Düşünsenize evlilik beklerken olumsuzluklar yaşıyorsunuz ve nişanlımın gelgitleri var dolayısıyla oldu olacak derken iyi bir yorumcunun ağzından çıkacak herkelime önem teşkil eder o psikolojideher zamankinden fazla girmiyor ki? yani 475 krediyken de böyle giriyordu, ki kendisinin söylediğine göre fiyat arttıkça elindeki desteleri de işin içine katmış.
şimdi sezarın hakkı sezara, bana baktığı fal 15 dkya yakındı ve çok özenliydi. iki tarafın da karakter özellikleri, ilişki analizleri filan gerçekten özenliydi ve doğruydu. belki bana çok uzak zamanları söylemediği için daha mantıklı geliyor ya da pespembe bir tablo çizmediği için güvendim. bana 1 aylık bir zaman dilimi içinde olacakları anlattı, o yüzden benim aklıma yattı. katina bütün hayatı vermez ki?
bir de bu kopyala-yapıştır olayını okuyunca gerçekten çok şaşırdım ve evet benim de güvenim sarsıldı. bu kadar yüksek puanla ve bu kadar yüksek fiyatla hakkını vermesini bekliyor insan haliyle...
veSakinkal çok üzüldüm gerçekten umarım hakkında hayırlısı olur :/
falı terapi gibi görmek gerekiyor, ötesine bel bağlanırsa hayal kırıklığı oluyor maalesef. umut tacirlerine de paramızı kaptırmaya hiç gerek yok!
Düşünsenize evlilik beklerken olumsuzluklar yaşıyorsunuz ve nişanlımın gelgitleri var dolayısıyla oldu olacak derken iyi bir yorumcunun ağzından çıkacak herkelime önem teşkil eder o psikolojide
Ya bu normal iilişki değil nişanlılıktı ve olmasını bekliyorsunuz ister istemez.biride size olacak diyorsa o anki ruh haliyle bunu öyle görmek daha iyi geliyor insana.Allah düşmanıma yaşatmasın.normalde zatıf bir insan değilim aksine çok güçlü bir bayanın.5 ayda nişanlımı unuttum.ismini bile anmıyorum.millet yıllarca giden sevgilisinin ardından yas tutuyor.ama dedim ya o an çok farklıydı.buarada sadece fallara sığınmamıştım aylarca okumadığım dua kalmamıştı.12000hz yunusun duası,10000 adet esmalar,inşirah...vs günlerim aylarım böyle geçmişti.Böyle olmasına cok üzüldüm canım burda kötü olan senin fallara kendini cok kaptırman ve hümanın da cok iddialı konusması olmus gaybı yalnızca allah bilir keşke bu kadar kendinden emin konusmasaymısama yine de belli olmaz cnam kader kısmet bu işler
peki o duaların faydası oldumu kuzumYa bu normal iilişki değil nişanlılıktı ve olmasını bekliyorsunuz ister istemez.biride size olacak diyorsa o anki ruh haliyle bunu öyle görmek daha iyi geliyor insana.Allah düşmanıma yaşatmasın.normalde zatıf bir insan değilim aksine çok güçlü bir bayanın.5 ayda nişanlımı unuttum.ismini bile anmıyorum.millet yıllarca giden sevgilisinin ardından yas tutuyor.ama dedim ya o an çok farklıydı.buarada sadece fallara sığınmamıştım aylarca okumadığım dua kalmamıştı.12000hz yunusun duası,10000 adet esmalar,inşirah...vs günlerim aylarım böyle geçmişti.
Tamda bu duaları okuduktan sonra barışmıştık.tabikide faydasını gördüm.inşirah özellikle onu unutmamı sağladı.biz iki kız arkadaş okuduk 70 adet hergün çokşükür ikimizde acılarımızdan arındık.peki o duaların faydası oldumu kuzum
şu koskoca listenin çoğuna baktırmışım üzülerek söylüyorum kiBişey daha dıyım o konudanda daraldım bıraz bılerek yapılıyo gıbı gelsede asla emın degılım günah alamam ama fıkrımı dıyım;
Hülya demir cırttır ıyı nıyetlıdır ama bende dedıgı cıkmadııı yıl oldu hatta hiçççç cıkmadı..
Sevval çıkmadı
Nehir çıkmadı
Serkan çıkmadı
Aylın çıkmadı
Nesibe çıkmadı
Hira çıkmadı
Rezzan abla çıkmadııı
Meryem çıkmadı
Melekler kahvesi eren çıkmadııı
Yiğit telde bakan çıkmadı
Kemal binnaz kahve çıkmadı
Selin imer çıkmadı
Maya demir çıkmadı
Sezgı çıkmamıştı gaza geldım maılle attım beklemede..
Asenat bi iki şey cıktı ama esas konu çıkmadı
Hüma beklemede
Nil güneş kahvesi daha basarılı beklemede
Yeşilçimgene beklemede
Venüs beklemede ama zamanında cıkmışlıgı var
Saraylı çıkmadı
Nesibe çıkmadı
Elif ışık çıkmadı
Daha uzar kısaca bu adam doner dedıklerı tarıhler cıkmadı
Hüma asenat venüs gelecek demıştı evet geldı ama gene gitti bunu dıyen varmıydı hatırlamıyorum ınanın 4 sayfa ısım yazarım ama yoruldum:) devam ederım..
Teşekkürler canım.hepimiz için engüzeli Olsun çektiğimiz acılar günahlarımızın kefareti olsun.Sağol canım, tesekkürler paylaştıgın için, bir uyarı niteliğinde oldu aslında,falları cok ciddiye alıyoruz . Umarım bundan sonra her şey istediğin gibi olur .
sonra genemi kustunuz peki nasıl oldu kuzum bnde inşirahı okudum ama olmuyo hersey sarpa sardı sanrıım çok samimi olmak gerekıyo demi şimdi nasıl aranıuz :)Tamda bu duaları okuduktan sonra barışmıştık.tabikide faydasını gördüm.inşirah özellikle onu unutmamı sağladı.biz iki kız arkadaş okuduk 70 adet hergün çokşükür ikimizde acılarımızdan arındık.
Yağmurda bizi evlendirenlerdendi çıkmadıBinmaz da yağmur tekelıye baktırab varmı?
o dualardan sonra barısınca noldu bıtanem pekiYağmurda bizi evlendirenlerdendi çıkmadı
Asenat bana çok güzel birşey söylemişti dua okuyorsan fal baktırma demişti.benim hatam fal baktırıp enerjiyi bozuyordum.ençok Asenatı sevmiştim kadın dobrasonra genemi kustunuz peki nasıl oldu kuzum bnde inşirahı okudum ama olmuyo hersey sarpa sardı sanrıım çok samimi olmak gerekıyo demi şimdi nasıl aranıuz :)
dedim canım iki falda da dedim olumsuz yoruma açığım pembe tablo istemiyorum diye ama bakmadı cevap olarak senden görü alamıyorum falınla alakalı bir problem yok dedi. Bence enerjisi uymuyor.Kızlar bu arada yesilcingeneye baktırmadan olumlu olumsuz her yoruma açığım derseniz belki iade etmez çünkü genelde bakmamasının sebebi olumsuz söyleyince aldığı kötü yorumlar tabii bence. Ben kendisine iki farklı hesaptan baktırdım her seferinde her yoruma açığım dedim ve olumsuzsa bile çok üzülsem dahi bu yüzden kendisine kızmadım zaten falcılarıda eledim bundan böyle asenat, yesilcingene ve geysu harici çok zor baktırırım :)
o dualardan sonra dahamı cok barıstınız yoksa ayrıldınızmı tamamen kuzuAsenat bana çok güzel birşey söylemişti dua okuyorsan fal baktırma demişti.benim hatam fal baktırıp enerjiyi bozuyordum.ençok Asenatı sevmiştim kadın dobra
Yeminle aynı cümleleri banada fallarımda attı.Tabiki hele ilk baktırdığım da o an yaşanan herşeyi söyledi bana, farklı şehirlerde yaşadığımızı, sıkıntıları vs. Hatta birşeyler duyacaksın ama kendisinden değil tesadüf eseri demişti o da oldu. Hakkını yiyemem. Gel gelelim son kısmına :) o kadar güçlü hissediyorum ki canım sen başkasını da al hayatına yine de bir şeyi değiştiremezsin, mantıken hangi yolu denersen dene bunla olcak :) hep mutlu son ama yok öyle birşey
Öyledir herhalde çünkü bana da ilk sefer enerji tutmadı dedi diğer hesaptan böyle yazdım o zanan baktıdedim canım iki falda da dedim olumsuz yoruma açığım pembe tablo istemiyorum diye ama bakmadı cevap olarak senden görü alamıyorum falınla alakalı bir problem yok dedi. Bence enerjisi uymuyor.
Tamda bu duaları okuduktan sonra barışmıştık.tabikide faydasını gördüm.inşirah özellikle onu unutmamı sağladı.biz iki kız arkadaş okuduk 70 adet hergün çokşükür ikimizde acılarımızdan arındık.
ahahah saol kuzum bnm hisliyimdir :)Kızlar o değilde küb falıma baktı otuzluk falcılardan daha çok şey bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?