Sezgi keşke arada binnaz a da gelse kredisi vardı kullanirdiksezginin 10 gün önce dediği şeylerden ilki birebir olmasa da yaşandı diyebilirim.
Sezgi keşke arada binnaz a da gelse kredisi vardı kullanirdik
bence mail üzerinden daha rahat odaklanıyor ve uzun uzun bakabiliyor ve mailde birden fazla soru sorma şansımız oluyor konuya ilişkin. binnazdaki gibi zaman kısıtlaması vs. de yok. site kazanacağına o kazansın ben tercih ederim :)
Bana akrepgöz ve sezgi aynı senaryoyu yazdı ya :/ birebirSezgi çok çok hisli dedigi gibi ilerliyor ve sen şöyle şöyle düşünmeye başlayacaksın demiş gerçektende öyle düşünüyorum sabah fali tekrar okuyunca anladım. Ve dediği bişeyi yaşadım gerisi beklemede.
Hüma bende çok iddaalı konuştu bakalım 1 ay oldu baktirali ama daha dolması vadesi
aynı şeyleri başkalarından duyunca daha inanasım geliyor hep.Bana akrepgöz ve sezgi aynı senaryoyu yazdı ya :/ birebir
Hatta falcı semada aynıydı. Bekleuip görücem artık :)aynı şeyleri başkalarından duyunca daha inanasım geliyor hep.
Sakinn aman diyimkzıalr hulya demır nasıldır
Tellwe den hic memnun kalmadim
ayselfalci ya baktiran var mi?andan ziyade gelecek icin yazmasi iyiydi fakat cok israr etmis illade bnm dedigim çıkacak bak görürsün gibisine bide ben detay verdim pisman oldum..
akrepgoze ise attigima cook pismanim fal namina hic bisey yoktu ortada depresyona girdim enerjim cok düştü yerlerdeyimm
Sezgi çok çok hisli dedigi gibi ilerliyor ve sen şöyle şöyle düşünmeye başlayacaksın demiş gerçektende öyle düşünüyorum sabah fali tekrar okuyunca anladım. Ve dediği bişeyi yaşadım gerisi beklemede.
Hüma bende çok iddaalı konuştu bakalım 1 ay oldu baktirali ama daha dolması vadesi
bence mail üzerinden daha rahat odaklanıyor ve uzun uzun bakabiliyor ve mailde birden fazla soru sorma şansımız oluyor konuya ilişkin. binnazdaki gibi zaman kısıtlaması vs. de yok. site kazanacağına o kazansın ben tercih ederim :)
evet bana da dedi, hatta ben çok sorguladım kendisini nasıl yani ne yaptınız? dua mı ettiniz yoksa büyü gibi saçma şeylere mi girdiniz dedim, hayır ben reiki uzmanıyım enerjini ve yıldızını yükseltmek için birkaç şey yaptım ve dua ettim esmaül hüsna okudum, hayatım boyunca da öyle şeyler yapmam ve yaptırmam dedi. dualarını da sordum, yanlış yapılan bir şey yoktu. beni de huzursuz etti söyledikleri ama sorgulayınca rahatladım. zaten 20 liraya bakılan fal için çok da bir şey yapmaz, kandırmayalım şimdi kendimizi
ben artık takmıyorum, siz de üstünde durmayın. burda su falı çok önerildiği için merak edip attım, tutmuyor kadınla enerjimiz yapacak bir şey yok :)
Güya benim de enerjim çok düşükmüş, onu yükseltmiş dua demedi ama. Kızların az önce yazdıklarını okudum benzer şeyler söylemiş bana da bekle, iyi bir insan, sen biraz uğraş gibi
Akrepgöz'e 2 ay kadar önce attım uzun bir yalnızlık var sonra aklı başına gelecek dönecek ama sen bir şey yapma bekle dedi.. En son birden bu ilişkinin geleceği yokmuş kısmet falı yolla bakalım kim var dedi.. bu neydi şimdi dedim. Tamam tespitler çok iyiydi ama kendiyle çelişti çok fazla diğer fallarının rekamını yapıyor.
Aslında benzer cümleleri kurmaları da normal herkesin kendini ifade tarzı bellidir çok değişmez, bana kadın engeli var falan demedibana hem olumlu hemde cok olumsuz olabilcek seyler konustu hatta bi yorumu cok fazla olumsuzdu ama sevgilime kavusma gordugy icin onu takmadim..
yalniz bnada sen bekleyecekseno kendi gelcek kafasini toplayacak da gelecek ve engeliniz var demesi bicok kisiyle ayni gibi...
Pekii o aranizdaki engele bi kadinmi dedi bana oyle dedi ama bizim iliskimizde gercekten bi kadin engelimuz var....sizlere ne dedi engel hkknda?
Kim kim kimhoşbulduk bıtanem nasılsın cıkan fal haberıde getırdım nasılsın kuzum senide özledim :)
bu böyle düsüneceksin, hissedeceksin olayini bende hep yasadim sonr aa sezgi böyle demisti diyorum
evet maille baktirmak daha güzel oluyor dedigin gibide o paragöz site kazanacagina falci kazansin daha iyi.
merhaba kızlar, ben online falda yeniyim. sezgi, fama , akrepgoz , yeşil cingene ve son olarak da sema'ya baktıdım son bı kaç gunde :) Tum bu isimlerden en zayıf bence sema.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?