binnaz ablada Tuana akin. Ben de kendisine baktirmistim iki ay kadar önce kahve fali, bakalim görecezBu isimde birini biz de görmedik. Siz nereden buldunuz ?
Okudum cogunu ama tuanayla ilgili bi yorum gormedim 9371 sayfanin hepsinide okuyamam zaten.acil fal aticam o yuzden bi bilgisi olan varsa paylasir diye dusundum.
Kızlar peki geysu nun verdiği zaman yada öngörüleri çıkan oldu mu, yada bana patladı diyen de olur
Sadecw katina acıyor canımPeki kahve mi katina mi atmaliyim sizce?
sezgi nasıldı peki süresinin geçmesini saymazsak?Bu vesileyle soyle bir goz attim da tekrar, binnazda kim varsa baktirmisim nerdeyseasenat, sezgi, huma, muge, sevval, belki nehir ve benna disinda kimseyi onermem. asenatin vadesi dolmadi henuz, sezgininki biraz gecti ama zamana belli bir sureye kadar cok takilmiyorum. huma an ve yakin zaman iletisim tarihinde fena degil, muge, sevval anda iyi, sonuc cikmadi bir turlu. benna anda iyi, sonucu cikmadi sayiyorum, cok oldu cunku. bir de cagri bilgin varmis, fena degil gibi ama vadesi aralik. enerji isi filan ama yine de bunlar disinda net olarak hicbirini onermem gitti paraciklar, binnaza girmiyorum bile artik
Tuana akın ciddi dandik bir falcı herkese uyabilecek pembe yorumlar dışında bir numarası yokOkudum cogunu ama tuanayla ilgili bi yorum gormedim 9371 sayfanin hepsinide okuyamam zaten.acil fal aticam o yuzden bi bilgisi olan varsa paylasir diye dusundum.
Bir de 32,5TLTuana akın ciddi dandik bir falcı herkese uyabilecek pembe yorumlar dışında bir numarası yok
sezgi nasıldı peki süresinin geçmesini saymazsak?
Ne Dediler aralık sonu muBen süreyi tutturana pek rastlamadım. Geysu eğitimle ilgili sonucun zamanını bildi, Selena süre de bende kesinlikle hep yanıldı. Geysu nun asıl konu için süresi dolmadı henüz.
Ama geysu, sezgi, nehir aynı zaman dilimini verdi. Bilemiyorum artık
Ne Dediler aralık sonu mu
Moral bozmak gibi olmasın ama falcılar hep aynıAralık ayında olcak dediler. Artık başına sonuna bakmıcaz
mithattan mı bahsediyonPrenses 34 napıoki acaba rüyalarındaki gömüyü bulup zengin oldu mu, o bir sevgilisi vardı iyi güzel işe girebildi mi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?