Binnaz Abla

yalnuz yuzuk fali icin baktirdiginiz yuzugun ya sozlu nişanlı ya evli birinin yuzugu olmasi gerekiyor..ben sozlu ve nişanlı arkdsiminkine alip baltirdim 3 seferdede ayni yil cikti...

Yüzük falı nin bana çıkması için 5 ayda ailelerin tanışması yüzük takılması hadi en erken nikah tarihi alınması bunların hepsinin 5 ay içinde yaşanması gerek. Yada Yıldırım nikahı ancak o şekilde yüzük falı çıkabilir

Kesinlikle erkeklere uzun mesajlar yazmamak lazım, kısa ve net cümleler en doğrusu.

Kesinlikle.

Komutla çalışıyor bunlar. Yap/yapma/ok/git/gel falan diyeceksin

Eski erkek arkadaşıma bazen üstü kapalı konuşurdum insan biraz gizem katmak istiyor yani anlamayacağını bilirdim ve istediğim cevabı da alamazdım. Aynı konu için bu sefer çok aleni konuşurdum ve kurduğu cümleden istediğim cevabı alırdım Kesinlikle bizim gibi değiller kafa kurcalayıcı cümleleri yalnızca merakta bırakacağım zamanlar kuruyorum. Hele yazışıyorsan. Yaz, öylece bırak ve cevap verme. Hadi çatlasın meraktan şimdi

Çok bahsi geçti bu yüzük yapcam şimdi yaa merak ettim.

Zaten alyansla yapılıyor sadece öyle biliyorum ben.
Anneeeeeee bi gelsene bişi deniycem

Alyans mecburi bide nisanli yada evli olmali ve nisanli olan hatun bakacak faliniza...bu fal herkese tutuyo ya tutmasa bile evlilik donemecinden geciyosun...kuzenime iki kere teklemisti yuzuk kiz bi yil icinde iki kez evlendi

Kesinlikle erkeklere uzun mesajlar yazmamak lazım, kısa ve net cümleler en doğrusu.

Bunu en iyi bilenlerden biri benim kizlar bende uyarayim..benm adama hep paragraf yaziyorum cok bunaliyolar sevseler bile her erkek bundan bunaliyo ben bunu anladm hele bnmki komuta alismis net kisa seviyordu gerci ayrildik gene ama bidaha olursa peki tamam anlasildi ok felan yazicam

aynen erkeklere sunu yap bunu yap demiceksin ben bu şekilde istemiyorum diceksin ve kestirip atcaksın sonra zaten peşinde kostukca taksit taksit soylersin .)

kızlar bir de aklıma soyle bir şey geldi benim hemen hemen tüm fallarımda dağ ve bahçeler kartı geliyor acaba özellikle güzel kartlar sectiriliyor olabilir mi yorumcular olumlu yorumlayabilsin diye :/

kızlar bir de aklıma soyle bir şey geldi benim hemen hemen tüm fallarımda dağ ve bahçeler kartı geliyor acaba özellikle güzel kartlar sectiriliyor olabilir mi yorumcular olumlu yorumlayabilsin diye :/
Kartlarin sonradan acilmasi bende de suphe uyandiriyo ama bende fix valide gelirdi mesela..yani %50 olabilir olmayabilir.. yorumcunun olumlu diyecegi varsa acilim olumsuzda olsa atiyo nasil olsa..

Kartlarin sonradan acilmasi bende de suphe uyandiriyo ama bende fix valide gelirdi mesela..yani %50 olabilir olmayabilir.. yorumcunun olumlu diyecegi varsa acilim olumsuzda olsa atiyo nasil olsa..

bende de fix bahçeler dağ her açılımda gelyor ben olsam atıyırum ilişki duurmu karısık oılanlara bahceler yollarım her seferinde buluşma cıksın diye :9 bilemedim yaa gerci hüma kendi kartlafrını actı onda da alyans bahceler cıktı belki de gercekten bu katina kartları büyülüdür :)

Bu kartlar bana ayrı ayrı birer kez geldi sadece. Yani dediğin gibi olsa tüm fallarım da gelirdi. Çok katina baktırdım

Katina da 4 ruh kartının desteden ayrılması öngörüsü var. Kitapta yazan bu. Selena isfahan ariman 4. Yü hatirlamadim simdi. Ve imparator açılımında 9 kart seçilip 10. Karta bu ruh kartlarından 1 î seçilip açılım tamamlanır der. Bunu binnaz blogunda müge aydın yazısında da okumuştum. Ama gel gelelim binnazda ki imparator ve ilişki açılımda kambur lumbur bu kartlar açılımın içinde çıkıyor. Bu şekilde açılım yapan bir tek fal kutusu var o da ruh kartını 11. Olarak sectiriyor. Yani demen o ki nasılsa olumluya bağlanacak deyip aslında saçma sapan bir açılım yaptırılıyor. Bu anlamda sonradan kart çeken yorumcuları tercih etmek te fayda var. Bilginiz olsun....
Online da kart falı bana hep Mantıksız gelmiştir. ...

canım bence kartlar bahane biraz hisleri kuvvetliyse ve tecrübesi de varsa guzel fal bakıyor normalde de oyle degil midir yoksa kartlar da belli fincandaki sekiller de belli ben aynı gun fincan kapatyrm biri kapkara biri kalpler kuşlar yani önemli olan karsındaki falcının yetenegi ve enerji :) bir de başka seylerle bakanlar da var sanırım

Ya telve den ya karttan ya doğum tarihi anne adından vs. Bir çıkış noktası şart hislerin harekete geçmesi için... tek başına his olsa niye kart çekip fincan resmi yolluyoruz... para yollayıp bak bakalım deriz değil mi ? Kartarın ve açılış tekniginin de doğru olması gerek... sonuç kartı bir açılımı yüzde yüz değiştirir.... benim fikrim bu yönde.... yardım aldıkları da nihayetinde gaybı bilemez... nitekim fal işi başlı başına bir muamma... geçici bir süre medet umduğumuz. ....

umarım en kısa sürede kurutkuruz canım cunku olumlu konusyolar olmayınca sinirleniyoruz olumsuzda direk enerjimiz düşüyor hiç baktırmamak lazım hayatı akısına bırakmak bu kadar zor olmasa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…