Şimdi baktım "ileride bunun kim olduğunu anlayacaksın" demiş zaman vermemiş ama tek bir kişi değil birkaç kişi dikizliyorlarGeysu bunun için bir zaman aralığı vermiş miydi, cidden ayrıntı soylemis
biz de eskisiyle birbirimizi gördüğümüzde kafamızı çeviriyoruzKızlar bana bir fikir verin şu durumla ilgili. Şimdi benim eskiyle okul durumundan dolayı birbirimizi görüyoruz haftada bir. İlk karşılaşmalarımızda sıcaktık sonra sonra bi mesafe girdi. Selamlaşma hal hatır sorma vs oluyor işte yalnızca. Beni uzaktan izleyip duruyor hep ve ben baktığımda kafasını çeviriyor, gözünü başka yere bakıyormuş gibi yapıyor. Son haftalarda umursamaz gibi tavır takınmaya başladı ama o bakmayınca arkadaşları ne yaptığıma bakıyorlar, beni anlatmış diye düşünüyorum. Ama niye izlediklerini bilmiyorum. Nedendir sizce amaç ne yani kafam karıştı?
Bir de yeni bir kız vardı yazın başlarında (benim bildiğimi bilmiyor) ama son durumu nedir bilmiyorum.
biz çeviriyormuş gibi yapıyoruz sanırımbiz de eskisiyle birbirimizi gördüğümüzde kafamızı çeviriyoruz
biz birbirimizi görmüyoruz aramızda 585 km varbiz de eskisiyle birbirimizi gördüğümüzde kafamızı çeviriyoruz
ben 5 yıldır görmuyorum amann boşverın kızlar bi ara toplanalım grup kuralım bokların canı cehennemebiz birbirimizi görmüyoruz aramızda 585 km var
sendeki bu gelişmeler beni mutlu ediyo kübbb boşver gerçektenben 5 yıldır görmuyorum amann boşverın kızlar bi ara toplanalım grup kuralım bokların canı cehenneme
küb'ü yine ucurmuslar yaa offfsendeki bu gelişmeler beni mutlu ediyo kübbb boşver gerçekten
küb'ü yine ucurmuslar yaa offf
küb'ü yine ucurmuslar yaa offf
((((( çokta kötü durumdaydı
Kızlar kübiş uçmadı sadece bizler gibi ara ara gelgitler yaşıyor dışa vurumu daha fazla.ben kübinin bundan sonra gün geçtikçe çok daha güçleneceğine inanıyorum.haydaaa bişey de yapmamıştı kızcağız bu sefer
Kızlar kübiş uçmadı sadece bizler gibi ara ara gelgitler yaşıyor dışa vurumu daha fazla.ben kübinin bundan sonra gün geçtikçe çok daha güçleneceğine inanıyorum.
Gerçekten bu sefer kimseye de bulaşmadı neden böyle oldu kihaydaaa bişey de yapmamıştı kızcağız bu sefer
Hoşuna gitmeyen birileri oldu herhalde, tamam bir ara abartmıştı ama şuan da öyle değildi, biraz fazla üzerine gidiliyor diye düşünüyorumargo konustu diye mi acaba ?
Kııızlarr selam, benim burada üyeliğim varmış unutmuşum. Baya da hediye kredi mredi göndermişler birikmiş. Ben de Irmak Yalçın diye birine tarot baktırdım. Genelde baktıkları doğru çıkar mı? Baktıran var mı?
Canım ırmak yalcına baktırdım fena da degildi ama cok bwl baglama super diyemicem fena degil
özel olmazsa neyi bilmiş acaba ?elif hanzade bilmiş bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?