Binnaz Abla

özelden maille mi yazdın canım anlamadım ki :) naptın kadıncagıza :)

kız malıl attım ıkı gun bakmadı bnde feysden yazdım kızdı nıye ordan yazıoyn dıye bakama bn sana fal dedı bnde özur diledim baktı ama ne bılım acep nerjımızmı tutmadı huma cok farklıydı cunku

Adana'daki Eylem mi canım ? ben ona gecen sene baktırmıstım hatta pek hoş konusmamıstı adam hakkında o zaman ne kadar falcıya gittysem bu adamla olmayacak dedi onlinedakilerde olmayacak demişti Eylem de olmayacak dedi dedikleri de tarihler sarksa da cıktı valaa dediği gibi oldu kötü diyemem yani iyi falcıydı :)

enerjiniz tutmamıs belli sizin canım sen sezgiyi hiç sallama bence :) sana sinirlenip kötü konusmus olmasın :)

yok sanmam ama humanın tamtersı bakalım kasımın sonu bellı olcak

Bişey daha dıyım o konudanda daraldım bıraz bılerek yapılıyo gıbı gelsede asla emın degılım günah alamam ama fıkrımı dıyım;
Hülya demir cırttır ıyı nıyetlıdır ama bende dedıgı cıkmadııı yıl oldu hatta hiçççç cıkmadı..
Sevval çıkmadı
Nehir çıkmadı
Serkan çıkmadı
Aylın çıkmadı
Nesibe çıkmadı
Hira çıkmadı
Rezzan abla çıkmadııı
Meryem çıkmadı
Melekler kahvesi eren çıkmadııı
Yiğit telde bakan çıkmadı
Kemal binnaz kahve çıkmadı
Selin imer çıkmadı
Maya demir çıkmadı
Sezgı çıkmamıştı gaza geldım maılle attım beklemede..
Asenat bi iki şey cıktı ama esas konu çıkmadı
Hüma beklemede
Nil güneş kahvesi daha basarılı beklemede
Yeşilçimgene beklemede
Venüs beklemede ama zamanında cıkmışlıgı var
Saraylı çıkmadı
Nesibe çıkmadı
Elif ışık çıkmadı
Daha uzar kısaca bu adam doner dedıklerı tarıhler cıkmadı
Hüma asenat venüs gelecek demıştı evet geldı ama gene gitti bunu dıyen varmıydı hatırlamıyorum ınanın 4 sayfa ısım yazarım ama yoruldum:) devam ederım..

Evet canım o eylem umarım bendede cıkar aralık dedı bakalım:)

manın tamtersı bakalım kasımın sonu bellı olcak

canım o yzüden şu fal illetinden kurtulmak lazım bikaç tane guvendigin isim olacak belli aralılarla naktırıp pekiştirceksin sonra da bekliceksin yoksa fal fal nereye kadar allah tam tersini verir bu kadar fallara bel baglarsak allahtan büyük kudret mi var ya :/

Evet canım o eylem umarım bendede cıkar aralık dedı bakalım:)

tarihe sakın takılma canım bana gecen sene kasım ayında demişaralıgın ortasında çıktı 3 5 gun demişti bi ay geriey sarktı yani o yüzden ben tarihlere hiç takılmyrm bir de pat pat soyluyor hiç pembeci bir kadın degil eylem :)

Geysu ya baktırdın mi

nekadar hakslı n kuzum ya

nekadar hakslı n kuzum ya

oyle ama kuzum yeri geliyo aynı falcılar farklı yorum yapabiliyorlar ki bunu cafe falcılarından birinde yasadım 2 hafta önce evlendirdgii adamla iki ghafta sonra yatcak kalkcak bırakcak uzak dur bundan dedi hatırlayamadı beni :) yani o yüzden iyi niyetine inandıgınız ve enerjinizin tuttugu bikaç falcı olsun baska aramayın valla bak bu konuda bence sezgi ve hüma guven veriyor .. telwee deki falcılara nedense hiç guvenemeyrm bana orda katinada falında falında akbaba cıktı canım yazan falcı oldu gerisini siz düşünün bakmamıs bile katinada nasıl cıkıyor yazdıgımda ise cevabı katina da fal degil mi gibi küstahca oldu o yüzden , byv binnaz falkulubu gibi yerler daha samimi geliyor bana

AMAM İŞTE SEZGİYLEDE HUMA TAM TERSİ HANGİSİNE GUVENEYIM :)

AMAM İŞTE SEZGİYLEDE HUMA TAM TERSİ HANGİSİNE GUVENEYIM :)
sonuca göre hareket et ! :)

Bu arada kızlar bundan iki sene önce farklı bir hesaptaan sevval erdale canlı fal baktırmısım resmen bu adamdan uzak dur ne olur sana yaklascak ama amacı farklı demiş tairihi 3 4 ay sarkms ama hakkaten de o zaman ki adamla dedikleri birebir tutmus en ufak bir pembe tabloda cizmemiş baska kadın da var demiş gecen gun yine baktırdım bu sefer bu adam sana gelcek ciddi ilişki falan demiş hatta bunda da bi kadın var ama kapanması gereken bir mesele ilişki degil demiş bilemedim pek begenmemiştim falını ama kıyaslayınca eski falı da cıkmıs yani , ilgilenenlere :)

ha unutmadan bir de merve akın a da baktırmısım o zaman ; kaçınnnnnnn uzak durun boyle sallama bi fal olamaaz

Kızlar ben bi ara fal baktırmayı bırakıp kara dinlemiştim o ara beklemediğim gelişmeler oldu gerçekten ara verip beklemek lazım.

Bu arada falıma bakacak var mı yoksa tellweye promosyona atacağım

Kızlar ben bi ara fal baktırmayı bırakıp kara dinlemiştim o ara beklemediğim gelişmeler oldu gerçekten ara verip beklemek lazım.

Bu arada falıma bakacak var mı yoksa tellweye promosyona atacağım
kuzu ya kredim yok kşk kredini bana versen off bu arada bn kahve bakabiliyorum bana at bıtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…