Binnaz Abla

Arkadaslar huma bal bu ara girmiyor mu sanki? Simdi kredi yukleyecegim ama girmiyorsa da bosuna yuklemek istemiyorum

Kizlar Kemal Devrim nasıl bakıyo bilen var mı?
Baktırma bence... hatta fala hiç bulaşma....
Kemal'in erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten tadındaki klişeleri ve her falı pembeye bağlamasının bir cazibesi kalmadı...
Bende 1 kez iletişim tarihi çıktı... O da bayram seyran üstüydü... Denk de gelmiş olabilir...

Pardon 2 kez çıkmış baktım da şimdi... İletişim olacak mı diye merak ediliyorsa denenebilirdi fiyatı da çok yüksek yaaaa...

Pardon 2 kez çıkmış baktım da şimdi... İletişim olacak mı diye merak ediliyorsa denenebilirdi fiyatı da çok yüksek yaaaa...
Bana ısrarla iletişim olacak bu insanla diye tutturdu, üstüne basa basa hiç de olmadı. Hatta o kişi şuan napıyorsun fikrim bile Yok :)

Çok çok çok üzüldüm bu ilk günler zor geçer üzülme diyemem. Ama kendini de bırakma azalıyo acısı görmek hele başkasıyla görmek en zor şey ama inan bana daha iyi. Ben de 1 buçuk ay önce aynı senin gibi ınstagramdan öğrendim sevgilisini. Devamlı foto koyuyorlar açıp açıp bakıyorum engel olamıyorum kendime. Ama biliyo musun fotoğraflarını görmek yardımcı oluyor soğumana. Şimdi sana imkansız gibi gelse de gördükçe zamanla sen de soğuycaksın her şey yoluna giricek. Biraz önce mesela tekrar baktım fotoğraflarına ama istesem de üzülemiyorum artık. Ben de severim senin gibi üzülmeyi drama yaratmayı. Ama çok şükür hepsi geçiyo. Ailenle sevdiklerinle ol, bol bol ağla, kendini kısıtlama ne zaman istiyorsan gir bak profillerine. Hayatında birinin olduğunu görmek belirsizlikten iyi. Kimle konuşuyo, hoşlandığımı var demektense biliyorsun görüyorsun biri var. Ona göre yeni kararlar alıp devam etmeni kolaylaştırıyor.

Ahh canım çok teşekkür ederim ne desek boş aslında o kadar diyoruz bakmayalım ama merak ediyor insan seni üzmüş insan mutlu sen mutsuz olunca insanın ağırına gidiyor inşallah en kısa sürede atlatırım allah kimsenin başına vermesin bu acıyı

Peki tuana akin nasil?Sezgiye baktirmak istiyorum aslinda ama girmiyo bi turlu. Tuana iyiyse ona aticam ne dersiniz

Okudum cogunu ama tuanayla ilgili bi yorum gormedim 9371 sayfanin hepsinide okuyamam zaten.acil fal aticam o yuzden bi bilgisi olan varsa paylasir diye dusundum.

Okudum cogunu ama tuanayla ilgili bi yorum gormedim 9371 sayfanin hepsinide okuyamam zaten.acil fal aticam o yuzden bi bilgisi olan varsa paylasir diye dusundum.
Bu isimde birini biz de görmedik. Siz nereden buldunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…