Binnaz Abla

Bence de :) İnan sadece olumsuz konuştugu içn değil genel olarak biraz özensiz buldum, ustelik 30 lira. Hem cumleler eksik, hem de cok genel bakmış. Bir de üstüne moral bozuyor Üfff

bende yorumu özenliydi, belki de enerjimiz tutmuştur bilmiyorum. hüma sema ve sezgi benzer şeyler söylediler ve süreç de o şekilde devam ediyor.

bende yorumu özenliydi, belki de enerjimiz tutmuştur bilmiyorum. hüma sema ve sezgi benzer şeyler söylediler ve süreç de o şekilde devam ediyor.
Sezgi yi sevdim en cok ben. Guzel bir enerjisi var. Sema yı iraz kendi içinde celişkili buldum. hem "ozleyecek arayacak" demiş mesela , sorun sordugumda verdiği cevapta ise "seni ciddiye almıyor sevmiyor" diye cevaplamış. falan filan.
Hüma nasıl ?

hüma anda ve ilişki analizinde çok başarılı

Binnaza bir göz atayim dedim de, gördüm ki Kemal Devrim 500 krediye cikarmis fiyatini. gecen sene baktigi falin a'dan z'ye kadar hicbir seyi de cikmadi. face'de falimizla ilgili sorumuz oldugunda basvurabiliyormusuz diyordu. dedigi gibi yaptim ama adam beni face'de resmen oyaladi. yok disardayim da yok arkadasimdayim da eve gidince bakacakmis da.. bla bla bla.. yani hem baktigin fal cikmiyor hem 500 kredi istiyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Bana mi enerjisi tutmadi noldu? Bu adami kim bu kadar sisirdi ya elimizde patladi paramizdan olduk

bu gizem hatun hiç online olmuyor mu yaa? bu da mı zor yakalananlardan

Allah o Sema'yı bildiği gibi yapsın

Bence de :) İnan sadece olumsuz konuştugu içn değil genel olarak biraz özensiz buldum, ustelik 30 lira. Hem cumleler eksik, hem de cok genel bakmış. Bir de üstüne moral bozuyor Üfff

Falci Sema'nin falini ben de vasat buldum. Okuduktan sonra ne demis simdi bu dedim. Kesinlikle 30 tl ederinde bir fal degildi

Ay cnaım senle ne kadar enerjimiz aynı yaa bi semaya baktırmadım bende de seZgi ve hüma paralel konustu :/

Hüma fiyatı arttırdı günde 10 12 fal alır oldu şaşırdım yaaa enerjisi nasıl yeticek paranın gücü...

Aslında benzer cümleleri kurmaları da normal herkesin kendini ifade tarzı bellidir çok değişmez, bana kadın engeli var falan demedi

yani bende oyle dusunuyorum herkesin bir ifade edis tarzi vardir gördüklerini oda oyledir muhtemelen banada kadin dedi li dogruydu Allah icin..yalnuz bi arkadasada bekle demis bilemedim bana uzak gelecegi ayrintili tarif etti soru yazinca ben...beni en cok etkileyen su yorumu oldu ku bana uyuyor;
aileler evliliginizi istemiycek sabredeceksiniz dedi varmi boyle konustugu kisi...

Yok canım bana evlilikle ilgili bir şey demedi aralık mı Ocak mı hatırlamıyorum 23 ünden sonra açılcaksın falan demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…