Binnaz Abla

Ben onu evlilik yaşı için yapılıyor diye biliyorum. Kaç kere çarpıyorsa o yaşında evleniyorsun diye. Bir iki evli arkadaşım yapmıştı ve cidden evlendikleri yaş çıkmıştı.

Bu binnazdakilere 50 küsür vereceğinize gizem hatuna verin 17 tl mis gibi daha iyi
Gizeme ayrıldıktan sonra baktırdım.olumsuz konuştu.lakin o da herkes gibi pişman olacak sen bunu görecen dedi.fakat o kişiyle artık gelecek olmaz dedi.Zaten bende gelecek beklemiyorum.bizim her şey yolunda gitse bile artık olmaz.Fakat mart_nisan ayına kadar yalnızlığına devam vs. gibi konuştu.en olumsuz falım şuana kadar Gizem Hatuna ait.Merak ettiğim falım çıktı diyen var mı?Gizem için.Dün gece falımı dinledim Gizemin falı çok farklı.hani tek olumsuzluğu geçmişteki kişi ile ilgili değil gelecek içinde toparlanma sürecimi çok uzun vadeye atmış(
Baktıranlar yazarsa çok sevinirim.

Evet çok iyidi bende.

Bennaya burdan selamlarımı iletiyorum soruma o da öyle işte canım tarzı cevap verdiği için...

Benna bana guzel bakmıstı arkadasıma baktı resmen yeter artık al işte fal sana der gibi laf dolandırmalar kısa tutmaya calışmalar o paraya yazık gubah yani cok sinirlendim

Ben baktırdım daha geçen hafta. Analizleri çok güzel acaba üzülür mu çalan dememiş sağolsun pat pat yazmış ince ayrıntıları görüp söyleyenlerden. Bende vade çok çok kısa. Sonunda ise olumluya bağladı ama aynı tas aynı hamam önceki sorunları yaşarsın demeye getirdi.

Katina mı atmıştı arkadaşınız??
ay evet canım bir de iki kere mail atmıs bekletti falı adamın yası adamın burcu net soru karakterini analiz etmenizi gelcegimizi anlatın diyor yazıyor kız tekrar mail atıyor adamın adını verin yasını verin oldu olacak biz fal bakalım yani size sonra da falı göndermiş ama resmen bi gidin artık dercesine fala çok kötü diyemem ortalama bakmıs bana baya guzel bakmıstı şimdi hakkını inkar etmiyim ama arkadasıımınkini dinlerken sıkıldık hep aynı kelimler tekrarlar zaman doldurmacalaar sinirlendim yani o kadar para alıyosun hakkını ver ... benna kesinlikle o fiyat etmez hümaya mesela tek kelime lafım yok ama benna etmez !!!

Bende de fama öyleydi pat pat yazmış nokta atışı falan yoktu ama olumsuzdu o y
katılıyorum ben katina atmadım sadece lafları dolandırmıs başka bir şey yapmamış

Bende de fama öyleydi pat pat yazmış nokta atışı falan yoktu ama olumsuzdu o y

katılıyorum ben katina atmadım sadece lafları dolandırmıs başka bir şey yapmamış
acilen fiyatının düşmesi lazım kimse atmasın o zaman ona kızlar gercekten cok sinirlendim yaa

Ben bu mesajı yeni gördüm ve sesli güldüm
"Dediklerini anlamadım ama....."

evet cnm ben baktirdim 3 farkli kisiye cok farkli zamanlarda 3undede ayni yaş çikti..astroloji haritamdada ayni yaş çikti..suan evlenmem gereken yasa girdim bu ay ve doldurmam icin bir yil var..1yil icinde evlenebilcegimi sanmiyorum...hele hele benim adamla hiççç sanmiyorum adam evlilik karsiti....ama cikarda evlenirsem buraya yazarim....yüzük falida patlamasinnn....ama cevrede cikanlar var kuzenime çikti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…