- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Dayanamadim cvp versede icimi dokum terslesem diyordum.bir hafta sonra yazdim zaten.kuzum keşke yazmasaymışsın ama olmuş artık yapcak bişey yok. bence silme başka tepki de verme. dursun öyle elbet bir şey söyliycektir kendisi gelip
işte 1 hafta boyunca aklın fikrin ondaymış gibi olmuş böyle deDayanamadim cvp versede icimi dokum terslesem diyordum.bir hafta sonra yazdim zaten.
Ben onu takip etmiyorum kuzumişte 1 hafta boyunca aklın fikrin ondaymış gibi olmuş böyle debu durumlarda sakin kalabilmek çok önemli ve çok zor ben de beceremem hiç ama sadece isteğini kabul edip geri takip etmeden hiç bişey olmamış gibi paylaşımlarına falan devam etmeliydin. benim fikrim tabi bunlar. hayırlısı olur umarım yakında çıkar ne amaçla eklediği ortaya
cevap vermemesi de çok saçma yalnız niye ekledin madem.. hayret bişey ya çok dengesiz bu erkekler... bekle bakalım ne olucakBen onu takip etmiyorum kuzum
Ben onu takip etmiyorum kuzum
Gormeme ihtimali olabilirmi bilmiyorum takip ci sayisi ve gondri sayisi na bakiyorum surekli selenaya ulasamadim bir turlucevap vermemesi de çok saçma yalnız niye ekledin madem.. hayret bişey ya çok dengesiz bu erkekler... bekle bakalım ne olucak
görmemiş de olabilir tabii ki kuzum üzme kendini bu kadar düşünme. belki de ne diyceğini bilememiştir. suçlu olan o muydu ayrılıkta?Gormeme ihtimali olabilirmi bilmiyorum takip ci sayisi ve gondri sayisi na bakiyorum surekli selenaya ulasamadim bir turlu
Evet tabikide cvp verdiginde olucaklari biliyor o $e.......iz..görmemiş de olabilir tabii ki kuzum üzme kendini bu kadar düşünme. belki de ne diyceğini bilememiştir. suçlu olan o muydu ayrılıkta?
işteEvet tabikide cvp verdiginde olucaklari biliyor o $e.......iz..
iştebiraz ılıman ol en azından mesaj atcak cesareti bulsun çocuk sonra canına okursun
Hüma bu kadar cok yazilirken yine yeniden yazacagim; hüma zamaninda tellwede heartfilia adi altinda fal bakmis, tellwede bana gonderdigi fali, binnazda buradan bir arkadasin kardesine, noktasina virgulune kadar ayni olarak kopyala yapistir yapmistir. Belki daha kimlere kimlere o copy past fali gonderdi. Bunu bizzat yasadigim icin gonlum rahat yaziyorum. Guvenip guvenmemek size kalmis.
Artık sesli baktığı için en azından copy paste yapamaz diye düşünüyorum. Sesli fala geçince hiç baktırmadım ancak kendi de açılım yapıyor diye biliyorum. En azından biraz daha güvenilir kılıyor sesli fal, ha yine de bu daha önce böyle bir şey yaptıysa onu asla aklamaz o ayrı.
sesli falda kendi kartlarıyla yaptığı açılımın sesi net bir şekilde duyuluyor ama gerçek olduğu anlaşılacak şekilde. zaten benim online seçtiğim kartlardansa onun da bir açılım yaparak birlikte yorumlaması bana daha mantıklı geliyor. ben yazılı olarak hiç baktırmamıştım, bilemiyorum tabii. (ama sıkı soru işareti yaratıyor bu bahsettiğiniz)
Ben en son 14 kasımda fal baktırdım ama mail attıktan 6 gün sonra baktı. 15 kasımda soru sordum falında ilgili sorabilirsin yazmış hala cevap vermedi sorumaKızlar merhabalar. Selenaya ulaşabileniniz var mı son zamanlarda?
Artık sesli baktığı için en azından copy paste yapamaz diye düşünüyorum. Sesli fala geçince hiç baktırmadım ancak kendi de açılım yapıyor diye biliyorum. En azından biraz daha güvenilir kılıyor sesli fal, ha yine de bu daha önce böyle bir şey yaptıysa onu asla aklamaz o ayrı.
sesli falda kendi kartlarıyla yaptığı açılımın sesi net bir şekilde duyuluyor ama gerçek olduğu anlaşılacak şekilde. zaten benim online seçtiğim kartlardansa onun da bir açılım yaparak birlikte yorumlaması bana daha mantıklı geliyor. ben yazılı olarak hiç baktırmamıştım, bilemiyorum tabii. (ama sıkı soru işareti yaratıyor bu bahsettiğiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?