Binnaz Abla

kuzum keşke yazmasaymışsın ama olmuş artık yapcak bişey yok. bence silme başka tepki de verme. dursun öyle elbet bir şey söyliycektir kendisi gelip
Dayanamadim cvp versede icimi dokum terslesem diyordum.bir hafta sonra yazdim zaten.

Dayanamadim cvp versede icimi dokum terslesem diyordum.bir hafta sonra yazdim zaten.
işte 1 hafta boyunca aklın fikrin ondaymış gibi olmuş böyle de bu durumlarda sakin kalabilmek çok önemli ve çok zor ben de beceremem hiç ama sadece isteğini kabul edip geri takip etmeden hiç bişey olmamış gibi paylaşımlarına falan devam etmeliydin. benim fikrim tabi bunlar. hayırlısı olur umarım yakında çıkar ne amaçla eklediği ortaya

Ben onu takip etmiyorum kuzum
Ben onu takip etmiyorum kuzum

cevap vermemesi de çok saçma yalnız niye ekledin madem.. hayret bişey ya çok dengesiz bu erkekler... bekle bakalım ne olucak
Gormeme ihtimali olabilirmi bilmiyorum takip ci sayisi ve gondri sayisi na bakiyorum surekli selenaya ulasamadim bir turlu

Gormeme ihtimali olabilirmi bilmiyorum takip ci sayisi ve gondri sayisi na bakiyorum surekli selenaya ulasamadim bir turlu
görmemiş de olabilir tabii ki kuzum üzme kendini bu kadar düşünme. belki de ne diyceğini bilememiştir. suçlu olan o muydu ayrılıkta?

Artık sesli baktığı için en azından copy paste yapamaz diye düşünüyorum. Sesli fala geçince hiç baktırmadım ancak kendi de açılım yapıyor diye biliyorum. En azından biraz daha güvenilir kılıyor sesli fal, ha yine de bu daha önce böyle bir şey yaptıysa onu asla aklamaz o ayrı.

sesli falda kendi kartlarıyla yaptığı açılımın sesi net bir şekilde duyuluyor ama gerçek olduğu anlaşılacak şekilde. zaten benim online seçtiğim kartlardansa onun da bir açılım yaparak birlikte yorumlaması bana daha mantıklı geliyor. ben yazılı olarak hiç baktırmamıştım, bilemiyorum tabii. (ama sıkı soru işareti yaratıyor bu bahsettiğiniz)

Bence de falcının kendi açılım yaparak desteklemesi çok daha tutarlı. İyi falcı aslında kendi kartlarıyla da destekler emin olmak için.

Valla sesli falda yapar mi yapmaz mi, iyice unlendikten sonra yapti mi yapmadi mi bilemem. Bize boyle bir sey yapti, ben sadece yinelerim, baktiran yine baktirir sonucta herkesin kendi kisisel tercihi, forumda son gunlerde adi cok geciyor diye yazdim.

Hatta soyle soyleyeyim humanin kendine ozgu bir fala giris bolumunu vardi; iste ben hislerimle bakarim bu kartlar aramizda sadece kopru vs diye tam hatirlayamadim. Heartfiliaya baktiran varsa gorecek ki ayni giris paragrafi aynen heartfilia'da da var.

Bu piyasa bizim gordugumuzden cok daha kotu bir piyasa.

hüma diger falcılar içinde yine de en özenerek bakan insan asla kelime tekrarına girmiyor , anı cok iyi yoprumluyor öğütler veriyor ben terapi gibi düşünyrm gelecek de cıkarsa ne ala daha ne yapsın bu kız :)

KIZLAR BUNDAN SONRA FAL MAL YOK BİTTİ ARTIK BİTTİ BIRSURU BORCA GİRDİM BES PARA ETMEZ INSANLAR İÇİN LANET OLSUN KENDİMİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM HAYATIMIN EN PİSLİK DÖNEMLERİ BAKTIRDIKÇA PİSLİĞİE BULAŞTIK BATTIK NE SALAKMISIM KENDİMDEN İĞRENIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…