- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Evet ya Nihatmithattan mı bahsediyon?
Moral bozmak gibi olmasın ama falcılar hep aynıkasımda baktıklarına aralık Kasım ortasında baktıklarına aralık sonu diyorlar. tahminde bulundum
Okudum cogunu ama tuanayla ilgili bi yorum gormedim 9371 sayfanin hepsinide okuyamam zaten.acil fal aticam o yuzden bi bilgisi olan varsa paylasir diye dusundum.
Açıkçası bende geysu yu tuttum. güzeldi. ama bu bir dramdir gülüyoruzGeysu Ağustos gibi bakmıştı. Zaten zamana odaklanmıyorum ben çünkü bende tutmuyor. Geysu sınavın zamanını tutturduğu gibi mevzuyu da tutturursa falcının dibidiro bilirse diğerleri de bilmiş olcak. Almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık gibi bişey
Açıkçası bende geysu yu tuttum. güzeldi. ama bu bir dramdir gülüyoruz
Kizlar soktayim benimki insteden takip gondermis olece bekletiyorum istegi hic beklemiyordum soktayim hala
Fal kutusu adini unuttum 15 kasim dedi ilginc sekilde bildiBak selena da 7 vade demiş bana eski fala baktım
Faldan sonra 8. Ay da tanışmıştık 8 vade mi olmuş oluyor ne?
Ooooo en sevdiğim, beklet
Kilit soru: bilen falcı var mıydı bunu?
ben 2buçuk aydır fal baktırıyorum en başından beri hep Kasım sonu Aralık ortasına kadar dendi. bu hafta baktırdığım fal 2 hafta dedi. geçen hafta baktırdığımsa çok değil bu ay sonu en geç Aralık ın ilk haftası dedi. Ya bende gerçekten hissediyorlar ya da Allah falı bırakmam için toplu bir yıkım verecekMoral bozmak gibi olmasın ama falcılar hep aynıkasımda baktıklarına aralık Kasım ortasında baktıklarına aralık sonu diyorlar. tahminde bulundum
Kim acabaFal kutusu adini unuttum 15 kasim dedi ilginc sekilde bildi
Fal kutusu adini unuttum 15 kasim dedi ilginc sekilde bildi
Kimlere baktırdın pekiben 2buçuk aydır fal baktırıyorum en başından beri hep Kasım sonu Aralık ortasına kadar dendi. bu hafta baktırdığım fal 2 hafta dedi. geçen hafta baktırdığımsa çok değil bu ay sonu en geç Aralık ın ilk haftası dedi. Ya bende gerçekten hissediyorlar ya da Allah falı bırakmam için toplu bir yıkım verecek
Bir tek dün gece Falcı Sema'ya attım bana oha dedirtti garip bir zamanlama verdi..
Şu falların tek olumlu yani hepsi anlaşmış gibi sen bir şey yapma ilk o gelecek mesaj yoluyla ulaşacak demesi.. onlara uyup hiç bişey yapmıyorum yoksa yazar yazar kendimi sinir krizine sokardım oh rahatım
Bu gece de fal kutusu ndaki fiyatları artirmayalimFalkutusu mu? Ya lütfen adını hatırla bende attım ordaki manyaklarakimmiş merak ettim. Neşe mi ?
Kuzu efsunlu demis 15 kasim civari bariscaksin barismadik ama takip gonderdi bildi diye dusunuyorum nese bu ay sonuna kadar demis.Falkutusu mu? Ya lütfen adını hatırla bende attım ordaki manyaklarakimmiş merak ettim. Neşe mi ?
Bu gece de fal kutusu ndaki fiyatları artirmayalim
Kuzu efsunlu demis 15 kasim civari bariscaksin barismadik ama takip gonderdi bildi diye dusunuyorum nese bu ay sonuna kadar demis.
Bakalim neler olacak, istek attığına göre barismak için senin tepkini çekmek istemiş. bence isteği kabul et ama yazma. nasıl olsa yazar diye dusunuyordurKuzu efsunlu demis 15 kasim civari bariscaksin barismadik ama takip gonderdi bildi diye dusunuyorum nese bu ay sonuna kadar demis.
Efsunlu adim atcak demis bilmis aslinda bn ztn atali iki hafta oldu cok yakin vade veeince dedim abla cok yakin tarih verdin sasirdim acikcasiDur bakayım bana ne demişler. Ama orası tam bir pembeci geliyor bana. Bakıp yazcam.
Ve o kutsal soru geliyor, kahve mi katina mi baktirdinKuzu efsunlu demis 15 kasim civari bariscaksin barismadik ama takip gonderdi bildi diye dusunuyorum nese bu ay sonuna kadar demis.
Kabul etmicem beklicek olece numarami degistirdim ben cunku resim falan degistircem ama bekletcem istegi egom yukseldi ya aslinda buymus istedigim o adim atsin ama ben ona tepkisiz kalim zevkten cildiriyorumBakalim neler olacak, istek attığına göre barismak için senin tepkini çekmek istemiş. bence isteği kabul et ama yazma. nasıl olsa yazar diye dusunuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?