aynen. hüma cıkmıyor bir dedigi bile olmadı..zaten hep evlenceksiniz baska bi sey yokHümanın tarzını yavaş yavaş anlamaya başladım hep eski sevgiliyi döndürüyo evlendiriyor. Kartlarda onu görüyodur belki bilemicem :) ama aynı cümleleri banada kurdu tokalaşmayla hayatına girmiyor sen bu kişiyi tanıyorsun falan filan. Ki buraya baktığımızda herkese aynısı söylemiş. Özetle Kızlar hümanın fallarına inanmayın
aynen. hüma cıkmıyor bir dedigi bile olmadı..zaten hep evlenceksiniz baska bi sey yok
sanırım sezgi haklı kızlarreyvahlar olsun bana da evlilik yolunuz var dedi :)
sanırım sezgi haklı kızlarr
hımm evet huma daha cok cıkıyo huma hsılıde uslubundan dolayı pembeci gelıyo galbıa bızesezgi de aynı seyleri soyledi bana ama sadece hüma süsleyerek anlattı sezgi daha netti ama ikisi de aynı kapıya cıkardı valla :/ sezginin de cok paladıgını duydum canım gelecekte hatta hüma daha cok cıkıyor okuduklarıma göre ..
biri yazmsıtı hatırkyrm sezgi anda cok iiy geelcegi hiç tutturamıyor bende diye
hımm evet huma daha cok cıkıyo huma hsılıde uslubundan dolayı pembeci gelıyo galbıa bıze
karşı tarafı doğru anlattı ama demiBilemiyorum 3 yıldır ayrı olduğum kişiyi sormadığım halde onu anlattı ve bizi barıştırdı işin kötüsü zarzor unutmuştum aklımda yokken aklıma soktu o yüzden bel bağlamayın diyorum...
Evet bizim ilişkimiz normal bi ilişki değildi bunları falan da bildikarşı tarafı doğru anlattı ama demi
vay vayy vay bıde nasıl guven vermiştiHüma bu kadar cok yazilirken yine yeniden yazacagim; hüma zamaninda tellwede heartfilia adi altinda fal bakmis, tellwede bana gonderdigi fali, binnazda buradan bir arkadasin kardesine, noktasina virgulune kadar ayni olarak kopyala yapistir yapmistir. Belki daha kimlere kimlere o copy past fali gonderdi. Bunu bizzat yasadigim icin gonlum rahat yaziyorum. Guvenip guvenmemek size kalmis.
hülya demir nasıldır kuzumvay vayy vay bıde nasıl guven vermişti
Bilemiyorum 3 yıldır ayrı olduğum kişiyi sormadığım halde onu anlattı ve bizi barıştırdı işin kötüsü zarzor unutmuştum aklımda yokken aklıma soktu o yüzden bel bağlamayın diyorum...
Hüma bu kadar cok yazilirken yine yeniden yazacagim; hüma zamaninda tellwede heartfilia adi altinda fal bakmis, tellwede bana gonderdigi fali, binnazda buradan bir arkadasin kardesine, noktasina virgulune kadar ayni olarak kopyala yapistir yapmistir. Belki daha kimlere kimlere o copy past fali gonderdi. Bunu bizzat yasadigim icin gonlum rahat yaziyorum. Guvenip guvenmemek size kalmis.
hümada yapıyosa yani artık yuh derim!canım ben onu gördüm de başka bir iş var sankı o işin içinde sanmyrm yaa sanki biri hümanın fallarını kopyalamıs gibi geldi bana :/
o an başka bir kadın varsa biliyor zaten, ilk yazılı baktırdığım da var ama çöp enerjideler biraz daha birlikteler hemen bitmiycek ama sonuç değişmez bitecek dedi. Sonrasın da sesli bakarken bu kişinin hayatında başka bir kadının enerjisini alamıyorum dedi ki adımdan nasıl eminsem hayatında biri olduğunu da biliyorum ihtimal değil yani. Var olan kadına yok dedi:) yani iyi bakıyor, bakıyorlar herşeyi de sayıp döküyorlar lakin sonuç muamma tesadüf tutuyor ya da tutmuyor fazla da umutlanmayın hayal kırıklığı ve olmayışını görmek tekrar çöküntü yaşamaya sebep oluyor..hadi yaa sormadıgın halde anlatması da bi işaret olabilr mi kuzum görmese neden soylesin bu arada bi arkadasıma baktı daha yeni başka kadın var diye çat çat saymıs valla maşallah :)
canım ben onu gördüm de başka bir iş var sankı o işin içinde sanmyrm yaa sanki biri hümanın fallarını kopyalamıs gibi geldi bana :/
O an başka bir karın
o an başka bir kadın varsa biliyor zaten, ilk yazılı baktırdığım da var ama çöp enerjideler biraz daha birlikteler hemen bitmiycek ama sonuç değişmez bitecek dedi. Sonrasın da sesli bakarken bu kişinin hayatında başka bir kadının enerjisini alamıyorum dedi ki adımdan nasıl eminsem hayatında biri olduğunu da biliyorum ihtimal değil yani. Var olan kadına yok dedi:) yani iyi bakıyor, bakıyorlar herşeyi de sayıp döküyorlar lakin sonuç muamma tesadüf tutuyor ya da tutmuyor fazla da umutlanmayın hayal kırıklığı ve olmayışını görmek tekrar çöküntü yaşamaya sebep oluyor..
Hayir oyle olmadi. Kim humanin binnazda attigi fala ulasacak da bana tellwede atacak. Diger arkadas da yillardir sitede olan biri, kardesimin falina bi bakar misin diye baska bir sey sormak icin atti bana humanin falini, bi baktim bana tellwedeki hesrtfilia nin attigi falin nokta virgul aynisi.
Nasil olacak bu is? Nasil yanlislik olacak? O saatten sonra heartfilia bi daha online olmadi. Ben bizzat kendim yasadim, inanip inanmamak guvenip guvenmemek artik herkesin kendi tercihi : )
vay bee hüma da yaptıysa artık ne diyelim telwede puanı nasıldı peki bu kadar tanınmısmıydı o zamanlar canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?