- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
aynen dunyanın en sacma yeri sakızdan cıkan fal bile daha tatmin edici oluyorfalkutusuna o kadar güvenmiyorum ki bildiyse bile şans eseri olduğunu düşünüyorum
Senin adına bende sevindim, Ohh olsunKabul etmicem beklicek olece numarami degistirdim ben cunku resim falan degistircem ama bekletcem istegi egom yukseldi ya aslinda buymus istedigim o adim atsin ama ben ona tepkisiz kalim zevkten cildiriyorum
Tellwe, Falalem ve Binnaz'da en iyi denen falcılara yani o kadar çok ki..Kimlere baktırdın peki
Kabul etmicem beklicek olece numarami degistirdim ben cunku resim falan degistircem ama bekletcem istegi egom yukseldi ya aslinda buymus istedigim o adim atsin ama ben ona tepkisiz kalim zevkten cildiriyorum
Katina canimVe o kutsal soru geliyor, kahve mi katina mi baktirdin
gozunaydin cnm cok sevindimKabul etmicem beklicek olece numarami degistirdim ben cunku resim falan degistircem ama bekletcem istegi egom yukseldi ya aslinda buymus istedigim o adim atsin ama ben ona tepkisiz kalim zevkten cildiriyorum
Kizlarr gunaydin size cikan falimi soylemek isterimm :) huma hulya demir rabia barika ve selin imer in dediklerinin aynisi tipkisi oldu :)) bu kisiler bana briyle gorustgmu ama onla olmicagimi yuz cevrcegmi, eskiden birinin bana gelecegini soylemislerdi ve bende inanamamistim bitmisti cunku, ben onlara bu eskiden olan kisiden hic bahsetmemistim zaten.. ve dun itibari ile bu kisi bana yazmis oldu gorusmek istedigini soyledi :)))
+1falkutusuna o kadar güvenmiyorum ki bildiyse bile şans eseri olduğunu düşünüyorum
+1 artırıyorum...
kızlar selam sezgiye 3 4 gün önce fal yolladım hala gelmedi yaa hep gec mi bakıyor
sezgi bende fena patlamıştıKızlar cuma gunu sezgıye fal atıyım ve artık kapanışı yapıyım dıyorum ama kac gınde bakıyor??
Sevındım adına ama hüma dışında hıc bırını sevmem hele hulya demır pembe tablo ınsanıdırHüma bana cıkarsa , daha ne isterim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?