Binnaz Abla

allahtan korkmaz kuldan utanmazlar!

Kızlar telefonda bakan zehra hanıma baktıran var mı?

Hüma demin girdi 50 snde 10 kişi aldı
evet yakaladıydım binnaz tutukluk yaptı burayı okuyunca iyiki de yapmış...Bu kız fal başına 30 tl alsa binnazda günde 10 12 fal bakar oldu para hırslandırdı onu tam bir akrepburcu tam:))Bu kadar kişiye inşallah doğru düzgün bakabiliyordur..
Güvenim kalmadı açıkçası...

Özenli bakıyor bence ama bu aralar abarttı :/ Bana baktığı fallarda 15 dkdan aşağı değildi...

Özenli bakıyor bence ama bu aralar abarttı :/ Bana baktığı fallarda 15 dkdan aşağı değildi...
Özenli bakıyor bildiği şeyler oldu sonuç kısmı olmadı daha ama adamın whatsaappta yazdığı cümle vardı cümle içinde onu kullandı şok oldum.
Ayrıca adamı öyle bi tarif ettiki bu kadar olur...görmeden etmeden...bugünlerde yine atasım var çünkü puanlarımı alıcaklar ...

her zamankinden fazla girmiyor ki? yani 475 krediyken de böyle giriyordu, ki kendisinin söylediğine göre fiyat arttıkça elindeki desteleri de işin içine katmış.

şimdi sezarın hakkı sezara, bana baktığı fal 15 dkya yakındı ve çok özenliydi. iki tarafın da karakter özellikleri, ilişki analizleri filan gerçekten özenliydi ve doğruydu. belki bana çok uzak zamanları söylemediği için daha mantıklı geliyor ya da pespembe bir tablo çizmediği için güvendim. bana 1 aylık bir zaman dilimi içinde olacakları anlattı, o yüzden benim aklıma yattı. katina bütün hayatı vermez ki?

bir de bu kopyala-yapıştır olayını okuyunca gerçekten çok şaşırdım ve evet benim de güvenim sarsıldı. bu kadar yüksek puanla ve bu kadar yüksek fiyatla hakkını vermesini bekliyor insan haliyle...

ve @selinmat çok üzüldüm gerçekten umarım hakkında hayırlısı olur :/

falı terapi gibi görmek gerekiyor, ötesine bel bağlanırsa hayal kırıklığı oluyor maalesef. umut tacirlerine de paramızı kaptırmaya hiç gerek yok!

Bence hüma nin ani bildi denilen cümleleri ortalama şeyler, yine söylüyorum bi ben sevemedim şu kadını. Burdan ben bile kendi sıkıntılarıma benzer sıkıntılar sıralasam size aa nasıl bildi dersiniz. Hepimiz kadınız ortalama olarak sevinip uzuldugumuz şeyler aynı. Bunları evirip cevirip söylüyor. Gelecektede nasıl oluyorsa hersey süt liman oluyor ve istediğimiz şekilde gidiyor. Yani duymak istediklerimizi söylüyor hepsi bu

ay bitince kredilerini geri almazlar

Kızlar şöyle bir gerçek var ki daha öncesinde yaptıkları için bir şey diyemem para için insanların yapmıcağı sey yok , fakat asla hakkını yemeyelim hüma gercekten karsı tarafı cok iyi analiz ediyor durumu cok iyi anlatıyor adamın huyunu karakterini döküyor sana uzun uzun da bakıyor benna da aynı fşiyata bakıyor kelimeleri dolandırıp durdu arkdasıma yani onlara göre acık ara iyi bu kadın gelecegi pembeye baglamasına uzuldum ben sadece yok anda hakkını asla yiemem kötü dieyne de sasarım acıkcası :/

ve sunu da sölim bana sezginin soylediklerinden hiç farkı yoktu hümanın olsa olsa yüzde 10 daha pembe anlatmıs diyebilirim gayet paraleldi yani .

valla kuzum senin duruma göre ak falcı kara falcı belli olacak :)
aynen hulya demıre attım oda 27 kasımı verdı ve hulya bana yuzde seksen cıkar bakalım nolcak sezgiyle nerjımız tutması olabılır cunku özelden yazdım bana kızdı nıye fal için özelden yazıon bn böle fal bakamam dedii

Selam kızlar.. bakın bende fallarım çıkmayınca cok uzuluyorum öfkelenıyorum.. lakın bı falcıya takıyorux 3 gun formda yerden yere vuruyoruz..sonra bı falcıyı goklere cıkarıyoruz yorumcuya hücum oluyor fıyatlar tavan yapıyo sonra başlıyoruz gene eleştırmeye bız yapıyoruz bunu bizzz. Dıkkat ettım 4 gundur hümayı yerden yere negatıf cıkmadılsrls konuşuyor forum banada cıkmadı ama ben anlık begenıyotum sevıyorum kızı baktırırım param oldukca,, ama yeter artık resmen nefret öfke durumuna geldik farkında degılız..hüma bakamıyamu begenmedık mı hem fıkırmısınız.baktırmayız olur bıter.. neden pembecı yok nefen boyle bunlar hesap sorucagımız bı durum degıl.. pembecıysede bız seçtık atmayın atmayalım.. formdada aynı konuyu 4 gun konuşup enerjımıxı harcamayalım.yeni yorumcuları kım ıyı kım kotu konuşalım konu değişsin artık içim dışım hüma oldu.. arada başka konu acmaya calışanlar oluyo onlara cvp vermeden gene hümays donuyo fenalık geldı.korumak korumamak polemıgıne benle gırılmez.beni tanırsınız yıllardır burdayım nıckım hep aynı bana o konu gelmez yani..yerden yere vururum falcıyı kı ortaya cıkardıgım dolandırıcalar olmuştu bı falalem meryem olayı vardı bılen bılır.. neyse dıcegım şu
Eyleme baktırmıştı bı arkım kıza dedıgı esas konu degıl ama farklı bı konu bugun oldu onemsız bı konu ama cıktı.begenmeyenfe var kadını bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…