allahtan korkmaz kuldan utanmazlar!Hayir oyle olmadi. Kim humanin binnazda attigi fala ulasacak da bana tellwede atacak. Diger arkadas da yillardir sitede olan biri, kardesimin falina bi bakar misin diye baska bir sey sormak icin atti bana humanin falini, bi baktim bana tellwedeki hesrtfilia nin attigi falin nokta virgul aynisi.
Nasil olacak bu is? Nasil yanlislik olacak? O saatten sonra heartfilia bi daha online olmadi. Ben bizzat kendim yasadim, inanip inanmamak guvenip guvenmemek artik herkesin kendi tercihi : )
evet yakaladıydım binnaz tutukluk yaptı burayı okuyunca iyiki de yapmış...Bu kız fal başına 30 tl alsa binnazda günde 10 12 fal bakar oldu para hırslandırdı onu tam bir akrepburcu tam:))Bu kadar kişiye inşallah doğru düzgün bakabiliyordur..Hüma demin girdi 50 snde 10 kişi aldı
Özenli bakıyor bence ama bu aralar abarttı :/ Bana baktığı fallarda 15 dkdan aşağı değildi...evet yakaladıydım binnaz tutukluk yaptı burayı okuyunca iyiki de yapmış...Bu kız fal başına 30 tl alsa binnazda günde 10 12 fal bakar oldu para hırslandırdı onu tam bir akrepburcu tam:))Bu kadar kişiye inşallah doğru düzgün bakabiliyordur..
Güvenim kalmadı açıkçası...
Özenli bakıyor bildiği şeyler oldu sonuç kısmı olmadı daha ama adamın whatsaappta yazdığı cümle vardı cümle içinde onu kullandı şok oldum.Özenli bakıyor bence ama bu aralar abarttı :/ Bana baktığı fallarda 15 dkdan aşağı değildi...
Özenli bakıyor bence ama bu aralar abarttı :/ Bana baktığı fallarda 15 dkdan aşağı değildi...
Ee çıkan fal haberim hüma diyodun kuzumkzılar cok gaza geldim yarın humaya fal atıp yedıgı bokları yuzune vurcam bu ne ya herkese aynı pembe tablo inek!
ay bitince kredilerini geri almazlarÖzenli bakıyor bildiği şeyler oldu sonuç kısmı olmadı daha ama adamın whatsaappta yazdığı cümle vardı cümle içinde onu kullandı şok oldum.
Ayrıca adamı öyle bi tarif ettiki bu kadar olur...görmeden etmeden...bugünlerde yine atasım var çünkü puanlarımı alıcaklar ...
o işle ilgili aşkal ılgılı dediği henuz cıkmadı ve buytun guvenım kırıldıEe çıkan fal haberim hüma diyodun kuzum
lütfen burda artık argo kullanma küb banlancan yine dikkat eto işle ilgili aşkal ılgılı dediği henuz cıkmadı ve buytun guvenım kırıldı
o işle ilgili aşkal ılgılı dediği henuz cıkmadı ve buytun guvenım kırıldı
bana sezgi tam zıttıydı
aynen hulya demıre attım oda 27 kasımı verdı ve hulya bana yuzde seksen cıkar bakalım nolcak sezgiyle nerjımız tutması olabılır cunku özelden yazdım bana kızdı nıye fal için özelden yazıon bn böle fal bakamam dediivalla kuzum senin duruma göre ak falcı kara falcı belli olacak :)
Almazlar mı hediye verdiler iadeler filan almayacaklarsa dursun hiç atasım yok çünküay bitince kredilerini geri almazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?