Binnaz Abla

Bence de :) İnan sadece olumsuz konuştugu içn değil genel olarak biraz özensiz buldum, ustelik 30 lira. Hem cumleler eksik, hem de cok genel bakmış. Bir de üstüne moral bozuyor Üfff

Sema beni bildiğin gömdü üzerime bi toprak atmamış Hala kendime gelemiyorum bitirdi beni

Bende ilk kez verdiğim paraya acıdım.
Umarım bana da enerjisi tutmamıştır içerik olumsuz da olsa bana hiç vaaaay dedirtmedi. Cümleler kopuktu. Bi an acaba yanlış sema mı bile dedim.

Benim gidişat sema ve fama'nın dediği gibi de olabilir. Sezgi'nin dediği gibi de. Sema olumsuz görmüş ve durum şu an olumsuz bakalım tarihler yaklaşınca bişey olcak mı? Yine de sema ya çıksa bile bi daha atmam çok sıkıcı dandik bi faldı benimkisi.

Bana Serkan'da Sema'yla aynı olumsuzlukta attı artık mümkün değil atmam ikisinede :). Olumsuzu da söyleme şekli biraz yumuşatarak olmalı. Fama tam tersi olumlu demişti esas kişiyle. Aslında şimdiye kadar kim baktıysa bunlar dışında olumluydu an olarak daha tutarlıydı.

Falci Sema'nin falini ben de vasat buldum. Okuduktan sonra ne demis simdi bu dedim. Kesinlikle 30 tl ederinde bir fal degildi
evet bence de sema tam bir hayalkırıklığı, baştan savma bakmış.

Benim beğenmeyişim aslında olumsuz görmesinden değil. Çok yavandı. O fiyata beni şaşırtmasını bekledim çok fazla memnun olanı da olduğu için. Mesela nehir beni daha çok şaşırttı.
Senin tarihler yakın mı peki?

Bana yeni kişi gelcek demiş ona tarih vermiş ilk tarihi 3 ay sonraya o zaman belli olur.

kızlar, akrepgoz nasıl sizce ? Ben bazı şeyleri bildiğine inanıyorum ama biraz dağınık anlatmış :) Not alarak dinledim ve dediklerini toparlamaya çalıştım anlayabilmek için..

kızlar, akrepgoz nasıl sizce ? Ben bazı şeyleri bildiğine inanıyorum ama biraz dağınık anlatmış :) Not alarak dinledim ve dediklerini toparlamaya çalıştım anlayabilmek için..
Arapgoz e 2 ay önce falan katina atmistim güzel bakmış aslında ama azeri olduğu için bende ses kaydını defalarca dinleyerek anladım.

evet daginik anlattigi icin ilk baslarda begenmemistim ama tekrar dinledim ve en onemliside sordugum sorularin cevabini aldim duz yazida oldukca iyi cikti hem olumsuz hem olumlu gelecekten bahsetti....
gecmiste baktirdigim bi iki falci ile ortusen yorumlari var ben begendim....cok sabir cok zor bi yolunuz var daha bu neki dedi cok cekeceksiniz aileler kavga edicek dedi ama iyi guzel seyleride soyledi...bence içten konusuyor

Bence o kadın iyi falcı bayağı nokta atışları vardı bende, ama anlatıma gelince biraz sıkıntı yaşıyor haklısınız:)

ben durugörüsünde not alarak dinlemiştim ve kendi içinde çeliştiğini o zaman fark etmiştim :) su falı nispeten daha iyi olsa da bana enerjisinin tutmadığını düşünüyorum geçmiş, an ve analizler tam olmamış yani . ama hisli bir ablamız belli ki

Bence o kadın iyi falcı bayağı nokta atışları vardı bende, ama anlatıma gelince biraz sıkıntı yaşıyor haklısınız:)
Ben de beğendim aslında ..Tesekkür ederim bu arada :)

evet kesinlikle hisleri çok güçlü , sadece tam net oturtamıyor gibi :))

kızlar son bir sey soracagım, tek tek soruyorum kızacaksınız bana :) Sizce, yeşil çingene nasıl ? Ona da baktırdım. Hangisine daha cok güvenmeliyim acaba? :)

akrepgozun degerini soruma verdigi cevapla anladim..cunku sesten siveden cok anlayamadimdi...
ama sorumun cevabini fazlasiyla verdi faldan saatler sonra ve ben cevabini is yerinde bile defalarca okudum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…