Binnaz Abla

Bana herkes aralık derken Sema iki zamanlama demiş birinci ocak ikinci mart. bu tarihlere kadar sana ulaşması var demiş aklımı karıştırdı :)
bana da iki zamanlama şeklinde yazdı. kasım ve ocak. ya bu iki ayda ya da bu ikisinin arasında olacak dedi, çok değişik bir zaman verme şekli değil mi

Bana herkes aralık derken Sema iki zamanlama demiş birinci ocak ikinci mart. bu tarihlere kadar sana ulaşması var demiş aklımı karıştırdı :)

bana senin canına tak edecek ve içinden geçenleri söyleyeceksin ardından iletişimsizliğiniz başlayacak demişti (aynen böyle oldu) kasım sonuna doğru iletişimsizlik azalacak ama tam düzelme için iki zaman verdi ocak ve mart. ocakta ilişkimiz yeniden eskisi gibi olmaya başlayacakmış çünkü aralık sonuna kadar onun problemleri devam edecekmiş. martta tamamen düzelmiş olacakmışız

semanın o iki vadesi de cıkıyor..muhakkak bisey oluyor o sırada.

kahve atıcam bir öneriniz olabilir mi? zamanı tutturan lazım cok da gelecek önemli degil aslında :))

bu arada bana seruven de cıkmıs..

ya aslında iyi falcıların bilmesindeki en büyük etken tecrübe ve fal bakma sayısı.. bir falcı ne kadar cok fal baktıysa, kelime haznesi ve konuya hakimiyeti, olayı genele yayma, ani kıvraklık..bunlar hep baktıkca kazanılan tecrubeler.. çünkü elinden sürüyle aşk acısı ceken insan gecmis e haliyle bir tecrübe oluşuyor o falcıda.
sonuc olarak içgüdü, 6 his, duru görü artık ne derseniz deyin yüzde yirmiyse, geri kalan seksenlik kısım tecrübe.

yoksa o kadar hikaye, tek bir kartla veya fotografla anlatılmaz.

ben baktırdım cok genel herkes uyabilecek bir fal bakmıs..bence baktırma
kesin olacak dediği hiç birşeyi yaşamadım.uzak durun derim. 20 yıllık falcıyım da benim yıllanmış müşterilerim var vs deyince ve kendinden çok emin konuşunca kapısını defalarca aşındırdım.sonuç hüsran bende

kızlar neden falcıların verdiği tüm tarihler hepimizde parelel.hiç düşündünüzmü

Oysa kahve içmişliğimiz de vardı; "bu ne hatır gönül bilmezlik” diyemedim.
Orhan Veli özetlemiş...
Yüreğimi burktu şu cümle okur okumaz nedense...

senin en azından ocak a kadar ben öleyim Marta kadar
Ay bana da mart demişti galiba ilk söylediği ayı hatırlamıyorum ama tekrar kontrol etmem lazım. Niye böyle çoğu kişiye aynı zaman dilimini vermiş şimdi içime kurt düştü

Ah şiir sevdam yüzünden her gün içim burkulan satırlar okuyorum.. Ama bu hepimize aynı anda uyan mükemmel bir cümle..
O tarih olayı sanırım Sema'da çok garip uzun vadeler veriyor 2 3 ay söyleyince illaki gelişme oluyor diyordur. Ama benimde aklım çok karışık herkes Aralık derken Sema neden Marta kadar dedi

Pardon kızlar yanlış alarm. Bana aralık ve en geç nisan demiş. Oh oh oh benimle birlikte beklemek isteyen var mı

Kızlar ben Sema'ya Temmuz da atmıştım ilk falı, bir de bugün attım tamam tarih şekli falan 2 tane yine ama yazım şekli bir garip değişmiş gibi, devrik cümleler falan. Siz böyle birşey fark ettiniz mi?

yine de sizce garip değil mi? herkes mi görüşecek o zaman dilimlerinde? herkesin mi işi tatlıya bağlanacak?

hiç zaman dilimi vermeyedebilir çünkü bu insanlar hiç bir daha birbirlerini görmeyebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…