara kızıyorum kendime kızıyorum

Ben de aynı durumdayım. Şu an tek istediğim ölmek ama intihar edemem inancıma ters dua ediyorum sürekli Allah ım canımı al diye onu da yapmıyor çektiriyor ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ama şayet bir gün kendi irademle ölmeye karar verirsem bütün umut verip falı çıkmayan falcıları ifşa edip rezil edip öyle gideceğim. Vicdan azabı yaşatmaz, bilen iyi bilir

Kimse için değmez canım onlar mutlu hayatında değermi biri için canından olmaya geçmiştede yaşadım bi daha asla sevmem dedim sevdim yine aynı şeyi yaşıyorum şimdi inşallah değer bilen biriyle görüşürüm bizi üzenlerde mutsuz olurlar inş

Acı çekmeyi seven biri olduğum için uzatıcam büyük ihtimalle ne yapsam bilemiyorum şimdi falcılara kızıyorum kendime kızıyorum
Canım benim fikrimi sorarsan, bu kadar üzülmene gerek yok. Her şey olacağına varıyor. Ayrıca hiç bir şey bitmiş değil. Yarın ne olacağımız belli mi? Öyle mutluluk pozlarına falan da inanma ben bir yıl sevmediğim biriyle inat uğruna ne mutluluk pozları verdim. Yani keşke her şey dışardan görüldüğü gibi olsa. Bi bakarsın yeniden birliktesiniz. Gerçekten bu kadar mutsuz ve umutsuz olmana gerek yok.

İnşallah öyledir canım insan ne bileyim başka birini sevince dönmezki geriye yani anladım ben sevdiğini hissettim ben böyle mutsuzken mutlu olması ağrıma gidiyor işte inşallah dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…