uzun zamandır bunu yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Hümaya attığım falları yeniden analiz ettim.benim Hümaya attığım fallarım ve ödediğim ücretlerin haddi var hesabı yok.şimdi gelelim saadete.Hümaya ilk attığım fal çıkmıştı.bunu burda çok yazdım durdum.barışacaksınız demişti.ki analiz edince her nişanlı çift küser barışır normaldir ben bunu bile artık çıktı diye yorumlamıyorum fakat diğer hiçbir falı çıkmadı.bence anı bile özetleyememiş.Hümanın profilinin altına yazılan o muhteşem yorumların 20 den fazlası bana aittir.Hüma burayı okuyup kızacaktır.ama beni anlamasını isterim.sonuçta aylarca kapısını çaldım.düşüncelerimi yazmak en doğal hakkım.bu arada ben nişanlıydım.Nişanlım ayrılmak istiyordu.sırf Hüma olacak dedi diye ben aylarca bekledim beni hiç haketmeyen nişanlıma katlanmak zorunda kaldım.keşke diyorum başından bitirseydim.evlilik bu adamla deyip durdu.evleneceğimiz tarihte ayrıldık.ısrarla Hüma aileler konuştu bu iş bitti,yüzükler verilecek sadece akıl almaya geldim beni yönlerdir dememe rağmen panik yapma bitmedi daha yaşacağınız çok olay var siz bitmediniz kapımı çalacan vs deyip durdu.neyse ayrılalı 5 ay oldu.her zamanki gibi ilk ayrıldığımız günden bu vakte kadar tekrardan kapısını çaldım.Hüma bunu cdden bilmiş oldu.Nemi oluyordu?her baktığım falda nişanlım pişman olup geri dönüyordu.ay bitiyordu gelen giden yok.Hüma beni ayrıldığım adamla yeniden evlendiriyordu.ben nişanlımı unutmaya başlamıştım ve artık onu duymak istemediğimi defalarca yineliyordum.Gelecekte olacakları merak ediyordum hayatımla ilgili Hüma işte her zamanki gibi yeni bir tanışma tokalaşma yok keşke olsa senin evleneceğin kişi geçmişten biri,yarım kalmış bir ilişki demeye başladı.aklına nişanlın gelmesin diyede not düşüyordu sağolsun.Hümayı suçlamak niyetinde değilim.kendi iradem oda bir yorumcu sonuçta.bunu yazmamdaki tek amaç falların bana yaşattığı.geleceği Allahtan başkası bilemez ki biz bunu öğrenmeye çalıştıkça batıyoruz vede batacaz.inanın olacak işlerimiz bile olmuyo ya da erteleniyor.bundan yüzde yüz eminim.şimdi birsüredir fal atmıyorum artık inşallah atmayacamda.eminim herşey yoluna girecek.diğer yorumculara aitte hikayelerim buna benzer.elde var sıfır giden paralarım ve zamanım oldu.artık fakir fukarayı sevindiriyorum ki o paralarla Allahım da beni sevindirsin.
Sağol canım, tesekkürler paylaştıgın için, bir uyarı niteliğinde oldu aslında,falları cok ciddiye alıyoruz . Umarım bundan sonra her şey istediğin gibi olur .uzun zamandır bunu yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Hümaya attığım falları yeniden analiz ettim.benim Hümaya attığım fallarım ve ödediğim ücretlerin haddi var hesabı yok.şimdi gelelim saadete.Hümaya ilk attığım fal çıkmıştı.bunu burda çok yazdım durdum.barışacaksınız demişti.ki analiz edince her nişanlı çift küser barışır normaldir ben bunu bile artık çıktı diye yorumlamıyorum fakat diğer hiçbir falı çıkmadı.bence anı bile özetleyememiş.Hümanın profilinin altına yazılan o muhteşem yorumların 20 den fazlası bana aittir.Hüma burayı okuyup kızacaktır.ama beni anlamasını isterim.sonuçta aylarca kapısını çaldım.düşüncelerimi yazmak en doğal hakkım.bu arada ben nişanlıydım.Nişanlım ayrılmak istiyordu.sırf Hüma olacak dedi diye ben aylarca bekledim beni hiç haketmeyen nişanlıma katlanmak zorunda kaldım.keşke diyorum başından bitirseydim.evlilik bu adamla deyip durdu.evleneceğimiz tarihte ayrıldık.ısrarla Hüma aileler konuştu bu iş bitti,yüzükler verilecek sadece akıl almaya geldim beni yönlerdir dememe rağmen panik yapma bitmedi daha yaşacağınız çok olay var siz bitmediniz kapımı çalacan vs deyip durdu.neyse ayrılalı 5 ay oldu.her zamanki gibi ilk ayrıldığımız günden bu vakte kadar tekrardan kapısını çaldım.Hüma bunu cdden bilmiş oldu.Nemi oluyordu?her baktığım falda nişanlım pişman olup geri dönüyordu.ay bitiyordu gelen giden yok.Hüma beni ayrıldığım adamla yeniden evlendiriyordu.ben nişanlımı unutmaya başlamıştım ve artık onu duymak istemediğimi defalarca yineliyordum.Gelecekte olacakları merak ediyordum hayatımla ilgili Hüma işte her zamanki gibi yeni bir tanışma tokalaşma yok keşke olsa senin evleneceğin kişi geçmişten biri,yarım kalmış bir ilişki demeye başladı.aklına nişanlın gelmesin diyede not düşüyordu sağolsun.Hümayı suçlamak niyetinde değilim.kendi iradem oda bir yorumcu sonuçta.bunu yazmamdaki tek amaç falların bana yaşattığı.geleceği Allahtan başkası bilemez ki biz bunu öğrenmeye çalıştıkça batıyoruz vede batacaz.inanın olacak işlerimiz bile olmuyo ya da erteleniyor.bundan yüzde yüz eminim.şimdi birsüredir fal atmıyorum artık inşallah atmayacamda.eminim herşey yoluna girecek.diğer yorumculara aitte hikayelerim buna benzer.elde var sıfır giden paralarım ve zamanım oldu.artık fakir fukarayı sevindiriyorum ki o paralarla Allahım da beni sevindirsin.
Huma konusu cok geciyor kendısıne bır yıl once baktırmıstım sonucu bıldı evet tarıhıde hatta ama benı evlendırıp bırde 4 çoçuk yaptırmıştı ev kadını yaptı hatta bıldıgın ama şuan durumlar malum eevlenmeyı gectım numaralarımız bıle yok birbirimizdeuzun zamandır bunu yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Hümaya attığım falları yeniden analiz ettim.benim Hümaya attığım fallarım ve ödediğim ücretlerin haddi var hesabı yok.şimdi gelelim saadete.Hümaya ilk attığım fal çıkmıştı.bunu burda çok yazdım durdum.barışacaksınız demişti.ki analiz edince her nişanlı çift küser barışır normaldir ben bunu bile artık çıktı diye yorumlamıyorum fakat diğer hiçbir falı çıkmadı.bence anı bile özetleyememiş.Hümanın profilinin altına yazılan o muhteşem yorumların 20 den fazlası bana aittir.Hüma burayı okuyup kızacaktır.ama beni anlamasını isterim.sonuçta aylarca kapısını çaldım.düşüncelerimi yazmak en doğal hakkım.bu arada ben nişanlıydım.Nişanlım ayrılmak istiyordu.sırf Hüma olacak dedi diye ben aylarca bekledim beni hiç haketmeyen nişanlıma katlanmak zorunda kaldım.keşke diyorum başından bitirseydim.evlilik bu adamla deyip durdu.evleneceğimiz tarihte ayrıldık.ısrarla Hüma aileler konuştu bu iş bitti,yüzükler verilecek sadece akıl almaya geldim beni yönlerdir dememe rağmen panik yapma bitmedi daha yaşacağınız çok olay var siz bitmediniz kapımı çalacan vs deyip durdu.neyse ayrılalı 5 ay oldu.her zamanki gibi ilk ayrıldığımız günden bu vakte kadar tekrardan kapısını çaldım.Hüma bunu cdden bilmiş oldu.Nemi oluyordu?her baktığım falda nişanlım pişman olup geri dönüyordu.ay bitiyordu gelen giden yok.Hüma beni ayrıldığım adamla yeniden evlendiriyordu.ben nişanlımı unutmaya başlamıştım ve artık onu duymak istemediğimi defalarca yineliyordum.Gelecekte olacakları merak ediyordum hayatımla ilgili Hüma işte her zamanki gibi yeni bir tanışma tokalaşma yok keşke olsa senin evleneceğin kişi geçmişten biri,yarım kalmış bir ilişki demeye başladı.aklına nişanlın gelmesin diyede not düşüyordu sağolsun.Hümayı suçlamak niyetinde değilim.kendi iradem oda bir yorumcu sonuçta.bunu yazmamdaki tek amaç falların bana yaşattığı.geleceği Allahtan başkası bilemez ki biz bunu öğrenmeye çalıştıkça batıyoruz vede batacaz.inanın olacak işlerimiz bile olmuyo ya da erteleniyor.bundan yüzde yüz eminim.şimdi birsüredir fal atmıyorum artık inşallah atmayacamda.eminim herşey yoluna girecek.diğer yorumculara aitte hikayelerim buna benzer.elde var sıfır giden paralarım ve zamanım oldu.artık fakir fukarayı sevindiriyorum ki o paralarla Allahım da beni sevindirsin.
Kızlar ınstegramda birine mesaj gonderdıkten sonra mesajı sıldım gıtmesın dıye mesaj gıtmısmıdır okumadan sıldım
gonderdıgım mesajı sıldım cnmMesajı gönderdiysen gitmiştir. Sildim derken?
selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.
Gönderdikten sonra silmek gitmesini engellemez. Sadece mesaj kutundan çıkarmış olursun. Mesajgitmiş yani :))[/QU
Denedik gercektende gidiyor
gonderdigin dm'i o acmadiysa henuz uzerine uzun basip mesaj gonderimini iptal et diyorsun ve bu sekilde gitmemis oluyor diye biliyorumgonderdıgım mesajı sıldım cnm
Yağmur tekinden bahsediyorsan tırtlar tırtıBinnaz da kahve yağmura atab varmı
Hümanın tarzını yavaş yavaş anlamaya başladım hep eski sevgiliyi döndürüyo evlendiriyor. Kartlarda onu görüyodur belki bilemicem :) ama aynı cümleleri banada kurdu tokalaşmayla hayatına girmiyor sen bu kişiyi tanıyorsun falan filan. Ki buraya baktığımızda herkese aynısı söylemiş. Özetle Kızlar hümanın fallarına inanmayınuzun zamandır bunu yazıp yazmama konusunda kararsızdım.Hümaya attığım falları yeniden analiz ettim.benim Hümaya attığım fallarım ve ödediğim ücretlerin haddi var hesabı yok.şimdi gelelim saadete.Hümaya ilk attığım fal çıkmıştı.bunu burda çok yazdım durdum.barışacaksınız demişti.ki analiz edince her nişanlı çift küser barışır normaldir ben bunu bile artık çıktı diye yorumlamıyorum fakat diğer hiçbir falı çıkmadı.bence anı bile özetleyememiş.Hümanın profilinin altına yazılan o muhteşem yorumların 20 den fazlası bana aittir.Hüma burayı okuyup kızacaktır.ama beni anlamasını isterim.sonuçta aylarca kapısını çaldım.düşüncelerimi yazmak en doğal hakkım.bu arada ben nişanlıydım.Nişanlım ayrılmak istiyordu.sırf Hüma olacak dedi diye ben aylarca bekledim beni hiç haketmeyen nişanlıma katlanmak zorunda kaldım.keşke diyorum başından bitirseydim.evlilik bu adamla deyip durdu.evleneceğimiz tarihte ayrıldık.ısrarla Hüma aileler konuştu bu iş bitti,yüzükler verilecek sadece akıl almaya geldim beni yönlerdir dememe rağmen panik yapma bitmedi daha yaşacağınız çok olay var siz bitmediniz kapımı çalacan vs deyip durdu.neyse ayrılalı 5 ay oldu.her zamanki gibi ilk ayrıldığımız günden bu vakte kadar tekrardan kapısını çaldım.Hüma bunu cdden bilmiş oldu.Nemi oluyordu?her baktığım falda nişanlım pişman olup geri dönüyordu.ay bitiyordu gelen giden yok.Hüma beni ayrıldığım adamla yeniden evlendiriyordu.ben nişanlımı unutmaya başlamıştım ve artık onu duymak istemediğimi defalarca yineliyordum.Gelecekte olacakları merak ediyordum hayatımla ilgili Hüma işte her zamanki gibi yeni bir tanışma tokalaşma yok keşke olsa senin evleneceğin kişi geçmişten biri,yarım kalmış bir ilişki demeye başladı.aklına nişanlın gelmesin diyede not düşüyordu sağolsun.Hümayı suçlamak niyetinde değilim.kendi iradem oda bir yorumcu sonuçta.bunu yazmamdaki tek amaç falların bana yaşattığı.geleceği Allahtan başkası bilemez ki biz bunu öğrenmeye çalıştıkça batıyoruz vede batacaz.inanın olacak işlerimiz bile olmuyo ya da erteleniyor.bundan yüzde yüz eminim.şimdi birsüredir fal atmıyorum artık inşallah atmayacamda.eminim herşey yoluna girecek.diğer yorumculara aitte hikayelerim buna benzer.elde var sıfır giden paralarım ve zamanım oldu.artık fakir fukarayı sevindiriyorum ki o paralarla Allahım da beni sevindirsin.
KatılıyorumHümanın tarzını yavaş yavaş anlamaya başladım hep eski sevgiliyi döndürüyo evlendiriyor. Kartlarda onu görüyodur belki bilemicem :) ama aynı cümleleri banada kurdu tokalaşmayla hayatına girmiyor sen bu kişiyi tanıyorsun falan filan. Ki buraya baktığımızda herkese aynısı söylemiş. Özetle Kızlar hümanın fallarına inanmayın
ses tonu ve anlatım tarzı o kadar güzel ki etkilenmemek mümkün değilKatılıyorumama o an öyle bir anlatıyor ki insanın yanında gibi
Tabiki hele ilk baktırdığım da o an yaşanan herşeyi söyledi bana, farklı şehirlerde yaşadığımızı, sıkıntıları vs. Hatta birşeyler duyacaksın ama kendisinden değil tesadüf eseri demişti o da oldu. Hakkını yiyemem. Gel gelelim son kısmına :) o kadar güçlü hissediyorum ki canım sen başkasını da al hayatına yine de bir şeyi değiştiremezsin, mantıken hangi yolu denersen dene bunla olcak :) hep mutlu son ama yok öyle birşeyses tonu ve anlatım tarzı o kadar güzel ki etkilenmemek mümkün değil
bir de bana yaptığı kişilik-ilişki analizi de gerçekten çok güzeldi. insan ister istemez onun falına kendini kaptırıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?