Binnaz Abla

Düşünsenize evlilik beklerken olumsuzluklar yaşıyorsunuz ve nişanlımın gelgitleri var dolayısıyla oldu olacak derken iyi bir yorumcunun ağzından çıkacak herkelime önem teşkil eder o psikolojide

Düşünsenize evlilik beklerken olumsuzluklar yaşıyorsunuz ve nişanlımın gelgitleri var dolayısıyla oldu olacak derken iyi bir yorumcunun ağzından çıkacak herkelime önem teşkil eder o psikolojide

canım zaten o kadar hassas bir dönemden geçmişsin ki üzüldüm senin adına bu dönemde hem falcılara hem de yorumlara tamamen klapat kendini ben mesela akıllandm bikaç gercek arkadasım dısında kimseyle aşk meşk konularını konusmyrm bilmeden etmeden sadece yprum yapıyolar :/

Ya bu normal iilişki değil nişanlılıktı ve olmasını bekliyorsunuz ister istemez.biride size olacak diyorsa o anki ruh haliyle bunu öyle görmek daha iyi geliyor insana.Allah düşmanıma yaşatmasın.normalde zatıf bir insan değilim aksine çok güçlü bir bayanın.5 ayda nişanlımı unuttum.ismini bile anmıyorum.millet yıllarca giden sevgilisinin ardından yas tutuyor.ama dedim ya o an çok farklıydı.buarada sadece fallara sığınmamıştım aylarca okumadığım dua kalmamıştı.12000hz yunusun duası,10000 adet esmalar,inşirah...vs günlerim aylarım böyle geçmişti.

peki o duaların faydası oldumu kuzum

şu koskoca listenin çoğuna baktırmışım üzülerek söylüyorum ki ama bir tek venüs kalmış. onu da merak ediyorum. diğerleri bende de asla çıkmadı.

Sağol canım, tesekkürler paylaştıgın için, bir uyarı niteliğinde oldu aslında,falları cok ciddiye alıyoruz . Umarım bundan sonra her şey istediğin gibi olur .
Teşekkürler canım.hepimiz için engüzeli Olsun çektiğimiz acılar günahlarımızın kefareti olsun.

sonra genemi kustunuz peki nasıl oldu kuzum bnde inşirahı okudum ama olmuyo hersey sarpa sardı sanrıım çok samimi olmak gerekıyo demi şimdi nasıl aranıuz :)

Kızlar bu arada yesilcingeneye baktırmadan olumlu olumsuz her yoruma açığım derseniz belki iade etmez çünkü genelde bakmamasının sebebi olumsuz söyleyince aldığı kötü yorumlar tabii bence. Ben kendisine iki farklı hesaptan baktırdım her seferinde her yoruma açığım dedim ve olumsuzsa bile çok üzülsem dahi bu yüzden kendisine kızmadım zaten falcılarıda eledim bundan böyle asenat, yesilcingene ve geysu harici çok zor baktırırım :)

sonra genemi kustunuz peki nasıl oldu kuzum bnde inşirahı okudum ama olmuyo hersey sarpa sardı sanrıım çok samimi olmak gerekıyo demi şimdi nasıl aranıuz :)
Asenat bana çok güzel birşey söylemişti dua okuyorsan fal baktırma demişti.benim hatam fal baktırıp enerjiyi bozuyordum.ençok Asenatı sevmiştim kadın dobra

Bi de kızlar garip bi şey oldu ben çingeneye iki hesaptan baktırdım bir ay arayla, eximin huatında biri olduğunu söyledi, sırasıyla üç fal,
1. Hesapta kızı tarif edip baş harfi a dedi
2. Hesaptan içinde s e var dedi tarif etti
Üçüncü falımı yine 1. Hesaptan attım ve yine s e deyip aynı kızı tarif etti, erkek arkadaşımın adını verdim ondan mı hatırladı diyeceğim ama o kadar fal bakıyor

dedim canım iki falda da dedim olumsuz yoruma açığım pembe tablo istemiyorum diye ama bakmadı cevap olarak senden görü alamıyorum falınla alakalı bir problem yok dedi. Bence enerjisi uymuyor.

Asenat bana çok güzel birşey söylemişti dua okuyorsan fal baktırma demişti.benim hatam fal baktırıp enerjiyi bozuyordum.ençok Asenatı sevmiştim kadın dobra
o dualardan sonra dahamı cok barıstınız yoksa ayrıldınızmı tamamen kuzu

Yeminle aynı cümleleri banada fallarımda attı.

dedim canım iki falda da dedim olumsuz yoruma açığım pembe tablo istemiyorum diye ama bakmadı cevap olarak senden görü alamıyorum falınla alakalı bir problem yok dedi. Bence enerjisi uymuyor.
Öyledir herhalde çünkü bana da ilk sefer enerji tutmadı dedi diğer hesaptan böyle yazdım o zanan baktı

aynen duaların sonuc olarak belki faydasını göremedigimizi sanıyoruz ( mesela adam gelsin diyorsun gelmiyor ) ama farklı sekilde mutlaka rabbim sana yardım ediyor unutturuyor daha iyi insan cıkarıyor akrsına allaha acılan eller geri dönmez

Kızlar o değilde küb falıma baktı otuzluk falcılardan daha çok şey bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…