Binnazda uygun fiyata 15-20 tl arası bakan adam gibi bir falcı sanırım yok.
Kızlar yüzük falı hakkında ne düşünüyosunuz? Şöle bişey diyolar yüzüğü saç telimize takıp suyun üstünde sarkıtıp soru soruyomuşuz mesela işte falanca kişi bana dönexekmi yada onla evlenecekmiyim kaç ay ise o kadar bardağa çarpsın diyip o sayıyı veriyomuş falan tecrübesi bilgisi olanlar varmıki
Ben Mayıs ayına kadar evlenmezsem yüzük falı da patlak tirBen onu evlilik yaşı için yapılıyor diye biliyorum. Kaç kere çarpıyorsa o yaşında evleniyorsun diye. Bir iki evli arkadaşım yapmıştı ve cidden evlendikleri yaş çıkmıştı.
nehir var 20ye bakan ve hakkını vererek bakıyor
Gizeme ayrıldıktan sonra baktırdım.olumsuz konuştu.lakin o da herkes gibi pişman olacak sen bunu görecen dedi.fakat o kişiyle artık gelecek olmaz dedi.Zaten bende gelecek beklemiyorum.bizim her şey yolunda gitse bile artık olmaz.Fakat mart_nisan ayına kadar yalnızlığına devam vs. gibi konuştu.en olumsuz falım şuana kadar Gizem Hatuna ait.Merak ettiğim falım çıktı diyen var mı?Gizem için.Dün gece falımı dinledim Gizemin falı çok farklı.hani tek olumsuzluğu geçmişteki kişi ile ilgili değil gelecek içinde toparlanma sürecimi çok uzun vadeye atmışBu binnazdakilere 50 küsür vereceğinize gizem hatuna verin 17 tl mis gibi daha iyi
Evet çok iyidi bende.
Bennaya burdan selamlarımı iletiyorum soruma o da öyle işte canım tarzı cevap verdiği için...
Ben baktırdım daha geçen hafta. Analizleri çok güzel acaba üzülür mu çalan dememiş sağolsun pat pat yazmışGizeme ayrıldıktan sonra baktırdım.olumsuz konuştu.lakin o da herkes gibi pişman olacak sen bunu görecen dedi.fakat o kişiyle artık gelecek olmaz dedi.Zaten bende gelecek beklemiyorum.bizim her şey yolunda gitse bile artık olmaz.Fakat mart_nisan ayına kadar yalnızlığına devam vs. gibi konuştu.en olumsuz falım şuana kadar Gizem Hatuna ait.Merak ettiğim falım çıktı diyen var mı?Gizem için.Dün gece falımı dinledim Gizemin falı çok farklı.hani tek olumsuzluğu geçmişteki kişi ile ilgili değil gelecek içinde toparlanma sürecimi çok uzun vadeye atmış(
Baktıranlar yazarsa çok sevinirim.
Katina mı atmıştı arkadaşınız??Benna bana guzel bakmıstı arkadasıma baktı resmen yeter artık al işte fal sana der gibi laf dolandırmalar kısa tutmaya calışmalar o paraya yazık gubah yani cok sinirlendim
ay evet canım bir de iki kere mail atmıs bekletti falı adamın yası adamın burcu net soru karakterini analiz etmenizi gelcegimizi anlatın diyor yazıyor kız tekrar mail atıyor adamın adını verin yasını verin oldu olacak biz fal bakalım yani size sonra da falı göndermiş ama resmen bi gidin artık dercesine fala çok kötü diyemem ortalama bakmıs bana baya guzel bakmıstı şimdi hakkını inkar etmiyim ama arkadasıımınkini dinlerken sıkıldık hep aynı kelimler tekrarlar zaman doldurmacalaar sinirlendim yani o kadar para alıyosun hakkını ver ... benna kesinlikle o fiyat etmez hümaya mesela tek kelime lafım yok ama benna etmez !!!Katina mı atmıştı arkadaşınız??
Bende de fama öyleydi pat pat yazmış nokta atışı falan yoktu ama olumsuzdu o yBen baktırdım daha geçen hafta. Analizleri çok güzel acaba üzülür mu çalan dememiş sağolsun pat pat yazmışince ayrıntıları görüp söyleyenlerden. Bende vade çok çok kısa. Sonunda ise olumluya bağladı ama aynı tas aynı hamam önceki sorunları yaşarsın demeye getirdi.
katılıyorum ben katina atmadım sadece lafları dolandırmıs başka bir şey yapmamışay evet canım bir de iki kere mail atmıs bekletti falı adamın yası adamın burcu net soru karakterini analiz etmenizi gelcegimizi anlatın diyor yazıyor kız tekrar mail atıyor adamın adını verin yasını verin oldu olacak biz fal bakalım yani size sonra da falı göndermiş ama resmen bi gidin artık dercesine fala çok kötü diyemem ortalama bakmıs bana baya guzel bakmıstı şimdi hakkını inkar etmiyim ama arkadasıımınkini dinlerken sıkıldık hep aynı kelimler tekrarlar zaman doldurmacalaar sinirlendim yani o kadar para alıyosun hakkını ver ... benna kesinlikle o fiyat etmez hümaya mesela tek kelime lafım yok ama benna etmez !!!
acilen fiyatının düşmesi lazım kimse atmasın o zaman ona kızlar gercekten cok sinirlendim yaaBende de fama öyleydi pat pat yazmış nokta atışı falan yoktu ama olumsuzdu o y
katılıyorum ben katina atmadım sadece lafları dolandırmıs başka bir şey yapmamış
çıkan fal haberi
akrepgöz aralık ayında seninle iletişim kurmak icin adım atacak kendini geri cekme emin dur demisti
eylül ayında beni snapten silen adam dun gece tekrar ekledi. ben de onu geri ekledim
Fama bende de olumsuzun dibiydi belli bir tespiti de yoktu ama çıkar mı çıkar malum olumsuzlar daha çok çıkıyor deniyorBende de fama öyleydi pat pat yazmış nokta atışı falan yoktu ama olumsuzdu o y
yazsanda anlamıyorlarben ayrılalı 2 ay oldu ve 1 ay önce konuşmak zorunda kaldık en son uzunca yazdım cevap şu: dediklerini anlamadım ama seni çok özledim yinede bizim için en doğrusu bu" gibi zırvalamış o gündür irtibatımız yok anlamıyorlar boş yani yazmak
Ben bu mesajı yeni gördüm ve sesli güldüm
"Dediklerini anlamadım ama....."
Uzun msj lardan bende sıkılıyorum açıkçası okurken başında ne demişti onu unutuyorum. Kelime Oyunları yerine açık ve net cümleler daha iyihalbuki çokta anlaşılırdı beni anlasan ayrılmazdık zaten diyemedim
Uzun msj lardan bende sıkılıyorum açıkçası okurken başında ne demişti onu unutuyorum. Kelime Oyunları yerine açık ve net cümleler daha iyi
Kızlar yüzük falı hakkında ne düşünüyosunuz? Şöle bişey diyolar yüzüğü saç telimize takıp suyun üstünde sarkıtıp soru soruyomuşuz mesela işte falanca kişi bana dönexekmi yada onla evlenecekmiyim kaç ay ise o kadar bardağa çarpsın diyip o sayıyı veriyomuş falan tecrübesi bilgisi olanlar varmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?