Binnaz Abla

aynen. hüma cıkmıyor bir dedigi bile olmadı..zaten hep evlenceksiniz baska bi sey yok

sanırım sezgi haklı kızlarr

sezgi de aynı seyleri soyledi bana ama sadece hüma süsleyerek anlattı sezgi daha netti ama ikisi de aynı kapıya cıkardı valla :/ sezginin de cok paladıgını duydum canım gelecekte hatta hüma daha cok cıkıyor okuduklarıma göre ..

biri yazmsıtı hatırkyrm sezgi anda cok iiy geelcegi hiç tutturamıyor bende diye

hımm evet huma daha cok cıkıyo huma hsılıde uslubundan dolayı pembeci gelıyo galbıa bıze

hımm evet huma daha cok cıkıyo huma hsılıde uslubundan dolayı pembeci gelıyo galbıa bıze

aynen yavrum cok pembeci degil aslında sadece guzel anlaytıyor mesela burdan birine de bastıra bastıra yeni biri oclak demşti hatırlıyrm sadece biraz guzel anlatınca insan olumlu algılıyor hakkaeten bal gibi kız yani :):):) yoksa görmedigi seyleri solicegini hiç sanmıyorum hele de bu kadar nam salmışken fallarıyla :)

Bilemiyorum 3 yıldır ayrı olduğum kişiyi sormadığım halde onu anlattı ve bizi barıştırdı işin kötüsü zarzor unutmuştum aklımda yokken aklıma soktu o yüzden bel bağlamayın diyorum...

Bilemiyorum 3 yıldır ayrı olduğum kişiyi sormadığım halde onu anlattı ve bizi barıştırdı işin kötüsü zarzor unutmuştum aklımda yokken aklıma soktu o yüzden bel bağlamayın diyorum...
karşı tarafı doğru anlattı ama demi

Hüma bu kadar cok yazilirken yine yeniden yazacagim; hüma zamaninda tellwede heartfilia adi altinda fal bakmis, tellwede bana gonderdigi fali, binnazda buradan bir arkadasin kardesine, noktasina virgulune kadar ayni olarak kopyala yapistir yapmistir. Belki daha kimlere kimlere o copy past fali gonderdi. Bunu bizzat yasadigim icin gonlum rahat yaziyorum. Guvenip guvenmemek size kalmis.

vay vayy vay bıde nasıl guven vermişti

hadi yaa sormadıgın halde anlatması da bi işaret olabilr mi kuzum görmese neden soylesin bu arada bi arkadasıma baktı daha yeni başka kadın var diye çat çat saymıs valla maşallah :)

canım ben onu gördüm de başka bir iş var sankı o işin içinde sanmyrm yaa sanki biri hümanın fallarını kopyalamıs gibi geldi bana :/

O an başka bir karın
hadi yaa sormadıgın halde anlatması da bi işaret olabilr mi kuzum görmese neden soylesin bu arada bi arkadasıma baktı daha yeni başka kadın var diye çat çat saymıs valla maşallah :)
o an başka bir kadın varsa biliyor zaten, ilk yazılı baktırdığım da var ama çöp enerjideler biraz daha birlikteler hemen bitmiycek ama sonuç değişmez bitecek dedi. Sonrasın da sesli bakarken bu kişinin hayatında başka bir kadının enerjisini alamıyorum dedi ki adımdan nasıl eminsem hayatında biri olduğunu da biliyorum ihtimal değil yani. Var olan kadına yok dedi:) yani iyi bakıyor, bakıyorlar herşeyi de sayıp döküyorlar lakin sonuç muamma tesadüf tutuyor ya da tutmuyor fazla da umutlanmayın hayal kırıklığı ve olmayışını görmek tekrar çöküntü yaşamaya sebep oluyor..

canım ben onu gördüm de başka bir iş var sankı o işin içinde sanmyrm yaa sanki biri hümanın fallarını kopyalamıs gibi geldi bana :/

Hayir oyle olmadi. Kim humanin binnazda attigi fala ulasacak da bana tellwede atacak. Diger arkadas da yillardir sitede olan biri, kardesimin falina bi bakar misin diye baska bir sey sormak icin atti bana humanin falini, bi baktim bana tellwedeki hesrtfilia nin attigi falin nokta virgul aynisi.

Nasil olacak bu is? Nasil yanlislik olacak? O saatten sonra heartfilia bi daha online olmadi. Ben bizzat kendim yasadim, inanip inanmamak guvenip guvenmemek artik herkesin kendi tercihi : )

kesinlikle katılıyorum canım geleceği bilse kendine bilir zaten bana sadece hüma degil sezgi benna sevval ve diger tüm falcılar bu adam gelcek ciddi ilişki olcak dedi hala da umutlanmıyorum çünkü Allahtan baskası bilemez o an adamın içini okurlar o şekilde görünür yarın hop bi faktör girer akış degişir hayat bu ! :)

vay bee hüma da yaptıysa artık ne diyelim telwede puanı nasıldı peki bu kadar tanınmısmıydı o zamanlar canım ?

vay bee hüma da yaptıysa artık ne diyelim telwede puanı nasıldı peki bu kadar tanınmısmıydı o zamanlar canım ?

Bu kadar taninmamisti. Ama yine huma bal diye biliniyordu. Sonradan daha cok unlendi. Hatta ben bilmeden huma olarak da fal attim, neredeyse cikiyordu fali ama tabiki cikmadi. Hatta simdi bakinca belki ani bile bilemedi ama ben bildi sandim, tesaduf eseri de fal cikacak diye dusundum ama cikmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…