sezgi nasıldı peki süresinin geçmesini saymazsak?
Şevval Hanımcığım burayı okuyorsanız kahveyi açar mısınız acaba bu gece?
Merhaba rica etsem bana da Mailini verirmisiniz?maille bakıyor canım , ben maille baktırdım .
o zaman son zamanlarda performansı mı düştü zaten cok uzun sürede gönderdi falımı da ya cok yogun odaklanamıyor sanırım kızlar ne bilim yaa kötü de konusmamıs hatta olumlu falı ama nedense özenli bakılmıs gibi gelmedi bana :/
asla kötü demiyorum ama anlatıldıgı kadar wooww olmadım bitek bana mı boyle oldu meraktayım dogrusu
En son dün açmış sanırım, 17 kasım tarihli kahve yorumu var profilinde.şevval hanıma 1 hafta önceNesvete için yazmıştık fakat hala bir yanıt vermemiş. ben daha önce yazdığımda birkaç saat sonra dönmüştü ve kahve alacağı zamanı yazmıştı.
Aynen o günden beri bekliyorum gelmedi. Bugün de kemal e kahve atmak istiyorum o sisteme geliyor ama onu yakalamak da çok zorşevval hanıma 1 hafta önceNesvete için yazmıştık fakat hala bir yanıt vermemiş. ben daha önce yazdığımda birkaç saat sonra dönmüştü ve kahve alacağı zamanı yazmıştı.
Kemal in fiyati çok fazla fakat iletişim tarihini bildiğini söyleyen çok kişi olmuş yorumlara göre o yüzden bir kez de ona baktırmak istiyorum
Hümanın bende ilk falı çıkmıştı.sonraki 15_20 falın hiç biri çıkmadı...benim falımda pembe tablo yoktu bana göre sonuç olarak dönecek görüşme var dedi hani evleneceksin falan filan dememiş açıkçası..tarihleri çok düşündüm fal çıksa bile gecikmeli çıkacak bende...
ben bu kadına inanmıyorum...bur da çok anlatıldı bende bunun üzerine iki fal yolladım.bana da garip şeyler söylediKızlar Nehir Ateşoğlu için tecrübeleriniz ne yönde? Çok kendinden emin konuşuyor? Çıkan oldu mu? İhtimal vermeyeceğim şeyler söyledi ama gelin görün ki benim baktıdıklarım hep aynı şeyi söyledi toplu katliam yapcam hepsine sanırım
sakın derim.Kemalin falları ve tarihler tam bir fiyasko.bana ısrarla ayrılık yok dedi lakin biteli çok oldu.ufacıkta ucundan falın çıkar tarafı bile olmadı.Bende kaşınıyorum sanırım ama fiyatı yüksek evet
Boşuna atmayalım o zaman, binnazda kahve önerebilecegin biri var misakın derim.Kemalin falları ve tarihler tam bir fiyasko.bana ısrarla ayrılık yok dedi lakin biteli çok oldu.ufacıkta ucundan falın çıkar tarafı bile olmadı.
bakmam lazım.çıkan kahve fallarıma yada tutarlı olanlara.yazacamBoşuna atmayalım o zaman, binnazda kahve önerebilecegin biri var mi
Kendisine daha önce katina atmistim diğerleriyle paralel şeyler soylediCesareti olan varsa Binnaz da Kesira Sireli deneyin derim
Hadii yaa super ben de dyrm beni mi bilemedi çünkü karşı tarafı hiç anlatamamış nerdeyse ama yasanan bikaç olayı güzel bilmiş gelecwkte de hüma benna sezgi ve digerleri aynı seyı soledi beklemedeyim bakalım , karsı tarafın analizinde hümaa dyrm baska bişi demyrm yaa :)Bana da çok iyi değildi, yalnız değilsin
çok fazla kahve falı attım.mayaya bile 5 kez gitmişim.sadece Nagehan bilge ve deniz fidan diye iki yorumcu yeni biri olacak demiş zaman vermişler kaç ay evvel bekliyorum zamanları var daha.olmayacak demişler eskisi içinde ayrılalı 6 ay oldu ve henüz hiç bir gelişme yok.yani en azından tutarlı şeyler söylenmiş.oysaki diğerleri fos çıktı.bakmam lazım.çıkan kahve fallarıma yada tutarlı olanlara.yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?