Binnaz Abla

Kendisine daha önce katina atmistim diğerleriyle paralel şeyler soyledi
Kesiraya güveniyorum.bana ve arkadaşıma dediklerini yaşadık.bana ısrarla ayrılık var dedi durdu aylarca ayrıldım,arkadaşıma tartışıp ayrılıktan döneceksiniz dedi aynende öyle oldu.

Kesiranın baktığı tüm fallar olumsuzdu bende.ısrarla olmaz dedi durdu.inanmamıştım.çünkü diğer tarafta Hüma gibi diğer yorumcular vardı.olacak deyip durdular.keşke onu dinleseymişim.belkide enerjimiz tuttu kendisiyle bilemiyorum.ayrıldıktan sonrada çok baktırdım gene onun söylediği gibi ilerliyor.fakat bu defa çok daha olumlu:)

bu arada sezginin cıkan falları var mı kzılar ?
Ben 2 hafta önce baktırdım çok şaşırtıcı bir durumdan bahsetti ve Kasım ortasında bununla ilgili bir durumla karşılaşıp üzülüp küçük bir göz yaşı dökeceksin dedi. dün ve ondan önceki gün beni üzen bişeyler oldu... Ama asıl durum çıkar mı bilmem benimki çok özenli bakılmış bir faldı..

Bana da uzun uzun yazmıs canım sagolsun kötü demek hakkını yemek olur olumlu da konusmus ama bakalım ben karsı tarafı analiz etmesini rica etmiştim ona cok deginmemiş üstü kapalı gecmiş görememiştir belki

Falcı Sema hakkındaki yorumlarınız neler kızlar? genelde çıkıyor mu yoksa çok patlayan cinsten mi?

Hümanın bende ilk falı çıkmıştı.sonraki 15_20 falın hiç biri çıkmadı...

Hümanın bende ilk falı çıkmıştı.sonraki 15_20 falın hiç biri çıkmadı...
senin önerdiğin kesiraya baktırdım olumsuzdu ama kartlarda olumsuzdu ayrıca çok ince bi ayrıntı vardı bilemedi...ayrıca tavssiye dolu bi faldı hemde ses tonu çok itici sevmedim..olumsuzu yaşamaya razıyıım ama o ses tonu tavsiyeleri beni gıcık etti iade aldım:)))

olumsuzu bile anlatmanın bir güzel yolu var çünkü. hele ki böyle bir şey üzerinden para kazanıyorsan

Aynen o günden beri bekliyorum gelmedi. Bugün de kemal e kahve atmak istiyorum o sisteme geliyor ama onu yakalamak da çok zor
kemal beyi faceten bulun konuşun bakıyor yakalıyorsunuz o zaman ben kendisini pembecilik yapmayın diye uyardım yapmamış....ama fiyatı artmış bence değmez nehir ateş oğlu fiyatına göre çok iyi bence....

olumsuzu bile anlatmanın bir güzel yolu var çünkü. hele ki böyle bir şey üzerinden para kazanıyorsan
ben tavsiye için fal atmam ki sonuçta bi sürü tavsiye ve kart yorumu okumuş resmen o kart öyle bu kart böyle ses tonuna gıcık oldum.
soruma cevap vermemiş dolandırmış durmuş...çıkanı varsa bence tesadüf diyorum...

valla aynen bende böyle kızmıştım kendisine.hatta düşük puan vermiştim.artık gına gelmişti bana sürekli felaket senaryoları çizmesinden.bir yıl sonunda inanmak istemedim ve sonuç,öğrendiklerim vs tamda onun dediği gibi gelişti.bana çok kızıyordu bu adam için fal baktırma diyordu.ayrıca tüm fallarımı iade etmişti.bence derdi sadece para kazanmak olsa diğerleri gibi pembiş tablolar çizerdi.neyse ben kendimden yola çıkarak açıklama yapma gereği duydum.dedim ya belkide bana tutmuştur sadece falları.fal işi enerji işi...şuan artık kötü tablo çizmiyor ki gayette mutluyum çokşükür:)Buara da sadece üç beş falcı denemiş acemi çaylak biri değilim.şimdi sorarlar insana yüzlerce fal baktırdın niye tek bir Allah'ın kulu dahi ayrılığımızı göremedi.fakat şöyle bir istatistik yaptım.fallarda genelde olumsuzluklar çıkıyor zaten.baktırdığım tüm falların geneline vurduğumda sonuç böyle.lakin güzel olan şeylerin çıkma payı çok minimal.yani kesira olumsuzu gördü söyledi sadece söylemeseydi de zaten öyle olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…