Binnaz Abla

Sabah olunca ne düşüncen bu konuda bi bak bakalım. Gece başka sabah başkaysa gecenin etkisindendir.

Ben de "ahh beee hiç haberin yok" yazasım var ama yazamam ben

Sabah olunca ne düşüncen bu konuda bi bak bakalım. Gece başka sabah başkaysa gecenin etkisindendir.

Ben de "ahh beee hiç haberin yok" yazasım var ama yazamam ben
Hiç sorma bende yazmayı neçok isterdim Eşşek sıpasına.şimdi beni düşündüğünü biliyorum lakin ne ben ona dönebilirim ne de o kapıyı açar bana

ya benim saksı çok pis çalışıyor sanırdım iş duygusallığa gelince kitleniyormuş insan.bende baktım kendime hayrım olmadı artık dış seslere kulak veriyorum tabikisi mantıklı olanlara

Bir suredir buraya yazilanlari okuyorum. Kiminizin yazdiklari gulumsetti kiminizin yazdiklari uzdu. Birbirini hic tanimadan destek olmaya calisan akli basinda, egitimli, eglenceli, inancli bir suru kadin gormek beni mutlu etti. Bizler dusundugumuzden daha gucluyuz sadece arada bir bunu unutuyoruz. Tabii ki icinizden geldigi gibi olun ancak karsinizdaki insan gercekten icinizi gormeyi hak ediyor mu bunu dusunun bence

Bakma aylardan kasım
Mevsimlerden sonbahar olduğuna...
Sen ne zaman istersen çık gel!!
Benim kapım her zaman aralı...

Çok dogruu

Kızlar bir sey diyim mi reklam gibi olmaz ınsallah Adamı da hıc sevmem ama burada anı bilsin diye en azından Karsı Tarafın dusuncelerını söylesin diye baktırıp tonla para dökülüyor fallara, ben taksimde kapris kafede imama gitmistim adam Ömrü Hayatım boyunca ne burada ne dışarıda hıcbır Falcının bilemediği benım de kımseye söylemediğim bir seyı bildi. Bir seyı degıl bır suru seyı. Gelecek beklentiniz olmasın su anı cok iyi sayıyor geleceği ona göre kendısı yorumluyor bır de yok sana buyu yapılmıs yok bu seni cinsellik icin kullanıyor dıyen bos biri ama her seyı takır takır sayıyor helal olsun. Su an ıcın daha iyi bir falcı görmedim.

Arkadaslar ben eski uyelerdenim,fali biraktigim icin buraya pek girmiyorum.Simdi hayatimda bazi seyler belli oldu,lutfen hicbir falciyi dinlemeyin,kendi ic sesinize,akliniza ve duygulariniza guvenin.Ben buradaki online olsun cafede olsun tum falcilara baktirmis biri olarak soyluyorum,bana asla olmayacak dedikleri insanla oldum,cok dogru biri gibi gorunen sevgilimlede koptum,adam hic dedikleri gibi cikmadi.Iyi gorunen kotu cikti,kotu gorunup asla olmayacak imkansiz gorunen sevgilim oldu.Cok az falci bunu ongordu,bunlarda binnazda Asenat (son falinda soyledi,oncekilerde bilememisti),Elif Hanzade,biryolunvardakiler (bunlarin birbirleriyle baglantili yada ayni kisi oldugunu dusunuyorum,cunku hepsi agiz birligi icindeydi-Aylin,Fama,Serkan,Medyum Cem,Sema).Baskada bilebilen olmadi.Herkese baktirdim,Nesibe,Selena vs.guya en iyilerdi,onlarda bilemedi.Hele Nesibe birde dedigimi yaparsan olur,yapmazsan olmaz vs gibi kendine acik kapi birakmiyormu,cidden komik..Dedikleri cikmayinca cevap hazir,sen benim dedigimi tam yapmamissin yapsaydin dedigim gibi olacakti..Nesibecim buradan sana duyurayim,dedigini yaptim ama yinede dedigin sekilde olmadi..Fiyatini dusursen iyi edersin..Arkadaslar kimseye baktirmayin,biliyorum demek kolay uygulamak zor,bende ayni yollardan gectim,paranizi saklayin kendiniz icin birseyler alin yada yapin o parayla..Fal baktirmak akliniza gelince cikin yuruyus yapin,yada internetten bir dizi seyredin,diziler acayip aklini dagitiyor insanin.Hepinize sevgiler

Falcı sema'nın hangi falını önerirsiniz kızlar?

Bana herkes aralık derken Sema iki zamanlama demiş birinci ocak ikinci mart. bu tarihlere kadar sana ulaşması var demiş aklımı karıştırdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…