Bence de :) İnan sadece olumsuz konuştugu içn değil genel olarak biraz özensiz buldum, ustelik 30 lira. Hem cumleler eksik, hem de cok genel bakmış. Bir de üstüne moral bozuyorÜfff
Sema beni bildiğin gömdü üzerime bi toprak atmamışHala kendime gelemiyorum bitirdi beni
Bana Serkan'da Sema'yla aynı olumsuzlukta attı artık mümkün değil atmam ikisinede :). Olumsuzu da söyleme şekli biraz yumuşatarak olmalı. Fama tam tersi olumlu demişti esas kişiyle. Aslında şimdiye kadar kim baktıysa bunlar dışında olumluydu an olarak daha tutarlıydı.Bende ilk kez verdiğim paraya acıdım.
Umarım bana da enerjisi tutmamıştıriçerik olumsuz da olsa bana hiç vaaaay dedirtmedi. Cümleler kopuktu. Bi an acaba yanlış sema mı bile dedim.
Benim gidişat sema ve fama'nın dediği gibi de olabilir. Sezgi'nin dediği gibi de. Sema olumsuz görmüş ve durum şu an olumsuz bakalım tarihler yaklaşınca bişey olcak mı? Yine de sema ya çıksa bile bi daha atmam çok sıkıcı dandik bi faldı benimkisi.
Falci Sema'nin falini ben de vasat buldum. Okuduktan sonra ne demis simdi bu dedim. Kesinlikle 30 tl ederinde bir fal degildi
evet bence de sema tam bir hayalkırıklığı, baştan savma bakmış.Bende ilk kez verdiğim paraya acıdım.
Umarım bana da enerjisi tutmamıştıriçerik olumsuz da olsa bana hiç vaaaay dedirtmedi. Cümleler kopuktu. Bi an acaba yanlış sema mı bile dedim.
Benim gidişat sema ve fama'nın dediği gibi de olabilir. Sezgi'nin dediği gibi de. Sema olumsuz görmüş ve durum şu an olumsuz bakalım tarihler yaklaşınca bişey olcak mı? Yine de sema ya çıksa bile bi daha atmam çok sıkıcı dandik bi faldı benimkisi.
Bana Serkan'da Sema'yla aynı olumsuzlukta attı artık mümkün değil atmam ikisinede :). Olumsuzu da söyleme şekli biraz yumuşatarak olmalı. Fama tam tersi olumlu demişti esas kişiyle. Aslında şimdiye kadar kim baktıysa bunlar dışında olumluydu an olarak daha tutarlıydı.
Bana yeni kişi gelcek demiş ona tarih vermiş ilk tarihi 3 ay sonraya o zaman belli olur.Benim beğenmeyişim aslında olumsuz görmesinden değil. Çok yavandı. O fiyata beni şaşırtmasını bekledim çok fazla memnun olanı da olduğu için. Mesela nehir beni daha çok şaşırttı.
Senin tarihler yakın mı peki?
Arapgoz e 2 ay önce falan katina atmistim güzel bakmış aslında ama azeri olduğu için bende ses kaydını defalarca dinleyerek anladım.kızlar, akrepgoz nasıl sizce ? Ben bazı şeyleri bildiğine inanıyorum ama biraz dağınık anlatmış :) Not alarak dinledim ve dediklerini toparlamaya çalıştım anlayabilmek için..
kızlar, akrepgoz nasıl sizce ? Ben bazı şeyleri bildiğine inanıyorum ama biraz dağınık anlatmış :) Not alarak dinledim ve dediklerini toparlamaya çalıştım anlayabilmek için..
kızlar, akrepgoz nasıl sizce ? Ben bazı şeyleri bildiğine inanıyorum ama biraz dağınık anlatmış :) Not alarak dinledim ve dediklerini toparlamaya çalıştım anlayabilmek için..
00.00 a kadar salı diye düşünüyor olabilirAsenat;
Bugün orada da Salı mı?
Bana Serkan'da Sema'yla aynı olumsuzlukta attı artık mümkün değil atmam ikisinede :). Olumsuzu da söyleme şekli biraz yumuşatarak olmalı. Fama tam tersi olumlu demişti esas kişiyle. Aslında şimdiye kadar kim baktıysa bunlar dışında olumluydu an olarak daha tutarlıydı.
Ben de beğendim aslında ..Tesekkür ederim bu arada :)Bence o kadın iyi falcı bayağı nokta atışları vardı bende, ama anlatıma gelince biraz sıkıntı yaşıyor haklısınız:)
Şu falcının adından dolayı his iyi enerji almyrm yaa akrepgöz nedir korkuyo insan :)Bence o kadın iyi falcı bayağı nokta atışları vardı bende, ama anlatıma gelince biraz sıkıntı yaşıyor haklısınız:)
evet kesinlikle hisleri çok güçlü , sadece tam net oturtamıyor gibi :))ben durugörüsünde not alarak dinlemiştim ve kendi içinde çeliştiğini o zaman fark etmiştim :) su falı nispeten daha iyi olsa da bana enerjisinin tutmadığını düşünüyorum geçmiş, an ve analizler tam olmamış yani . ama hisli bir ablamız belli ki
Birde medyum diye başlayan isimler korkutucu geliyor banaŞu falcının adından dolayı his iyi enerji almyrm yaa akrepgöz nedir korkuyo insan :)
evet kesinlikle hisleri çok güçlü , sadece tam net oturtamıyor gibi :))
Ay evet aynen baktırasım gelmiyor nedense :)Birde medyum diye başlayan isimler korkutucu geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?