Kesiraya güveniyorum.bana ve arkadaşıma dediklerini yaşadık.bana ısrarla ayrılık var dedi durdu aylarca ayrıldım,arkadaşıma tartışıp ayrılıktan döneceksiniz dedi aynende öyle oldu.Kendisine daha önce katina atmistim diğerleriyle paralel şeyler soyledi
Cesareti olan atsın derken ?Sakinkal olumsuz mu canım?
Bi de rabia barika ya baktım forumda çıktı yazanlar olmuş.
Ben 2 hafta önce baktırdım çok şaşırtıcı bir durumdan bahsetti ve Kasım ortasında bununla ilgili bir durumla karşılaşıp üzülüp küçük bir göz yaşı dökeceksin dedi. dün ve ondan önceki gün beni üzen bişeyler oldu... Ama asıl durum çıkar mı bilmem benimki çok özenli bakılmış bir faldı..bu arada sezginin cıkan falları var mı kzılar ?
Ben 2 hafta önce baktırdım çok şaşırtıcı bir durumdan bahsetti ve Kasım ortasında bununla ilgili bir durumla karşılaşıp üzülüp küçük bir göz yaşı dökeceksin dedi. dün ve ondan önceki gün beni üzen bişeyler oldu... Ama asıl durum çıkar mı bilmem benimki çok özenli bakılmış bir faldı..
Var canım üyeliğine göre bize ulas bölümünden yaz istersen kredilerini de iade alabiliyosun sanırk. Mobil ödeme yaptıysan hattına geri geliyorKızlar binnaz da iade var mı varsa nasıl oluyor?
Var canım üyeliğine göre bize ulas bölümünden yaz istersen kredilerini de iade alabiliyosun sanırk. Mobil ödeme yaptıysan hattına geri geliyor
Bronz gümüş ona göre hakların var sanırım canım sen tamamen. Mi iade alcaksın kredileriniÜyeliğine göre derken? Her üye alamıyor mu iade?
Bronz gümüş ona göre hakların var sanırım canım sen tamamen. Mi iade alcaksın kredilerini
Hmm anladım canım ben bize ulaştan yazmıstım pat diye yapmıslardıYok merak ettim de sordum. Beğenmezsek nasıl oluyor diye zaten bronz falan değilim ben
Rabia hakkında hiç yoruma denk gelmedimCesareti olan atsın derken ?Sakinkal olumsuz mu canım?
Bi de rabia barika ya baktım forumda çıktı yazanlar olmuş.
Hümanın bende ilk falı çıkmıştı.sonraki 15_20 falın hiç biri çıkmadı...
senin önerdiğin kesiraya baktırdım olumsuzdu ama kartlarda olumsuzdu ayrıca çok ince bi ayrıntı vardı bilemedi...ayrıca tavssiye dolu bi faldı hemde ses tonu çok itici sevmedim..olumsuzu yaşamaya razıyıım ama o ses tonu tavsiyeleri beni gıcık etti iade aldım:)))Hümanın bende ilk falı çıkmıştı.sonraki 15_20 falın hiç biri çıkmadı...
senin önerdiğin kesiraya baktırdım olumsuzdu ama kartlarda olumsuzdu ayrıca çok ince bi ayrıntı vardı bilemedi...ayrıca tavssiye dolu bi faldı hemde ses tonu çok itici sevmedim..olumsuzu yaşamaya razıyıım ama o ses tonu tavsiyeleri beni gıcık etti iade aldım:)))
kemal beyi faceten bulun konuşun bakıyor yakalıyorsunuz o zaman ben kendisini pembecilik yapmayın diye uyardım yapmamış....ama fiyatı artmış bence değmez nehir ateş oğlu fiyatına göre çok iyi bence....Aynen o günden beri bekliyorum gelmedi. Bugün de kemal e kahve atmak istiyorum o sisteme geliyor ama onu yakalamak da çok zor
ben tavsiye için fal atmam ki sonuçta bi sürü tavsiye ve kart yorumu okumuş resmen o kart öyle bu kart böyle ses tonuna gıcık oldum.olumsuzu bile anlatmanın bir güzel yolu var çünkü. hele ki böyle bir şey üzerinden para kazanıyorsan
valla aynen bende böyle kızmıştım kendisine.hatta düşük puan vermiştim.artık gına gelmişti bana sürekli felaket senaryoları çizmesinden.bir yıl sonunda inanmak istemedim ve sonuç,öğrendiklerim vs tamda onun dediği gibi gelişti.bana çok kızıyordu bu adam için fal baktırma diyordu.ayrıca tüm fallarımı iade etmişti.bence derdi sadece para kazanmak olsa diğerleri gibi pembiş tablolar çizerdi.neyse ben kendimden yola çıkarak açıklama yapma gereği duydum.dedim ya belkide bana tutmuştur sadece falları.fal işi enerji işi...şuan artık kötü tablo çizmiyor ki gayette mutluyum çokşükür:)Buara da sadece üç beş falcı denemiş acemi çaylak biri değilim.şimdi sorarlar insana yüzlerce fal baktırdın niye tek bir Allah'ın kulu dahi ayrılığımızı göremedi.fakat şöyle bir istatistik yaptım.fallarda genelde olumsuzluklar çıkıyor zaten.baktırdığım tüm falların geneline vurduğumda sonuç böyle.lakin güzel olan şeylerin çıkma payı çok minimal.yani kesira olumsuzu gördü söyledi sadece söylemeseydi de zaten öyle olacaktı.olumsuzu bile anlatmanın bir güzel yolu var çünkü. hele ki böyle bir şey üzerinden para kazanıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?