Binnaz Abla

Ya ben bu hüma bal a baktırmak istiyorum ama online oldu diye mesaj gelir gelmez meşgul oluyor bunun bir püf noktası var da ben mi bilmiyorum

Ha ha. Ünlü medyum mustafa miraç kaya falcılığı bırakıp makyöz olmuş. Kaç kişinin kanına girdi sende büyü var diye. Şimdi make- up işine girmiş. O da olmazsa başka iş yapar.

Ya ben bu hüma bal a baktırmak istiyorum ama online oldu diye mesaj gelir gelmez meşgul oluyor bunun bir püf noktası var da ben mi bilmiyorum

Ahahah canım hümayı yakalamk mesele ben iki gun bekledim hep aynı saatlerde giriyor yarın online oldugu saatlerde hep sayfayı yenile :)

Cagri Bilgine baktiran var mi, cok uzun yorumlar yapmislar. Ben baktirdim, nokta atislari oldu ama gelecigi tutturur mu bilmiyorum tabiki. Baktirip cikan varmi

Ha ha. Ünlü medyum mustafa miraç kaya falcılığı bırakıp makyöz olmuş. Kaç kişinin kanına girdi sende büyü var diye. Şimdi make- up işine girmiş. O da olmazsa başka iş yapar.
zuhahahahahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…