Binnaz Abla

herkes hüma cıksın diyo hepimize pembe tablo mu çiziyo yoksa yaaa (
benim falımda pembe tablo yoktu bana göre sonuç olarak dönecek görüşme var dedi hani evleneceksin falan filan dememiş açıkçası..tarihleri çok düşündüm fal çıksa bile gecikmeli çıkacak bende...

dün akşam aylin'e fal gönderdim, sayfasında gece yarısı yorumlayacağı yazıyordu ama kaç saat geçti hala falım bekliyor. aylin böyle yapmazdı eskiden artık bu kadar geç mi bakıyor başına gelen oldu mu kızlar?

valla bana evlilik de cıkardı ama kartlarında alyans cıktı eger gercekse bilemedim gerci nuamradan bakar gibi bi hali de yoko hümanın acıkcası falını da begendim hem de cok fazla olumsuz bikaç özelliğini de cekinmeden belirtti bana uzunca bir süre boyle devam edecek de dedi ama bilemedim şimdi herkese mi iyi ya da kötü konustukları yazmıyor mu :)

İlk defa mı baktırıyorsunuz ? daha önce baktırıp memnun kaldınız diye mi tekrar yolluyorsunuz ?
Bana Aylin'den 2 ay önce bomboş bir fal gelmişti... Enerjim mi tutmadı ? Gününde mi değildi bilemedim. Çok ta bekletmişti.

İki yıl önce eski sevgilim için baktırıyordum barışacağımızı söylemişti pespembe bir faldı şuan çocuğun hangi ilde yaşadığını ne iş yaptığını bile bilmiyorum, merak da etmiyorum açıkçası. Dediklerinin tek kelimesi çıkmadı yani.

Benim de Sezgi'den falım gelmiş baya da olmuş ama görmemişim :) hakkını yiyemem binnazda o paraya sacmalayan insanlar da var ama woooww diyecegim hiç bir şey olmadı bikaç şey bilmiş ama sorularıma göre tahmini cok kolay seyler favorim hala hüma ondan baskasına da artık fal baktırmam fal olayını da burada noktalıyorum !

Yok daha önce baktırmıştım çıkmıştı da falları ama kahvesini hiç beğenmemiştim katinası çok daha iyiydi, kahve mi atmıştınız da beğenmemiştiniz? Çok da bekletti diyince ben de tereddütteyim çünkü şimdi alakasız bir fal gelirse diye benimkiler daha önce 2-3 saate en geç geliyordu çünkü

[
Kahve atmıştım ben... Belki kahvesi iyi değil bilemedim şimdi.

[

Kahve atmıştım ben... Belki kahvesi iyi değil bilemedim şimdi.

çektim ben de şimdi falımı, ne olur ne olmaz gününde değilse boşu boşuna beklemiş olmayayım.. saraylıya atmış mıydınız ona hiç baktırmadım son zamanlarda pek iyi değil diye okumuştum bilemedim. ilkaya da atmak istemiyorum daha yeni baktırdım ona

Saraylı'ya ben face den ulaşmıştım. Beni 7 gün bekletti. Bugün yarın diye erteledi... Sonra topikte o ara çok memnuniyetsizlik okuyunca bende iade rica ettim. İade etti paramı... Memnun olan da var gördüğüm kadarı ile. Ama hergün bugün sıra sende diyordu bekliyordum birşey yok... Sonra sabah topikte başkaları Saraylı'dan falımın yarısı geldi. Falımın 2. yarısı geldi. Sonu gelmedi diye yorumlar da görünce bir de hani sıra bendeydi durumuna geçtim. Sıkıldım.. İade aldım. İlkay'a da 2 kez attım. İlk falının bir kısmı çıktı diye 2. ciyi attım... Çok uyduruktu 2.... Atmam bir daha... Onu da 1 hafta bekliyorsun...

bana ilk üç falı birebir çıktı. son dort falında genel durumu bildi son ikisinde hiç dediği gibi olmadı. en son zaman vermemis etkilenmiyim diye heralde.. ama yine de seviyorum kendisini..

o zaman son zamanlarda performansı mı düştü zaten cok uzun sürede gönderdi falımı da ya cok yogun odaklanamıyor sanırım kızlar ne bilim yaa kötü de konusmamıs hatta olumlu falı ama nedense özenli bakılmıs gibi gelmedi bana :/
asla kötü demiyorum ama anlatıldıgı kadar wooww olmadım bitek bana mı boyle oldu meraktayım dogrusu

Onu bunu karalamaya çalışmaktan vakit bulamamıştır diyeceğim ama kapanmış bir tartışmayı yeniden açmaya hiiç gerek yok. Hiç baktırmadım bu hanımefendiye ben hiiç içimden gelmedi şimdiye kadar demekki enerjimiz de uymayacakmış zaten

Şu falcı kaprislerine de uyuz oluyorum, saraylıya ilk mail attığımda cevap bile vermemişti benden çok sonra mail atan birine hemen dönmüştü ama.. Şimdi siteye geçince daha hızlı gibi geldi bilmiyorum kredim kaldı byvdeki yazılı fallara da güvenmiyorum.. İlkayın son falını 10 gün, ondan öncekini de 13 gün bekledim hakkını yemiyim zaman konusunda iyi olmasa da çıkmıştı falları. Teşekkür ederim detaylı yazdığınız için duruma göre bakıcam artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…