Bence de :) İnan sadece olumsuz konuştugu içn değil genel olarak biraz özensiz buldum, ustelik 30 lira. Hem cumleler eksik, hem de cok genel bakmış. Bir de üstüne moral bozuyorAllah o Sema'yı bildiği gibi yapsın
Bence de :) İnan sadece olumsuz konuştugu içn değil genel olarak biraz özensiz buldum, ustelik 30 lira. Hem cumleler eksik, hem de cok genel bakmış. Bir de üstüne moral bozuyorÜfff
Sezgi yi sevdim en cok ben. Guzel bir enerjisi var. Sema yı iraz kendi içinde celişkili buldum. hem "ozleyecek arayacak" demiş mesela , sorun sordugumda verdiği cevapta ise "seni ciddiye almıyor sevmiyor" diye cevaplamış. falan filan.bende yorumu özenliydi, belki de enerjimiz tutmuştur bilmiyorum. hüma sema ve sezgi benzer şeyler söylediler ve süreç de o şekilde devam ediyor.
Sezgi yi sevdim en cok ben. Guzel bir enerjisi var. Sema yı iraz kendi içinde celişkili buldum. hem "ozleyecek arayacak" emiş mesela , sorun sordugumda verdiği cevap da ise "seni ciddiye almıyor sevmiyor" diye cevaplamış. falan filan.
Hüma nasıl ?
Sema beni bildiğin gömdü üzerime bi toprak atmamışAllah o Sema'yı bildiği gibi yapsın
dün ben tüm gün baktım, akşam 4-5 gibi girdi sonra bir daha girmedibu gizem hatun hiç online olmuyor mu yaa? bu da mı zor yakalananlardan
yakalarsam bi tane fal patlatıcam :) sekerimdün ben tüm gün baktım, akşam 4-5 gibi girdi sonra bir daha girmedi
çok sık çevrimiçi değil sanırım
bugün de 6 gibi girmişti :)
huma, telve'deki humahatun mu ?hüma anda ve ilişki analizinde çok başarılı
huma, telve'deki humahatun mu ?
tesekkürhayır binnazda hüma bal
Allah o Sema'yı bildiği gibi yapsın
Bence de :) İnan sadece olumsuz konuştugu içn değil genel olarak biraz özensiz buldum, ustelik 30 lira. Hem cumleler eksik, hem de cok genel bakmış. Bir de üstüne moral bozuyorÜfff
Ay cnaım senle ne kadar enerjimiz aynı yaa bi semaya baktırmadım bende de seZgi ve hüma paralel konustu :/bende yorumu özenliydi, belki de enerjimiz tutmuştur bilmiyorum. hüma sema ve sezgi benzer şeyler söylediler ve süreç de o şekilde devam ediyor.
Hüma fiyatı arttırdı günde 10 12 fal alır oldu şaşırdım yaaa enerjisi nasıl yeticek paranın gücü...
Aslında benzer cümleleri kurmaları da normal herkesin kendini ifade tarzı bellidir çok değişmez, bana kadın engeli var falan demedi
günde 2 veya 3 kere girip 6şar kişi alıyordu ben pek bir fark göremedim.
Hüma fiyatı arttırdı günde 10 12 fal alır oldu şaşırdım yaaa enerjisi nasıl yeticek paranın gücü...
Yok canım bana evlilikle ilgili bir şey demedi aralık mı Ocak mı hatırlamıyorum 23 ünden sonra açılcaksın falan demişyani bende oyle dusunuyorum herkesin bir ifade edis tarzi vardir gördüklerini oda oyledir muhtemelen banada kadin dedi li dogruydu Allah icin..yalnuz bi arkadasada bekle demis bilemedim bana uzak gelecegi ayrintili tarif etti soru yazinca ben...beni en cok etkileyen su yorumu oldu ku bana uyuyor;
aileler evliliginizi istemiycek sabredeceksiniz dedi varmi boyle konustugu kisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?