Binnaz Abla

Hüma? Baktırmışmıydın?

hazır konusu açılmışken, fiyatlarla ilgili şikayetine "yönetime ilettik" dışında cevap alan oldu mu?

Kızlar yüzük falı hakkında ne düşünüyosunuz? Şöle bişey diyolar yüzüğü saç telimize takıp suyun üstünde sarkıtıp soru soruyomuşuz mesela işte falanca kişi bana dönexekmi yada onla evlenecekmiyim kaç ay ise o kadar bardağa çarpsın diyip o sayıyı veriyomuş falan tecrübesi bilgisi olanlar varmıki

Bence taktik bu arkadaslar eyluldu kasimdi ocakti derken bir bakmissiniz neyi beklediginizi unutmussunuz
aynen ben geriye dönüp baktığımda bana dönmeyecek deselerdi nasıl nefes alırdım bilemiyorum.bazen kızıyorum pembe tablo çizmelerine bazende iyi ki öyle demişler diyorum.unutuyor insan zamanla acılarını.ben zaten o dönemde falları terapi olarak görüyordum.deli gibi günlük 5-6 fal attığım oluyordu.gece uyurken fallarımı nini niyetine dinleyerek uyuyordum.Çokşükür birkaç haftadır fal baktırmıyorum ve de arınmaya çalışıyorum bu duygudan.

O kaç yaşında evleneceğini veren fal değil mi ya

onun için Geysu diyorlar bilemem ama bende tespitleri çok çok iyiydi. Sende çıktı mı daha önce baktırdın sanırım
Evet çok iyidi bende.

Bennaya burdan selamlarımı iletiyorum soruma o da öyle işte canım tarzı cevap verdiği için...

Binnazda uygun fiyata 15-20 tl arası bakan adam gibi bir falcı sanırım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…