Binnaz Abla

off falların cıkmamasına degil de su falcılar bizimle dalga geciyor galiba ona uzuluyorum

Damla aksoyda sen gibi aynı şeyi söylemişti.kadın falında dua vermişti sadece.hem unutacaksın hemde kısmetin açılacak demişti.çokşükür çok faydasını görmüştüm

Damla aksoyda sen gibi aynı şeyi söylemişti.kadın falında dua vermişti sadece.hem unutacaksın hemde kısmetin açılacak demişti.çokşükür çok faydasını görmüştüm
ay hangi duayı verdi kşk banada versen kuzum bnde unutmak sıtıyorum off off

EE ONUN SOYLEDİKLERİ NASILDI KUZUM OLUMLU MU OLUMSUZ MU ?
kuzu ınan onun soyledikleri çok olumluydu birini unutamıyosan kısmetındır fln dedi hatta aramzıda kalsı bnden parada almadı istersen numarasını verim banada spring veridydi saolsun araa bi görus cok iyi niyetli çok tatlı biri anne gibi valla bu senın kaderın dedi bakalım

Aranızda nasıl kalsın küb foruma yazdın

bi süre fala araa verdim canım ama baktırmak istediğimde ulaşırım sana bilemedim herkes özvüyor onu da bak o da olumlu konusmus o zaman enerjini yüksek tut pes etme :)

ben olumlu olumsuz her yoruma açığım yazmadım dirwk soru sordum gönderdim . yorumunun başında bana attığına göre sanırım olumlu olumsuz yoruma açılsın diyerek ne gördüyse söyledi ve 4 kez baktırdım her seferinde yorumladı enerjinin tuttuğu insanları unutmam kesinlikle dedi

başka kimlere attın kuzum

hımm bn en son nermın ablaya baktırdm kızlar kımsede ona baktırmaması harlede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…