Binnaz Abla

Sezgi keşke arada binnaz a da gelse kredisi vardı kullanirdik

bence mail üzerinden daha rahat odaklanıyor ve uzun uzun bakabiliyor ve mailde birden fazla soru sorma şansımız oluyor konuya ilişkin. binnazdaki gibi zaman kısıtlaması vs. de yok. site kazanacağına o kazansın ben tercih ederim :)

Mail üzerine mi calisiyor o artik? peki ödemeyi nasil yapiyoruz? paypal kullaniyor mu oradan direkt onun hesabina atmak icin?

Sezgi çok çok hisli dedigi gibi ilerliyor ve sen şöyle şöyle düşünmeye başlayacaksın demiş gerçektende öyle düşünüyorum sabah fali tekrar okuyunca anladım. Ve dediği bişeyi yaşadım gerisi beklemede.
Hüma bende çok iddaalı konuştu bakalım 1 ay oldu baktirali ama daha dolması vadesi

Bana akrepgöz ve sezgi aynı senaryoyu yazdı ya :/ birebir

Binnazin aplukasyonu yenilenmis. Bende suan birwzdaha kolay aciliyor ara yüz.

akrepgoz hakkindaku yorumumu duzelteyim kizlar cunku soruna tabii olarak duz yaziyla cevap verinve anladim gelecekle ilgili hem iyi hem kotu bazi seylerden bahsetti ki cafe falcilariyla tutarlu oldugunu gördum kisaca ben kismet falu attum haliyle bana gelecekten cok andan bahsetti olay bu...

bu böyle düsüneceksin, hissedeceksin olayini bende hep yasadim sonr aa sezgi böyle demisti diyorum

evet maille baktirmak daha güzel oluyor dedigin gibide o paragöz site kazanacagina falci kazansin daha iyi.

Pekii o aranizdaki engele bi kadinmi dedi bana oyle dedi ama bizim iliskimizde gercekten bi kadin engelimuz var....sizlere ne dedi engel hkknda?

Güya benim de enerjim çok düşükmüş, onu yükseltmiş dua demedi ama. Kızların az önce yazdıklarını okudum benzer şeyler söylemiş bana da bekle, iyi bir insan, sen biraz uğraş gibi

bana hem olumlu hemde cok olumsuz olabilcek seyler konustu hatta bi yorumu cok fazla olumsuzdu ama sevgilime kavusma gordugy icin onu takmadim..

yalniz bnada sen bekleyecekseno kendi gelcek kafasini toplayacak da gelecek ve engeliniz var demesi bicok kisiyle ayni gibi...

off uzun bir yalnizlik var ayni cumle yi banada dedi

Aslında benzer cümleleri kurmaları da normal herkesin kendini ifade tarzı bellidir çok değişmez, bana kadın engeli var falan demedi

Pekii o aranizdaki engele bi kadinmi dedi bana oyle dedi ama bizim iliskimizde gercekten bi kadin engelimuz var....sizlere ne dedi engel hkknda?

hayır hayatını çok fazla yönetmeye çalışan bir kızkardeşi var akrepgöz de onu söyledi

merhaba kızlar, ben online falda yeniyim. sezgi, fama , akrepgoz , yeşil cingene ve son olarak da sema'ya baktıdım son bı kaç gunde :) Tum bu isimlerden en zayıf olanı bence Sema. Hem ozleyeek arayacak demiş, sonra soru sorunca aslında senı cok cıddıye almıyor diye cevap vermiş. Bunun dışında genel olarak tespitleri de atmasyon bence.

bu böyle düsüneceksin, hissedeceksin olayini bende hep yasadim sonr aa sezgi böyle demisti diyorum

evet maille baktirmak daha güzel oluyor dedigin gibide o paragöz site kazanacagina falci kazansin daha iyi.

Ay sezginin falları cıkıyosa super valla peki tarih konusunda tutuyor mu bana iddialı degilim tarih konuaunda yazmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…