Kızlar o kadar kötüyümki şoktan ağlamayamıyırum eski sevgilimin hayatında biri varmış o kadar şaşırdımki güya beni düşünüyordu allahtan sahte hesap açıp instagtamdan takip etmişim boy boy fotoğrafları var bu nasıl bi acı tarifi yok sezgi ahh ahh iki kişi var hayatında dedi ama ilişki değil tam dedi seni düşünüyor dedi yoğun duyguları var serkan haytında biri var dedi ama sana döncek dedi derin de hayatında kimse yok dedi belliki çok aşık asla dönmez bana kimseye inanmayın kızlar ben napıcam şimdi bilmiyorum istemedende olsa meğerse inanmışım ah ah boşa umut ettim
O kadar etmez canım verme :)evet katinasını çok övdüler ama 52,5 tl veremem valla
Ah ben ne yapıcam şimdi heleki sezgi anda çok iyi diye düşündüm bu acı bambaşka
yaa vaveyla üzülme desem boş biliyorum, üzüleceksinKızlar o kadar kötüyümki şoktan ağlamayamıyırum eski sevgilimin hayatında biri varmış o kadar şaşırdımki güya beni düşünüyordu allahtan sahte hesap açıp instagtamdan takip etmişim boy boy fotoğrafları var bu nasıl bi acı tarifi yok sezgi ahh ahh iki kişi var hayatında dedi ama ilişki değil tam dedi seni düşünüyor dedi yoğun duyguları var serkan haytında biri var dedi ama sana döncek dedi derin de hayatında kimse yok dedi belliki çok aşık asla dönmez bana kimseye inanmayın kızlar ben napıcam şimdi bilmiyorum istemedende olsa meğerse inanmışım ah ah boşa umut ettim
Hayır 1 ay gecikmeli çıktıZaman olarak çıktımı tam zamanında
O günki yoğunluğuna bağlı sanırım ortalama 2 yada 3 gün bekletti beni acıkcası bende uzun zamndır baktırmadım vadeleri bekliyorumkızlar sezgiye de baktırcam sonra sezonu kapatoyırum zaten aynı falcılara zaman gecmenden 2. tur baktırmanın anlamı yok o arada hüma da biraz ucuzlar inşallah :) sezgiyi cok merak ediyorum yaa hemen fal tınca dönüyor mu fala yoksa uzun suruyomu yollması ?
bir daha tövbe baktırmam zaten daha dün yazdım sezgi çok iyi diye geçmişi o kadar iyi anlatmıştıki bende şu an onun duygularını gördü sandım ben derin serkan ve sezgiye baktırdım serkan biri var şu an görüştüğü dedi ama sana döncek dedi asla inanmıyorum bu saatten sonra dönmez allah kimsenin başına vermesin halbuki ne kadar bel bağlamışım sakın inanmayın kızlar kimseye siz onu düşünüp ağlarken onlar başkasıyla mutlu bende aptal gibi özür dileyeceği günü bekliyodum düşmanımın başına vermesin allahsezgi bilemiyor arkadaşlar. yani anlık durumlarda da fos bence. ama enerjisi tutan varsa baktırır tabii
vaveyla, sana tamamen ümidi kes, başkası var diyen hiç mi olmadı yahu ?
Hayır 1 ay gecikmeli çıktı
sana da mı hep böyle deniyor? bi ton fal baktırdım Binnazdakiler tamamen barıştırdı. bi kaç tanesi gelecek ama istemeyeceksin dedi. bi kaç tanesi de barıştıktan sonra sen ayrılacaksın dedi. galiba gelmeyecek bile
B
bir daha tövbe baktırmam zaten daha dün yazdım sezgi çok iyi diye geçmişi o kadar iyi anlatmıştıki bende şu an onun duygularını gördü sandım ben derin serkan ve sezgiye baktırdım serkan biri var şu an görüştüğü dedi ama sana döncek dedi asla inanmıyorum bu saatten sonra dönmez allah kimsenin başına vermesin halbuki ne kadar bel bağlamışım sakın inanmayın kızlar kimseye siz onu düşünüp ağlarken onlar başkasıyla mutlu bende aptal gibi özür dileyeceği günü bekliyodum düşmanımın başına vermesin allah
B
bir daha tövbe baktırmam zaten daha dün yazdım sezgi çok iyi diye geçmişi o kadar iyi anlatmıştıki bende şu an onun duygularını gördü sandım ben derin serkan ve sezgiye baktırdım serkan biri var şu an görüştüğü dedi ama sana döncek dedi asla inanmıyorum bu saatten sonra dönmez allah kimsenin başına vermesin halbuki ne kadar bel bağlamışım sakın inanmayın kızlar kimseye siz onu düşünüp ağlarken onlar başkasıyla mutlu bende aptal gibi özür dileyeceği günü bekliyodum düşmanımın başına vermesin allah
Sanki dünyanın en mutsuzu benim sanki dünyanın bütün suçlarını ben işlemişim gibi kalbim ağrıyor insan sevdiğini biriyle görünce mutlu aşk pozları daha büyük acı yok sanki dedim yapıcak hiç bir şey yokki o başkasını seviyor artık öyle sözler vermiştiki kanmıştım yine döner sandım hiç bi yere sığamıyorumNe düşüneceğimi bilmiyorum. Senin yaşadığını yaşasam senin kadar güçlü olmayacağım kesin. Gözüm hiçbir şey görmez...
Acı çekmeyi seven biri olduğum için uzatıcam büyük ihtimalle ne yapsam bilemiyorum şimdi falcılara kızıyorum kendime kızıyorumçok üzüldümVaveyla_90 biliyorum üstünden gelmek çok zor, ama dik dur lütfen. kendini bırakırsan bu durumu atlatma süren daha da uzar. tabii ki acını yaşa, tutma içinde. ama lütfen bırakma kendini
Sanki dünyanın en mutsuzu benim sanki dünyanın bütün suçlarını ben işlemişim gibi kalbim ağrıyor insan sevdiğini biriyle görünce mutlu aşk pozları daha büyük acı yok sanki dedim yapıcak hiç bir şey yokki o başkasını seviyor artık öyle sözler vermiştiki kanmıştım yine döner sandım hiç bi yere sığamıyorum
Kimse için değmez canım onlar mutlu hayatında değermi biri için canından olmaya geçmiştede yaşadım bi daha asla sevmem dedim sevdim yine aynı şeyi yaşıyorum şimdiBen de aynı durumdayım. Şu an tek istediğim ölmek ama intihar edemem inancıma ters dua ediyorum sürekli Allah ım canımı al diye onu da yapmıyor çektiriyor ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ama şayet bir gün kendi irademle ölmeye karar verirsem bütün umut verip falı çıkmayan falcıları ifşa edip rezil edip öyle gideceğim. Vicdan azabı yaşatmaz, bilen iyi bilir
Canım benim fikrimi sorarsan, bu kadar üzülmene gerek yok. Her şey olacağına varıyor. Ayrıca hiç bir şey bitmiş değil. Yarın ne olacağımız belli mi? Öyle mutluluk pozlarına falan da inanma ben bir yıl sevmediğim biriyle inat uğruna ne mutluluk pozları verdim. Yani keşke her şey dışardan görüldüğü gibi olsa. Bi bakarsın yeniden birliktesiniz. Gerçekten bu kadar mutsuz ve umutsuz olmana gerek yok.Acı çekmeyi seven biri olduğum için uzatıcam büyük ihtimalle ne yapsam bilemiyorum şimdi falcılara kızıyorum kendime kızıyorum
İnşallah öyledir canım insan ne bileyim başka birini sevince dönmezki geriye yani anladım ben sevdiğini hissettim ben böyle mutsuzken mutlu olması ağrıma gidiyor işte inşallah dediğin gibi olurCanım benim fikrimi sorarsan, bu kadar üzülmene gerek yok. Her şey olacağına varıyor. Ayrıca hiç bir şey bitmiş değil. Yarın ne olacağımız belli mi? Öyle mutluluk pozlarına falan da inanma ben bir yıl sevmediğim biriyle inat uğruna ne mutluluk pozları verdim. Yani keşke her şey dışardan görüldüğü gibi olsa. Bi bakarsın yeniden birliktesiniz. Gerçekten bu kadar mutsuz ve umutsuz olmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?