Binnaz Abla

Bu vesileyle soyle bir goz attim da tekrar, binnazda kim varsa baktirmisim nerdeyse asenat, sezgi, huma, muge, sevval, belki nehir ve benna disinda kimseyi onermem. asenatin vadesi dolmadi henuz, sezgininki biraz gecti ama zamana belli bir sureye kadar cok takilmiyorum. huma an ve yakin zaman iletisim tarihinde fena degil, muge, sevval anda iyi, sonuc cikmadi bir turlu. benna anda iyi, sonucu cikmadi sayiyorum, cok oldu cunku. bir de cagri bilgin varmis, fena degil gibi ama vadesi aralik. enerji isi filan ama yine de bunlar disinda net olarak hicbirini onermem gitti paraciklar, binnaza girmiyorum bile artik

Kızlar peki geysu nun verdiği zaman yada öngörüleri çıkan oldu mu, yada bana patladı diyen de olur

Aa evet konuda aratiliyomus yeni uye oldumda pek bilgim yok arkadaslar kusura bakmayingonderdim fali ama beklentim yuksek degil yanit gelince sizede yorumlarimi iletirin

sezgi nasıldı peki süresinin geçmesini saymazsak?

Kızlar sanaldan hiçbiri cikmiyor kadikoye bi cafede tarot baktirdim çıktı ama yasaktır belki diye isim.vermiyorum

Çıkmayan fal haberi özel hayatımla ilgili fal atıyorum bir süredir. iş hayatımı sormama rağmen herkes bana kasım aralıkta zam alacağımı söyledi. iş yerim kapanıyor kızlar.

Ben süreyi tutturana pek rastlamadım. Geysu eğitimle ilgili sonucun zamanını bildi, Selena süre de bende kesinlikle hep yanıldı. Geysu nun asıl konu için süresi dolmadı henüz.

Ama geysu, sezgi, nehir aynı zaman dilimini verdi. Bilemiyorum artık

Ne Dediler aralık sonu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…