Binnaz Abla

Kaç zamandır şimşekleri üzerime çekmek istemiyorum ama artık topik amacından ciddi anlamda saptı. Eskiden burada kısaca çıkan ve patlayan fallar. Beğenilen ve beğenilmeyen falcılar konuşulurdu. Özellikle belli kişiler için söylemiyorum ama burası bdv başlığına döndü arkadaşlar. Bunu söylerken hariçten gazel okumuyorum asla dört dörtlük bir hayatım yok fakat özel sorunlarımızı özelden konuşsak ya da ciddi şekilde bir derdim var'a başka bir başlık açarak çözsek burası da amacından sapmamış olur. Enerji iyice düştü ve bundan memnun olmayan sadece ben olmadığıma da eminim. Dilerim yanlış anlaşılmamışımdır çünkü bunu polemiğe çevirmeye asla niyetim yok,sevgiler

Kabul etmicem beklicek olece numarami degistirdim ben cunku resim falan degistircem ama bekletcem istegi egom yukseldi ya aslinda buymus istedigim o adim atsin ama ben ona tepkisiz kalim zevkten cildiriyorum

Bence de tadını çıkar

Bu arada efsunlu bende saçmalamış. Asil bir kana sahipsin falan demiş o derece yani. bi zaman dilimi vermişti ama o zamanı beklemeden ben atağa geçmiştim bildi diyemem yani

Kizlarr gunaydin size cikan falimi soylemek isterimm :) huma hulya demir rabia barika ve selin imer in dediklerinin aynisi tipkisi oldu :)) bu kisiler bana briyle gorustgmu ama onla olmicagimi yuz cevrcegmi, eskiden birinin bana gelecegini soylemislerdi ve bende inanamamistim bitmisti cunku, ben onlara bu eskiden olan kisiden hic bahsetmemistim zaten.. ve dun itibari ile bu kisi bana yazmis oldu gorusmek istedigini soyledi :)))

Hüma bana cıkarsa , daha ne isterim ki :)

kızlar selam sezgiye 3 4 gün önce fal yolladım hala gelmedi yaa hep gec mi bakıyor

kızlar gunaydınn:) burada okuyup arkadasımla gaza gelip akrepgöze fal gönderdik, ertesi gun aksama dogru geldi cevap. guzel bakmıs ugrasmıs belli ki ama benimkine ben cok bayılmadım. guzel seyler söylemis ama aynı seyı farklı kelimelerle cevirip durmus gibi geldi. arkadasımınkini benden birkac saat sonra attık ama onunki benden daha erken geldi bana mesaj yazmıs enerjin cok dusuk bır takım calısmalar yapıp öyle bakıcam diye tırstım bıraz da sesi falan cok tatlıymıs cidden:)
bir daha baktırır mıyım, sanmam, ama kötü degildi, olan seyleri söyledi ama hic spesifik bir sey yoktu hic hem de cok genel olmus. arkadasımınkinde harf ve tarih vardı, su olacak bu olacak bayagı takır takır soyledi ve su an olan seyleri kelime kelime bildi sok olduk. yani enerji isiymis cidden :)

Kızlar eylemın telını dun bı ark vardı sagolsun ama kullanılmamaktadır dıyo yenı nosunu bılen varmı??

Kızlar, burada Dalya bozok ile ilgili olumlu yorumları görünce merak ettim ve kahve falı attım dün ona. Faldan çok isim analizi yapmış! Böyle kötü bir fal görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…