aynen hulya demıre attım oda 27 kasımı verdı ve hulya bana yuzde seksen cıkar bakalım nolcak sezgiyle nerjımız tutması olabılır cunku özelden yazdım bana kızdı nıye fal için özelden yazıon bn böle fal bakamam dedii
Selam kızlar.. bakın bende fallarım çıkmayınca cok uzuluyorum öfkelenıyorum.. lakın bı falcıya takıyorux 3 gun formda yerden yere vuruyoruz..sonra bı falcıyı goklere cıkarıyoruz yorumcuya hücum oluyor fıyatlar tavan yapıyo sonra başlıyoruz gene eleştırmeye bız yapıyoruz bunu bizzz. Dıkkat ettım 4 gundur hümayı yerden yere negatıf cıkmadılsrls konuşuyor forum banada cıkmadı ama ben anlık begenıyotum sevıyorum kızı baktırırım param oldukca,, ama yeter artık resmen nefret öfke durumuna geldik farkında degılız..hüma bakamıyamu begenmedık mı hem fıkırmısınız.baktırmayız olur bıter.. neden pembecı yok nefen boyle bunlar hesap sorucagımız bı durum degıl.. pembecıysede bız seçtık atmayın atmayalım.. formdada aynı konuyu 4 gun konuşup enerjımıxı harcamayalım.yeni yorumcuları kım ıyı kım kotu konuşalım konu değişsin artık içim dışım hüma oldu.. arada başka konu acmaya calışanlar oluyo onlara cvp vermeden gene hümays donuyo fenalık geldı.korumak korumamak polemıgıne benle gırılmez.beni tanırsınız yıllardır burdayım nıckım hep aynı bana o konu gelmez yani..yerden yere vururum falcıyı kı ortaya cıkardıgım dolandırıcalar olmuştu bı falalem meryem olayı vardı bılen bılır.. neyse dıcegım şu
Eyleme baktırmıştı bı arkım kıza dedıgı esas konu degıl ama farklı bı konu bugun oldu onemsız bı konu ama cıktı.begenmeyenfe var kadını bılemedım
kız malıl attım ıkı gun bakmadı bnde feysden yazdım kızdı nıye ordan yazıoyn dıye bakama bn sana fal dedı bnde özur diledim baktı ama ne bılım acep nerjımızmı tutmadı huma cok farklıydı cunku
Evet canım o eylem umarım bendede cıkar aralık dedı bakalım:)Adana'daki Eylem mi canım ? ben ona gecen sene baktırmıstım hatta pek hoş konusmamıstı adam hakkında o zaman ne kadar falcıya gittysem bu adamla olmayacak dedi onlinedakilerde olmayacak demişti Eylem de olmayacak dedi dedikleri de tarihler sarksa da cıktı valaa dediği gibi oldu kötü diyemem yani iyi falcıydı :)
manın tamtersı bakalım kasımın sonu bellı olcak
Bişey daha dıyım o konudanda daraldım bıraz bılerek yapılıyo gıbı gelsede asla emın degılım günah alamam ama fıkrımı dıyım;
Hülya demir cırttır ıyı nıyetlıdır ama bende dedıgı cıkmadııı yıl oldu hatta hiçççç cıkmadı..
Sevval çıkmadı
Nehir çıkmadı
Serkan çıkmadı
Aylın çıkmadı
Nesibe çıkmadı
Hira çıkmadı
Rezzan abla çıkmadııı
Meryem çıkmadı
Melekler kahvesi eren çıkmadııı
Yiğit telde bakan çıkmadı
Kemal binnaz kahve çıkmadı
Selin imer çıkmadı
Maya demir çıkmadı
Sezgı çıkmamıştı gaza geldım maılle attım beklemede..
Asenat bi iki şey cıktı ama esas konu çıkmadı
Hüma beklemede
Nil güneş kahvesi daha basarılı beklemede
Yeşilçimgene beklemede
Venüs beklemede ama zamanında cıkmışlıgı var
Saraylı çıkmadı
Nesibe çıkmadı
Elif ışık çıkmadı
Daha uzar kısaca bu adam doner dedıklerı tarıhler cıkmadı
Hüma asenat venüs gelecek demıştı evet geldı ama gene gitti bunu dıyen varmıydı hatırlamıyorum ınanın 4 sayfa ısım yazarım ama yoruldum:) devam ederım..
Evet canım o eylem umarım bendede cıkar aralık dedı bakalım:)
Geysu ya baktırdın miBişey daha dıyım o konudanda daraldım bıraz bılerek yapılıyo gıbı gelsede asla emın degılım günah alamam ama fıkrımı dıyım;
Hülya demir cırttır ıyı nıyetlıdır ama bende dedıgı cıkmadııı yıl oldu hatta hiçççç cıkmadı..
Sevval çıkmadı
Nehir çıkmadı
Serkan çıkmadı
Aylın çıkmadı
Nesibe çıkmadı
Hira çıkmadı
Rezzan abla çıkmadııı
Meryem çıkmadı
Melekler kahvesi eren çıkmadııı
Yiğit telde bakan çıkmadı
Kemal binnaz kahve çıkmadı
Selin imer çıkmadı
Maya demir çıkmadı
Sezgı çıkmamıştı gaza geldım maılle attım beklemede..
Asenat bi iki şey cıktı ama esas konu çıkmadı
Hüma beklemede
Nil güneş kahvesi daha basarılı beklemede
Yeşilçimgene beklemede
Venüs beklemede ama zamanında cıkmışlıgı var
Saraylı çıkmadı
Nesibe çıkmadı
Elif ışık çıkmadı
Daha uzar kısaca bu adam doner dedıklerı tarıhler cıkmadı
Hüma asenat venüs gelecek demıştı evet geldı ama gene gitti bunu dıyen varmıydı hatırlamıyorum ınanın 4 sayfa ısım yazarım ama yoruldum:) devam ederım..
nekadar hakslı n kuzum yacanım o yzüden şu fal illetinden kurtulmak lazım bikaç tane guvendigin isim olacak belli aralılarla naktırıp pekiştirceksin sonra da bekliceksin yoksa fal fal nereye kadar allah tam tersini verir bu kadar fallara bel baglarsak allahtan büyük kudret mi var ya :/
haklısınnekadar hakslı n kuzum ya
nekadar hakslı n kuzum ya
AMAM İŞTE SEZGİYLEDE HUMA TAM TERSİ HANGİSİNE GUVENEYIM :)oyle ama kuzum yeri geliyo aynı falcılar farklı yorum yapabiliyorlar ki bunu cafe falcılarından birinde yasadım 2 hafta önce evlendirdgii adamla iki ghafta sonra yatcak kalkcak bırakcak uzak dur bundan dedi hatırlayamadı beni :) yani o yüzden iyi niyetine inandıgınız ve enerjinizin tuttugu bikaç falcı olsun baska aramayın valla bak bu konuda bence sezgi ve hüma guven veriyor .. telwee deki falcılara nedense hiç guvenemeyrm bana orda katinada falında falında akbaba cıktı canım yazan falcı oldu gerisini siz düşünün bakmamıs bile katinada nasıl cıkıyor yazdıgımda ise cevabı katina da fal degil mi gibi küstahca oldu o yüzden , byv binnaz falkulubu gibi yerler daha samimi geliyor bana
sonuca göre hareket et ! :)AMAM İŞTE SEZGİYLEDE HUMA TAM TERSİ HANGİSİNE GUVENEYIM :)
aynen baktırp unutmak gerek kuzunmbence fallara bu kadar çok odaklanıp analiz etmekte olacak olanların önüne geçiyo..biraz odağı değiştirmek lazım..kim ne istiyosa o olsun o çıksın :) inşallah
kuzu ya kredim yok kşk kredini bana versen offKızlar ben bi ara fal baktırmayı bırakıp kara dinlemiştim o ara beklemediğim gelişmeler oldu gerçekten ara verip beklemek lazım.
Bu arada falıma bakacak var mı yoksa tellweye promosyona atacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?