her türlü zor problemi çözdüm bir bu fal işini çözemedim.
ayy mümkün olsa keşke unutsam yeter bitsin şu sancı :)Bence taktik bu arkadaslar eyluldu kasimdi ocakti derken bir bakmissiniz neyi beklediginizi unutmussunuz
+1ben baktırdım cok genel herkes uyabilecek bir fal bakmıs..bence baktırma
Valla bana verilen tarihler her falcıda aynı canlarım kasımda iletişim subat gibi net ilişki ama tarihlere takılmyrm hiç adamı dogru analiz etsinler yeterBence taktik bu arkadaslar eyluldu kasimdi ocakti derken bir bakmissiniz neyi beklediginizi unutmussunuz
Hüma? Baktırmışmıydın?Arkadaslar ben eski uyelerdenim,fali biraktigim icin buraya pek girmiyorum.Simdi hayatimda bazi seyler belli oldu,lutfen hicbir falciyi dinlemeyin,kendi ic sesinize,akliniza ve duygulariniza guvenin.Ben buradaki online olsun cafede olsun tum falcilara baktirmis biri olarak soyluyorum,bana asla olmayacak dedikleri insanla oldum,cok dogru biri gibi gorunen sevgilimlede koptum,adam hic dedikleri gibi cikmadi.Iyi gorunen kotu cikti,kotu gorunup asla olmayacak imkansiz gorunen sevgilim oldu.Cok az falci bunu ongordu,bunlarda binnazda Asenat (son falinda soyledi,oncekilerde bilememisti),Elif Hanzade,biryolunvardakiler (bunlarin birbirleriyle baglantili yada ayni kisi oldugunu dusunuyorum,cunku hepsi agiz birligi icindeydi-Aylin,Fama,Serkan,Medyum Cem,Sema).Baskada bilebilen olmadi.Herkese baktirdim,Nesibe,Selena vs.guya en iyilerdi,onlarda bilemedi.Hele Nesibe birde dedigimi yaparsan olur,yapmazsan olmaz vs gibi kendine acik kapi birakmiyormu,cidden komik..Dedikleri cikmayinca cevap hazir,sen benim dedigimi tam yapmamissin yapsaydin dedigim gibi olacakti..Nesibecim buradan sana duyurayim,dedigini yaptim ama yinede dedigin sekilde olmadi..Fiyatini dusursen iyi edersin..Arkadaslar kimseye baktirmayin,biliyorum demek kolay uygulamak zor,bende ayni yollardan gectim,paranizi saklayin kendiniz icin birseyler alin yada yapin o parayla..Fal baktirmak akliniza gelince cikin yuruyus yapin,yada internetten bir dizi seyredin,diziler acayip aklini dagitiyor insanin.Hepinize sevgiler
Çok fazla, kitap fiyatları bile bu kadar değil. Bir sayfaya ne paralar veriyoruzElif hanzade 52,5 yuh baktırıp begen varmı??
Elif hanzade 52,5 yuh baktırıp begen varmı??[/QUOTE
tam dört kez baktırmışım.olmadı ayrıldım.sonrasında utanmadan gene baktırdım gene olmadı.döner dediği tarihte dönmedi.ardından son falında tarih vermemiş.göremiyorum demiş.baktı olmuyorartık nabza şerbet ne yaparsın.
aynen ben geriye dönüp baktığımda bana dönmeyecek deselerdi nasıl nefes alırdım bilemiyorum.bazen kızıyorum pembe tablo çizmelerine bazende iyi ki öyle demişler diyorum.unutuyor insan zamanla acılarını.ben zaten o dönemde falları terapi olarak görüyordum.deli gibi günlük 5-6 fal attığım oluyordu.gece uyurken fallarımı nini niyetine dinleyerek uyuyordum.Çokşükür birkaç haftadır fal baktırmıyorum ve de arınmaya çalışıyorum bu duygudan.Bence taktik bu arkadaslar eyluldu kasimdi ocakti derken bir bakmissiniz neyi beklediginizi unutmussunuz
kesinlikle dört kez iki farklı maille baktırmış biri olarak bu düşüncene katılıyorum.geçmişte çok iyi gelecek çıkmıyorYa elif hanzadenin geleceğini bilmiyorum ama nokta atışları hisleri bence güzel
Kızlar yüzük falı hakkında ne düşünüyosunuz? Şöle bişey diyolar yüzüğü saç telimize takıp suyun üstünde sarkıtıp soru soruyomuşuz mesela işte falanca kişi bana dönexekmi yada onla evlenecekmiyim kaç ay ise o kadar bardağa çarpsın diyip o sayıyı veriyomuş falan tecrübesi bilgisi olanlar varmıki
Evet canım o sadece 1 versiyonu.sorulara cevapta alınabiliyormuşO kaç yaşında evleneceğini veren fal değil mi ya
onun için Geysu diyorlar bilemem ama bende tespitleri çok çok iyiydi. Sende çıktı mı daha önce baktırdın sanırımBu binnazdakilere 50 küsür vereceğinize gizem hatuna verin 17 tl mis gibi daha iyi
Evet çok iyidi bende.onun için Geysu diyorlar bilemem ama bende tespitleri çok çok iyiydi. Sende çıktı mı daha önce baktırdın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?