- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Teşekkür ederim yarın bakayım kaçta online olacak taktım ya o kadar baktırmak istiyorum kiAhahah canım hümayı yakalamk mesele ben iki gun bekledim hep aynı saatlerde giriyor yarın online oldugu saatlerde hep sayfayı yenile :)
Ben hiç online göremedim. Acaba nasıl attın?Geysuya ben bugün baktırdım fena değildi bildiği şeyler olmuş bilmedikleride gelecek çıkıyormu acaba
Valla ben aşırı. Memnun kaldım canım durumu tespiti su ana kadar sezgiyle onun cok iyiydi ama asırı pembeci diyenşerde var dün arkadasıma bakmıs baska kadın falan var dedi ona bilemyrm yani umarım memnu kalırsın yorumlarını oaylaş canım bizimleTeşekkür ederim yarın bakayım kaçta online olacak taktım ya o kadar baktırmak istiyorum ki
Ben dün atmıştım galiba çevrimiçi olmasına gerek yokki alımı kapatmadıysa her zaman atabilirsinBen hiç online göremedim. Acaba nasıl attın?
İade aldım pembeKIZLA HULYA DEMİR NASILO
KIZLAR KŞK HPİMİZ BI ARADA OLSAKİade aldım pembe
Bazen yokum hastayım, yoğunum falan diyor ya o yüzden sordum. Teşekkür ederimBen dün atmıştım galiba çevrimiçi olmasına gerek yokki alımı kapatmadıysa her zaman atabilirsin
Olabilitesi nedir pekiburda pek bi övüldü diye gecen gun geysuya baktırdım da ne guzel anlatmıs durumu dusunceleri yasanılanları fln..begendim. size cıktıgı oldu mu acaba?
birde sanki mutlu son cok bi mutlu geldiinsan o kadar mutlulugu kaldıramayabilir..haaaa ama hüma gibi de evlendirmedi hemen o konuda takdir ettim. daha barısmamıs adama damatlık biçmiyolar mı hasta oluyorum..sen bi önce getir adamı sonraa evlendirir kınasını yakarssın.. hepsi evlendirdi (hüma, hülya demir, selin imer, benna, fahriye ısıksacan, kemal, zeren yıldız,ece gulener )bu fallar da patlamıs oldu tarihler de gectı..
BerbatttttKIZLA HULYA DEMİR NASILO
Kuzu naptin seninki yaziyormu halaSezgi anda çok iyi dediği bi kaç bişey de çıkmıştı bende ama sonuç patlamıştı. İyi yine de tekrar baktırmak isterim anı öğrenmek için
yok kuzum yazmıyor. zaten o anlamda bi mesaj değildi günahını almak istemem. oyunla ilgili bir şeydi sadece yazdığı. o kadar. devam etseydi söyliycektim ben olduğumu zaten bu durumda gerek kalmadı.Kuzu naptin seninki yaziyormu hala
Sana birsey sorcam canim kafayi yicem yoksa benimkini uc gun sonra kabul ettim instede o yazmayinca dayanamayip dun ben yazdim hayirdir dedim cvp vermedi o kdar pismanimki halada takip ediyor beni silsemmi insteden olta atti resmen bende yedim salak gibi oldum ...yok kuzum yazmıyor. zaten o anlamda bi mesaj değildi günahını almak istemem. oyunla ilgili bir şeydi sadece yazdığı. o kadar. devam etseydi söyliycektim ben olduğumu zaten bu durumda gerek kalmadı.
kuzum keşke yazmasaymışsın ama olmuş artık yapcak bişey yok. bence silme başka tepki de verme. dursun öyle elbet bir şey söyliycektir kendisi gelipSana birsey sorcam canim kafayi yicem yoksa benimkini uc gun sonra kabul ettim instede o yazmayinca dayanamayip dun ben yazdim hayirdir dedim cvp vermedi o kdar pismanimki halada takip ediyor beni silsemmi insteden olta atti resmen bende yedim salak gibi oldum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?