Damla aksoyda sen gibi aynı şeyi söylemişti.kadın falında dua vermişti sadece.hem unutacaksın hemde kısmetin açılacak demişti.çokşükür çok faydasını görmüştümaynen duaların sonuc olarak belki faydasını göremedigimizi sanıyoruz ( mesela adam gelsin diyorsun gelmiyor ) ama farklı sekilde mutlaka rabbim sana yardım ediyor unutturuyor daha iyi insan cıkarıyor akrsına allaha acılan eller geri dönmez
ay hangi duayı verdi kşk banada versen kuzum bnde unutmak sıtıyorum off offDamla aksoyda sen gibi aynı şeyi söylemişti.kadın falında dua vermişti sadece.hem unutacaksın hemde kısmetin açılacak demişti.çokşükür çok faydasını görmüştüm
Nasıldırfincanlıdaki nermın abla nasıldır
teelfonla baktı herseyı bildi pisişik güçleri var dıyolar baktırın biNasıldır
teelfonla baktı herseyı bildi pisişik güçleri var dıyolar baktırın bi
kuzu ınan onun soyledikleri çok olumluydu birini unutamıyosan kısmetındır fln dedi hatta aramzıda kalsı bnden parada almadı istersen numarasını verim banada spring veridydi saolsun araa bi görus cok iyi niyetli çok tatlı biri anne gibi valla bu senın kaderın dedi bakalımEE ONUN SOYLEDİKLERİ NASILDI KUZUM OLUMLU MU OLUMSUZ MU ?
Aranızda nasıl kalsın küb foruma yazdınkuzu ınan onun soyledikleri çok olumluydu birini unutamıyosan kısmetındır fln dedi hatta aramzıda kalsı bnden parada almadı istersen numarasını verim banada spring veridydi saolsun araa bi görus cok iyi niyetli çok tatlı biri anne gibi valla bu senın kaderın dedi bakalım
kuzu ınan onun soyledikleri çok olumluydu birini unutamıyosan kısmetındır fln dedi hatta aramzıda kalsı bnden parada almadı istersen numarasını verim banada spring veridydi saolsun araa bi görus cok iyi niyetli çok tatlı biri anne gibi valla bu senın kaderın dedi bakalım
Aranızda nasıl kalsın küb foruma yazdın
harbi gııı ay ne safım :Sküb forumun rengisin yaa :)
harbi gııı ay ne safım :S
ben olumlu olumsuz her yoruma açığım yazmadım dirwk soru sordum gönderdim . yorumunun başında bana attığına göre sanırım olumlu olumsuz yoruma açılsın diyerek ne gördüyse söyledi ve 4 kez baktırdım her seferinde yorumladı enerjinin tuttuğu insanları unutmam kesinlikle dediKızlar bu arada yesilcingeneye baktırmadan olumlu olumsuz her yoruma açığım derseniz belki iade etmez çünkü genelde bakmamasının sebebi olumsuz söyleyince aldığı kötü yorumlar tabii bence. Ben kendisine iki farklı hesaptan baktırdım her seferinde her yoruma açığım dedim ve olumsuzsa bile çok üzülsem dahi bu yüzden kendisine kızmadım zaten falcılarıda eledim bundan böyle asenat, yesilcingene ve geysu harici çok zor baktırırım :)
başka kimlere attın kuzumben olumlu olumsuz her yoruma açığım yazmadım dirwk soru sordum gönderdim . yorumunun başında bana attığına göre sanırım olumlu olumsuz yoruma açılsın diyerek ne gördüyse söyledi ve 4 kez baktırdım her seferinde yorumladı enerjinin tuttuğu insanları unutmam kesinlikle dedi
başka kimlere attın kuzum[/QUOTE
Akrepgöz e baktırdım memnun kalmadım verdiği süreden çok çok öncedir gelişme oldu zamandada tutmadı ve kısmet falı bakim sana o senn kısmetin değil dedi biraz soğudum o yüzden
Selenaya baktırdım, güzeldi olumlu olumsuz her açıdan yorum yaptı ama vana tarih vermedi ve soru sordum onada cevap vermedi haftalar oldu
Serkan tek e iki defa baktırdım ikiside güzel yorumlarda verdiği süre daha dolmadı uzun bir vade verdi ufak iletişimler var dedi dediği gibi oldu şuana kdr
Nesibe 2 defa baktırdım şuanda birebir bilen tek o var süre olarakta olay sırası olarakta ama daha uzun bir vade var önümde ikinci kısmında da çıktı demem için
İzmirlikatina güzel bir faldı iyi yorumladı sürec için 2 ay verdi iletişim oldu ama barışma falan da iki ay içinde dedi bu ay sonu süre dolacak daha kıpırtı yok
Dennis çok tatlı bir yorumdu oda olayları falan durumu bildi süre daha dolmadı
Firuzen kesinlikle baktırmayın enerji terapisi falan diye sekli fal göndermeni istiyor haftaya gel diyo bana bi olumlu konuştu bir sonraki falda olumsuz sonra soru sordum yine olumlu dedi aynı konuya tutarsız farklı cevaplar verdiği zaman tutmadı.
Bana aşağı yukarı her falcı aynı şeyi dedi hep olumsuz şeyleri anlattılar sonu mutlu olcak dediler hepsş ama sabırlı olman gerek dediler bilmiyorum burda herkese sanırım benzer şeyler söyleniyor ama hepsi aynı şeyleri söylüyo anlaşmış gibi inşallah doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?