bana da iki zamanlama şeklinde yazdı. kasım ve ocak. ya bu iki ayda ya da bu ikisinin arasında olacak dedi, çok değişik bir zaman verme şekli değil miBana herkes aralık derken Sema iki zamanlama demiş birinci ocak ikinci mart. bu tarihlere kadar sana ulaşması var demiş aklımı karıştırdı :)
Banada iki zaman verdi tarzı bu galibaabana da iki zamanlama şeklinde yazdı. kasım ve ocak. ya bu iki ayda ya da bu ikisinin arasında olacak dedi, çok değişik bir zaman verme şekli değil mi
senin en azından ocak a kadar ben öleyim Marta kadarbana da iki zamanlama şeklinde yazdı. kasım ve ocak. ya bu iki ayda ya da bu ikisinin arasında olacak dedi, çok değişik bir zaman verme şekli değil mi
Bana herkes aralık derken Sema iki zamanlama demiş birinci ocak ikinci mart. bu tarihlere kadar sana ulaşması var demiş aklımı karıştırdı :)
bana senin canına tak edecek ve içinden geçenleri söyleyeceksin ardından iletişimsizliğiniz başlayacak demişti (aynen böyle oldu) kasım sonuna doğru iletişimsizlik azalacak ama tam düzelme için iki zaman verdi ocak ve mart. ocakta ilişkimiz yeniden eskisi gibi olmaya başlayacakmış çünkü aralık sonuna kadar onun problemleri devam edecekmiş. martta tamamen düzelmiş olacakmışız
Bana herkes Aralık derken Sema Ocak ve Mart dedi bu canımı sıktısemanın o iki vadesi de cıkıyor..muhakkak bisey oluyor o sırada.
semanın o iki vadesi de cıkıyor..muhakkak bisey oluyor o sırada.
Hülya demir hakkında ne bilirsiniz acaba
kesin olacak dediği hiç birşeyi yaşamadım.uzak durun derim. 20 yıllık falcıyım da benim yıllanmış müşterilerim var vs deyince ve kendinden çok emin konuşunca kapısını defalarca aşındırdım.sonuç hüsran bendeben baktırdım cok genel herkes uyabilecek bir fal bakmıs..bence baktırma
kızlar neden falcıların verdiği tüm tarihler hepimizde parelel.hiç düşündünüzmübana senin canına tak edecek ve içinden geçenleri söyleyeceksin ardından iletişimsizliğiniz başlayacak demişti (aynen böyle oldu) kasım sonuna doğru iletişimsizlik azalacak ama tam düzelme için iki zaman verdi ocak ve mart. ocakta ilişkimiz yeniden eskisi gibi olmaya başlayacakmış çünkü aralık sonuna kadar onun problemleri devam edecekmiş. martta tamamen düzelmiş olacakmışız
Yüreğimi burktu şu cümle okur okumaz nedense...Oysa kahve içmişliğimiz de vardı; "bu ne hatır gönül bilmezlik” diyemedim.
Orhan Veli özetlemiş...
Ay bana da mart demişti galiba ilk söylediği ayı hatırlamıyorum ama tekrar kontrol etmem lazım. Niye böyle çoğu kişiye aynı zaman dilimini vermiş şimdi içime kurt düştüsenin en azından ocak a kadar ben öleyim Marta kadar
Ah şiir sevdam yüzünden her gün içim burkulan satırlar okuyorum.. Ama bu hepimize aynı anda uyan mükemmel bir cümle..Yüreğimi burktu şu cümle okur okumaz nedense...
Ay bana da mart demişti galiba ilk söylediği ayı hatırlamıyorum ama tekrar kontrol etmem lazım. Niye böyle çoğu kişiye aynı zaman dilimini vermiş şimdi içime kurt düştü
Pardon kızlar yanlış alarm. Bana aralık ve en geç nisan demiş. Oh oh oh benimle birlikte beklemek isteyen var mıAh şiir sevdam yüzünden her gün içim burkulan satırlar okuyorum.. Ama bu hepimize aynı anda uyan mükemmel bir cümle..
O tarih olayı sanırım Sema'da çok garip uzun vadeler veriyor 2 3 ay söyleyince illaki gelişme oluyor diyordur. Ama benimde aklım çok karışık herkes Aralık derken Sema neden Marta kadar dedi
Aralık sonuna kadar beklerimPardon kızlar yanlış alarm. Bana aralık ve en geç nisan demiş. Oh oh oh benimle birlikte beklemek isteyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?