Binnaz Abla

canım bekleyip görmekten başka şans yok.Kader gerisi:)

ama kadın soruma bile arada derede cevap vermiş bol bol tavsiye gıcık bi ses tonu olumsuz olması değil..kartlarda olumsuzdu...

Üyeliğine göre derken? Her üye alamıyor mu iade?
Gümüş üye iseniz 2 iade hakkınız var,Altın üye iseniz 3 telafi hakkınız var.bize ulaşın kısmında bilgileri girip yolladığınızda fal puanı olarak geri yükleniyo.parasını vs almıyorsunuz.yüklenen fal puanlarıyla yeni fallar ancak baktırabilirsiniz.

ama kadın soruma bile arada derede cevap vermiş bol bol tavsiye gıcık bi ses tonu olumsuz olması değil..kartlarda olumsuzdu...
çok şaşırdım inan ya bana soru kısmı çok önemli deyip en acımasız yorumunu ve en detaylı yorumunu o kısımda yapıyordu.önce biraz yumuşakça söylüyordu.benim her şeye açığım dememle saydırıyordu valla:)demekki kadın bana çalışmış paso

Off falcılara da guven kalmadı artık
ya yeminle inanmayın eğer gerçekten çok hayat memat meselesi ise mevzunuz kendi kafanızı kullanın.ALLAHA sığının en doğru yolu ve ne yapmanız gerektiğini bulacaksınız.Ben ahhh kafam deyip duruyorum şimdi.lakin eğlencesine ve önemsiz meselelerde sıkıntı yok derim çıkar çıkmaz eğlenirsiniz olur biter

buna sinir oldum sorumu bariz cevaplasa neyse sevmedim ben..durumda haklı ayrıca haksız demiyorum ama çok tavsiyeci..tavsiye vermelerini sevmiyorum..bana hep sorumu okumayanlar denk geldi şevval kahve yakaladım o da sorumu okumamış...geysuda dikkat etmemiş...

Kızlar bışey sorucam hümaya cok guvenırım severım kısaca.o bana son yorumunda hiç bişey yapma msj atma dedı.dışarda da baktırdıgım gıvendıgım bı yorumcum var oda kendını hatırlat dedı yazasım var ama içimden de bı ses ne yapsam dıyr kemırıyo benı sımdı sızce ne yapmalıyım?? O gecenlerde ozel bı gunumde kutlamış ama hayatında da bıri var bilmiyotum karışıgım?

Hüma bana neler söyledi ilk falı dışında hiçbiri çıkmadı.Hüma kendiside söylüyor Gaybı ALLAH bilir ve ben haşa aşık atamam diyor.ki kadın haklı her şeyi bilmesi mümkün değil.hayatın akışını değiştiren binlerce olay yaşıyoruz.bence kalbinin sesini dinle.artıları eksilerine bak hangisi mantıklı geliyorsa onu gerçekleştir.benim düşüncemi sorarsan içinde kalmasın yap gitsin.devam ederse bu düşünce beynini daha çok kemirir.diğer türlü olumsuz olursa kangren olmuş bir bilekten kurtulmuş olursun.her iki şekilde de bu belirsizlikten kurtulmuş olursun.hayat akıyo akışına sal gitsin

Detaylarini bilmiyorum ancak bence yazmayin hele de bu saatlerde. Aklina gelmek icin hatirlatmaya gerek yok diye dusunuyorum

Ben bu durumda kalınca hep yazan taraf oluyorum. Allah cezamı veriyor bu yüzden

İçinden çok geliyorsa yaz. Sonra ayy yazsa mıydım diye düşünmektense yapıp sonucu görmeyi daha çok seviyorum.

Yaşasın kafa rahatlığı
Kahrolsun muallak düşünceler

Hüma bana da adım atma dedi diğerleri de ilk adımı o atacak dedi. bi kaç kişi seni izliyor yüzü yok tepkinden korkuyor dedi. Şimdi yazmalı mıyız? bence hayır.. o hayatını yaşıyor başka kızla görüşüyor (aynı şey benim içinde geçerli) biz zaten fazlasıyla düşünüp bekliyoruz kendimizi yoruyoruz ki sevildiklerini de biliyorlar isteseler çok güzelde gelirler. Onlara dank etmesi lazım. Yazınca istediğimiz cevabı alamazsak? ister istemez beklenti olacak yazınca.. Acaba düzelir mi diye... Ben yazmayı göze alamıyorum artık. Ki ben bile yazmadan duruyorsam herkes durur :)

Biliyormusun ben onun tüm tavsiyelerini dinleyerek mutluyum şimdi:)
Aynı kafayı yaşıyoruz zehrina

Çok sagolun kızlarr bu formda kımse kımseyı tanımıyor ama dertleşmek ıcın bısuru dosttum var sagolunn .. yazamıcam gıbı gelıyor yazıyım dıye duşununce bıle kalbımın atışını duysanız ınanamsınız ırademe tukırıyım durumundayım sagolunn kızlae ıyıkı varsınız

Kuzum zaten rabbime sukurler olsun fala bel baglamam ben en dogrusunu allahım bilir

Biliyormusun ben onun tüm tavsiyelerini dinleyerek mutluyum şimdi:)

Aynı kafayı yaşıyoruz zehrina
ben tavsiye için fal atmıyorum ki bi sorunun cevabı beni kitliyor tavsiyelrrini bende biliyorum zaten boğa burcuyum dik kafalıyım ben yapma denileni yaparım...hatta o zaman gelsin de görüşürüz düşüncesindeyim...zaman neler getirecek ona göre düşünceler şekillenir bence...kaderden kaçılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…