Binnaz Abla

Oha ayol neler okuyorum burada Dünyada intihari size düsündürtecek en son sey gelip gecici bir ask acisi olsun. Kendinize gelin.

Benim olayım sadece ayrılık değil işsizlik parasızlık sevgisizlik geçmişteki acılar hepsi ruhuma o kadar fazla geliyor ki hareket edemiyprum ayrılık değil bunu düşündüren onurumu şerefimi her şeyimi kaybetmiş olmak :....((( zoraki yaşıyorum hiçbir şeyden tat almıyorumbomboş her şey çok kötüyüm... bildiğim tek şey bu

iki ay içinde hemen mutluluk pozları verebiliyorsa bu kadar üzülmeye değecek biri değilmiş demek ki. ne olduğunu ne yaşadığını bilemeyiz, gerçektir yalandır. ama sen kendini sakın bırakma
Değil asla şimdi anladım aman kızlar sakın inanmayın benden tavsiye bazen okuyordum burda aynı benim gibi yazanları bir gün bende olucakmışım meğer

Değil asla şimdi anladım aman kızlar sakın inanmayın benden tavsiye bazen okuyordum burda aynı benim gibi yazanları bir gün bende olucakmışım meğer

falı terapi gibi görmek ve tamamen bel bağlamamak lazım. okuyup geçmek, zamanı da beklememek lazım hadicanimsendee de hep bunu söylüyor ona tamamen katılıyorum

Canim öyle bir dönemi ben de yasadim. Her sey bir anda kötüye gitti ayni seninki gibi. Ask acisi, issizlik, bütün ailem ile kavgali olmak vs.. Ama su an öyle bir insan oldum ki her sey viz geliyor. Istedigin ölüm ise, zaten hayat o kadar kisa ki elbet o gün de tez vakitte gelecek. Acilarini da yasa, icine atmak olmaz ama seni ele gecirmesine de izin verme. O düstügün karanliktan sadece sen gücünü toplayip kendini kurtarabilirsin ve inan bana bunu basarirsan bir daha bu tarz acilar seni asla bir daha yikamicak. Iş istiyorsan kalk bir seyler yap. Illa bir gün bir is bulursun. Eski sevgiline gelirsek, dedigim gibi ask gelip gecici. Bir gün onu öyle bir unutacaksin ki sanki hic sevmemissin gibi hissedeceksin. Ayrica dünyada daha ne erkekler var Insallah öyle biri girerki hayatina o gidenin gittigine sükredersin.

Acı çekmeyi seven biri olduğum için uzatıcam büyük ihtimalle ne yapsam bilemiyorum şimdi falcılara kızıyorum kendime kızıyorum
canım çok çok üzüldüm böyle şeyler görmedim ama 2 aydır çok kötü şeyler yaşadım evet insan alışıyor. Ağlama değmez demeyeceğim ağla içinden at rahatla. Ama lütfen ona başka adreslerden bakma. Bu hatayı ben 1 aydır yapıyorum sürekli bakıyorum ve alışkanlık oldu. Sadece kendimize çektirdiğimiz işkenceyi uzatıyoruz. bunun bilincindeyim ama devam ediyorum. Sigara gibi uyuşturucu gibi. Sana zarar verdiğini biliyorsun ama bırakmıyorsun..
Diyeceğim o ki zor da olsa uzak durmalıyız. Kendimizi hayatımızın akışına bırakmalıyız.
Friedrich Nietzsche ne güzel demiş "umut bütün kötülüklerin anasıdır çünkü işkenceyi uzatır"

Pika bugün de söyledim sana. Sende herşeyi yapabilecek potansiyel var. Sadece şimdilik enerjin yok. Enerjini toplayana kadar dinlen, gez. Ama sakın fal baktırma. Ben en son 10 ağustosta baktırmışım, kafam öyle rahat ki şimdi. Ne insanlar görüyorum meslekte, iki kelimeyi biraraya getiremiyorlar. Sen başarılı olursun, sadece bi yerden başlaman lazım. Cuma sabah bi ameliyat olcam, kendimi toplayınca yüzyüze görüşelim. Şöyle iskender üstüne bi tereyağ cosslatalım, bak bakalım keyfin nasıl yerine gelecek.

Çok teşekkürler kızlar kimseye anlatamadım desteğiniz için ah keşke sosyal medya diye bişe olmasaydı acımızı uzatıyor kesinlikle

Çok teşekkürler kızlar kimseye anlatamadım desteğiniz için ah keşke sosyal medya diye bişe olmasaydı acımızı uzatıyor kesinlikle

Canım kendi içinde çok zor bir durum yasıyorun eminim , ne kadar kötü bir gn gecirdiginiz de tahmin edebiliyrm ama kalk bi silkelen kendine gel .

o yeni sevgilisiyle mutluyken sen onu düşünüp fallardan medet umuysn falı eglence için baktrysan ok ama beklenti içine giriyosan acilen uzaklaşmalıısın.

diyelim ki işsizsin , diyelim mi aşk yok olabilir hangimiz iyi durumdayız ki benim yasadıklarımı bir allah bir ben bilirim ama umudumu yitirmyrm calışıyrm cabalyrm kimseden bana fayda yok insanın tek dostu kendisi toparlan bi an önce kendine gel lütfen !

Düşenin dostu olmaz derler seni senden iyi kimse anlamaz. ayağa kalkabilcek olan yine sensin. Hepimizin kendince bambaşka hikayeleri var burda aynı değil belki ama benzer yollardan geçtik. Ben de 5 senelik sevgilim dostum arkadaşım herşeyim dediğim insandan ayrıyım yaşayamam dayanamam dedim 4 aydır hala ayaktayım Allah derki kimseyi benden çok sevme onu senden alırım, onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım.
Hepimiz yaşıyoruz öyle yada böyle. Dua dan başka kurtaracak birşey yok hiçbirimizi ya bu ateş sönsün ya onlar geri dönsün.

- bu yakınlarda zam almışsın.
- sen dalga mı geçiyorsun, ben 36 aydır zam mam almıyorum, istifa etmek üzereyim.
- yakında alacaksın o zaman, yani tam da net değil görüntü çünkü.
- antenle oynayayım istersen. ne kadar yakında gözüküyor.
- yılbaşından önce.
- bak 1 ocakta buradayım. Zam yoksa cezveyi seni yakarak ısıtırım. Annem "kor ateşte pişen kahve daha güzel olur" der her zaman.
- aaaaa bu arada annen uzun bir ömür sürecek.
- annem öldü lan benim, 3 yıl oluyor.
- yani inan bana cennette o şu an.
- olum bak kırıcam çeneni ha. doğru dürüst bak şuna.
- abi sen bi tane daha söyle istersen, bunun telvesini içmişsin , birşey gözükmüyor.
- iyi baktın mı peki. tühhh kahve de ucuz değil ki. sen iyice bak. bu yeter zaten.
- hıım.. bir talibin var, evlilik çok yakında.
- 3 yıllık evliyim lan ben. annem gelini görünce kalp krizinden gitti. hala boşanamıyorum kadından. sen bi de kalkmış evlilik diyorsun, talip var diyorsun. senin bennn...
Gülünnn biraz nolur yaaa...

bu benim falcıara.com deneyimim gibi olmuş yeşim fena değildi de eylüle denk geldim. tam öyle bir diyalogdu:

+ canımıniçi sizin hayatınızda emine fatma var mı? çok önemli isimler bunlar
- benim hayatımda öyle insanlar yok?!
+ ailede de mi?
- yok hayır
+ o zaman duygusal ilişkiniz olan kişinin ailesinde var
- yok?!
+ siz bilmiyorsunuz herhalde.

birkaç şey daha salladıktan sonra:
+ FATMAAAA! bak yine geldi çok önemli bir isim bu hayatınızda
- yav yok öyle biri haydi selametle

her fal baktıranı da evlilik meraklısı sanmaları beni deli ediyor... Ben evlenmek istemiyorum huuuu....

Kizlar kulfen sezgi candan a nasil ulasabilirim. An icin ihtiyacim var. Mail adresini bana yazarmisiniz. Lutfennnnnn

ben selenayı seviyorum yaa cok icten kadın. düzgün..falının fiyatını da YUKSELTMEMİS!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…