Binnaz Abla

Ahahah canım hümayı yakalamk mesele ben iki gun bekledim hep aynı saatlerde giriyor yarın online oldugu saatlerde hep sayfayı yenile :)
Teşekkür ederim yarın bakayım kaçta online olacak taktım ya o kadar baktırmak istiyorum ki

burda pek bi övüldü diye gecen gun geysuya baktırdım da ne guzel anlatmıs durumu dusunceleri yasanılanları fln..begendim. size cıktıgı oldu mu acaba?
birde sanki mutlu son cok bi mutlu geldi insan o kadar mutlulugu kaldıramayabilir..haaaa ama hüma gibi de evlendirmedi hemen o konuda takdir ettim. daha barısmamıs adama damatlık biçmiyolar mı hasta oluyorum..sen bi önce getir adamı sonraa evlendirir kınasını yakarssın.. hepsi evlendirdi (hüma, hülya demir, selin imer, benna, fahriye ısıksacan, kemal, zeren yıldız,ece gulener )bu fallar da patlamıs oldu tarihler de gectı..

Teşekkür ederim yarın bakayım kaçta online olacak taktım ya o kadar baktırmak istiyorum ki
Valla ben aşırı. Memnun kaldım canım durumu tespiti su ana kadar sezgiyle onun cok iyiydi ama asırı pembeci diyenşerde var dün arkadasıma bakmıs baska kadın falan var dedi ona bilemyrm yani umarım memnu kalırsın yorumlarını oaylaş canım bizimle

Olabilitesi nedir peki bende karşı tarafın hayatında birini göremedi var aslında bende dedim göremediniz oda dedi falda çıkmaması ilişkiyi çok önemsemediğine işaret bilemedim tabi ama onla barışma olmayacak dedi zaten özür gibi birşey olacak dedi pembeci değildi

akrepgoz un aileriniz size karsi cikacak yapayalniz kalcaksiniz aileler çatişacak dedigi oldu mu?icim ürperdii ama kavusma da görmüş...
hem olumlu hem olumsuz konustugu oldu mu benim gibi?

Dün nehir ateşoğluna baktırdım o kadar net konuşmuş ki keşkeee demek istediğim yerler var ama sanırım mümkün değil söyledikleri keşke olabilseydi

yok kuzum yazmıyor. zaten o anlamda bi mesaj değildi günahını almak istemem. oyunla ilgili bir şeydi sadece yazdığı. o kadar. devam etseydi söyliycektim ben olduğumu zaten bu durumda gerek kalmadı.
Sana birsey sorcam canim kafayi yicem yoksa benimkini uc gun sonra kabul ettim instede o yazmayinca dayanamayip dun ben yazdim hayirdir dedim cvp vermedi o kdar pismanimki halada takip ediyor beni silsemmi insteden olta atti resmen bende yedim salak gibi oldum ...

Kızlar bişey paylaşıcam içim çok acıdı eylem ablaya tekrar başka bı sebebden 2. Kez baktırdım.her ıkı yorumda da kibar sıcak ve netti.. başka formlarda hakkında yazılan karakteri ıle ılgılı olsn seyler aklıma geldı konuşurken ve farkettım ki ne kadar acımasız onyargılı olanılıyoruz cogu zaman yazılanların aksine asla maddıyatla işi yokk.. ben çalışmıyorum bılen bilir sağlık sıkıntım var bunu falda hıssetı ve bana artık para yatırma işe gırene kadar senden fal için ücret almıcam dedı. Şok oldum he şimdi diceksınız ki senden ucret ıstememış o sebeb övüyosun hayırrr ben zaten 50 tl kadıncagızın rıskını vermeden emegını almam. Ben insanlıgını falda gordugu bı şeyden benım sıkıntıma buldugu çözümü ve bunı rıskını bana hedıye ederek yaptıgını anlatmaya calışıyorum. 2. Yorumum.. ne tanır benı ne bılır hırlımıyım hırsızmıyım üçkagıtcımıyım dımı.buna ragmen hıslerıyle darlıgımı gorup dedıgı sey ne bı yorumcunun yapıcagı sey degıl. Mahcup oldum.. duygulandım.. artı okuma yapıyo demışlerdo özellıkle bı arkım daha baktırdı eylem hanıma kız bende buyu var dedı hıssedıyotım eylem hanımın ilk lafı hayır ınanmayın boylr delı sacmalıklarına kacıncı yuzyıldayıx adam ıstemıyo buyu demeyın gencler bu hataya düşmeyın dedı..tek cümle ettırmeden 20 dal sıralıdı.şimfi dedıklerı cıkar cıkmaz aralıkta yazarım ama burdan bırebjr yasadıgım için eylem hanımı kotuleyen arkadslarıma seslenıyorum acabaa bırazzz vicdanımızlamı eleştırsek yorımcuları.. sert bı yapısı var evet ama aslaaaaa kaba degılll ınanın falcıların anotomısı dıye tv programo yapsam rtkde rekor kırarım.. o derece bılıyorum içlerini eylem hanımmm iyiiii hemde çokkk iyiiii bir kadınn.bunun para almıyım demesıyle alakası varsafa yanı bunun için boyle övüyosamda Allah beni kahretsin öylede dıyımmm...

kuzum keşke yazmasaymışsın ama olmuş artık yapcak bişey yok. bence silme başka tepki de verme. dursun öyle elbet bir şey söyliycektir kendisi gelip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…