Çok sagolun kızlarr bu formda kımse kımseyı tanımıyor ama dertleşmek ıcın bısuru dosttum var sagolunn .. yazamıcam gıbı gelıyor yazıyım dıye duşununce bıle kalbımın atışını duysanız ınanamsınız ırademe tukırıyım durumundayımsagolunn kızlae ıyıkı varsınız
Ne mutlu sana:)Kuzum zaten rabbime sukurler olsun fala bel baglamam ben en dogrusunu allahım bilir
Hiç sorma bende yazmayı neçok isterdim Eşşek sıpasına.şimdi beni düşündüğünü biliyorum lakin ne ben ona dönebilirim ne de o kapıyı açar banaSabah olunca ne düşüncen bu konuda bi bak bakalım. Gece başka sabah başkaysa gecenin etkisindendir.
Ben de "ahh beee hiç haberin yok"yazasım var ama yazamam ben
Hiç sorma bende yazmayı neçok isterdim Eşşek sıpasına.şimdi beni düşündüğünü biliyorum lakin ne ben ona dönebilirim ne de o kapıyı açar bana
ya benim saksı çok pis çalışıyor sanırdım iş duygusallığa gelince kitleniyormuş insan.bende baktım kendime hayrım olmadı artık dış seslere kulak veriyorum tabikisiben tavsiye için fal atmıyorum ki bi sorunun cevabı beni kitliyor tavsiyelrrini bende biliyorum zaten boğa burcuyum dik kafalıyım ben yapma denileni yaparım...hatta o zaman gelsin de görüşürüz düşüncesindeyim...zaman neler getirecek ona göre düşünceler şekillenir bence...kaderden kaçılmaz...
Çok sagolun kızlarr bu formda kımse kımseyı tanımıyor ama dertleşmek ıcın bısuru dosttum var sagolunn .. yazamıcam gıbı gelıyor yazıyım dıye duşununce bıle kalbımın atışını duysanız ınanamsınız ırademe tukırıyım durumundayımsagolunn kızlae ıyıkı varsınız
Çok dogruuBir suredir buraya yazilanlari okuyorum. Kiminizin yazdiklari gulumsetti kiminizin yazdiklari uzdu. Birbirini hic tanimadan destek olmaya calisan akli basinda, egitimli, eglenceli, inancli bir suru kadin gormek beni mutlu etti. Bizler dusundugumuzden daha gucluyuz sadece arada bir bunu unutuyoruz. Tabii ki icinizden geldigi gibi olun ancak karsinizdaki insan gercekten icinizi gormeyi hak ediyor mu bunu dusunun bence
ben kahve+çizgi baktırdımFalcı sema'nın hangi falını önerirsiniz kızlar?
Olsun indirimli günlerde iyi bakmıyorlar zaten daha iyi üzülme :)))Falcı Sema'ya 30 tl den baktırdım bugün 15 olmuş
sana olumsuzdu galiba öyle hatırladım?ben kahve+çizgi baktırdım
genelde onu öneriyorlar
yok sonu olumluydu ama şu an başkalarıyla yazıştığını söylemiştisana olumsuzdu galiba öyle hatırladım?
bana da benzer şeyler dedi de, zamanlama nasıl sende tarihleri çok değişikti en uzun zamanı Sema verdiyok sonu olumluydu ama şu an başkalarıyla yazıştığını söylemişti
ocağın sonuna kadar süre verdi :)bana da benzer şeyler dedi de, zamanlama nasıl sende tarihleri çok değişikti en uzun zamanı Sema verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?