Binnaz Abla

Kızlar bana bir fikir verin şu durumla ilgili. Şimdi benim eskiyle okul durumundan dolayı birbirimizi görüyoruz haftada bir. İlk karşılaşmalarımızda sıcaktık sonra sonra bi mesafe girdi. Selamlaşma hal hatır sorma vs oluyor işte yalnızca. Beni uzaktan izleyip duruyor hep ve ben baktığımda kafasını çeviriyor, gözünü başka yere bakıyormuş gibi yapıyor. Son haftalarda umursamaz gibi tavır takınmaya başladı ama o bakmayınca arkadaşları ne yaptığıma bakıyorlar, beni anlatmış diye düşünüyorum. Ama niye izlediklerini bilmiyorum. Nedendir sizce amaç ne yani kafam karıştı?
Bir de yeni bir kız vardı yazın başlarında (benim bildiğimi bilmiyor) ama son durumu nedir bilmiyorum.

canım hissiyatım o kızla henüz net olarak bitmemiş durumları var ama sallantıda, senin de hayatında biri var mı veya hislerin ne alemde merak ediyor olabilir. veya birinden biriyle çıktığını duymuş ve doğru mu diye millete sormuş olabilir

Bana da öyle geldi :/ Arkadaşlarının izlemesini garipsedim ama o uzaktan fark ettirmeden bakıyor arkadaşları yanımda bakıyorlar falan.
Böyle bir durum olacağını Geysu demişti bir de onu söylemiş olayım, ortak bir tanıdığımızın ona benle ilgili haberler ulaştırdığını benim sonra fark edeceğimi söylemişti.

Geysu bunun için bir zaman aralığı vermiş miydi, cidden ayrıntı soylemis

Kendini öldürmene gerek kalmadı kübra doğru yolu buldun sonunda.dualara sarıl bak hayat yüzüne gülecek.falı bıraktıysan borçlarda ödenir merak etme.şimdi sakinleş ve kararının arkasında durmaya çalış yeterki

ÇOK KÖTUYUM SELİN ÇOK 1 YILK ONCE HIC BÖLE DEILDIM UYUSTURUCU GUIIBI BVATTIKCA BATTRIM SALAK BANKACIDA YANLIS BILGI VERMIS COK KÖTUYUM BABAM DUYSA MAHVEDER BENİ DUALARDA SARILDIM AMA OLMADI YADA OLDU BILMIYORUM ÖLMEK ISTIYORUM INSANLŞAR BÖLE KATIKL OLUYO BÖLE INTIHAR EDIYO DEMEKKİ 2 MILYAR BORCUM VAR BU FORUMDA KIMIN BÖLE BORCU VAR

Fal borcumu 2 milyar kub ?

Canım Allah sağlık versin borç gelir geçer.baban kızar fakat babalar gene kızlarına kıyamaz.bizi tek terketmeyecek olan ailemiz.inan dualara inanarak sarıl duanın gücünü ozaman anlayacan.ben kan kustum geçen yıl,senin söylediğin miktarın kaç katı kadar borcum vardı.çokşükür ödedim hepsini,nişanlımı 5ayda unuttum birsürü kısmetim çıktı,daha neolsun.biz buna duaların gücü diyoruz.şuan hayatıma kimseyi almıyorum tam bir arınma yaşamadan olmaz.elbet daha güzel olacak biliyorum herşeyin bir zamanı var.ama inancım asla kaybolmadı en kötü olduğum dönemlerde bile.dün eski nişanlımla karşılaştık özellikle bulunduğum yere geldi ben görmüyordum önümden salınarak geçti gözüme soka soka.olsun bunada kızmadım.baktım baktım neoldu şimdi dedim kendi kendime.beni üzmesine izin vermedim gene.anlayacağın batmakta çıkmakta bizim elimizde

DUA EDERSEM GECER DEMİ CANIM COK YANIYO SELİN BN ÇOK KÖTU BI INSANIM ALLAHTA BENI CEZALANDIRDI KAÇKERE YEMIN ETTİM GENE FALA SARILDIM CANIM COK YANIYO NAPICAM BİLMİYORUM

DUA EDERSEM GECER DEMİ CANIM COK YANIYO SELİN BN ÇOK KÖTU BI INSANIM ALLAHTA BENI CEZALANDIRDI KAÇKERE YEMIN ETTİM GENE FALA SARILDIM CANIM COK YANIYO NAPICAM BİLMİYORUM
Kesinlikle geçecek yeteki sen kararlı ol vede fala bulaşma.bak kendimden örnek berdim.ara ara sınanacan şeytan dürtrcek fakat iradeni sağlam tutarsan ve o kırılma noktasını aşarsan herşey daha güzel ve kolay olacak.şimdi küçük çoçuklar gibi sızlanmayı bırak güçlü bir bayan gibi davranmaya çalış.ben bunu başarabileceğine inanıyorum.bak bende falları bıraktım ara ara burda yaşadığım fal tecrübelerimi sevgili dostlarımızla paylaşıyorum vede onların tecrübelerini analiz ediyotum.biz burda koca bir aileyiz.kimsenin derdi kimseden bir tık yukarı ve aşağı değil üç aşğ beş yukarı aynı sorunlar.ama herkes kendince üstesinden gelmeye çalışıyo.sende bu ailenin bir ferdi isen bizler gibi üstesinden gelmeye çalışmalısın.sevgilerimle

CANIM BNM İYKİ varsın ne tatlı bi kızsın sen asla fal atmıcam dururmum duzelıncede sadece ayda 1 kere oda terapi niyetıne belki o bile olmıcak iyki varsın cok cok kötuydum

CANIM BNM İYKİ varsın ne tatlı bi kızsın sen asla fal atmıcam dururmum duzelıncede sadece ayda 1 kere oda terapi niyetıne belki o bile olmıcak iyki varsın cok cok kötuydum

atma canım fal falan 2 bin lira borcu ödersin korkma benm onu kaç katı borcum var bi bilsen allah verir yardımını üzülme çalış çabala borcunu kapat hayatını düzene sok

atma canım fal falan 2 bin lira borcu ödersin korkma benm onu kaç katı borcum var bi bilsen allah verir yardımını üzülme çalış çabala borcunu kapat hayatını düzene sok
vallamı bıtaneleri,m iyki varsınız ya bıtek bnde dert yok demı canlarım bnm ıykı varsınız bıtenalerim

vallamı bıtaneleri,m iyki varsınız ya bıtek bnde dert yok demı canlarım bnm ıykı varsınız bıtenalerim

ahh kuzum senin borcunun yanında benim ki daglar kadar kalır napım ailemin de haberi yok bir hatamın yuzunden bu haldeyim tek basıma calışıp cabalıyorum bi de üztüne özel hayatım da bok gibi yıllarıdr napım allah buyuj dua edin bana

kıyamam sana bıtanem bnm

ha şöyle iyi ol Kübiş.sen böyle güçlü olmaya çalış gör bak ne güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…