Binnaz Abla

Ya bi konuda çok net konuştu da o yüzden sordum, hani "Kesin olmayacak" falan gibi. Teşekkür ederim :)
Canım ben de sen soleyince acıp okudum baya pembe konusmus 2.bi erkek enerjisi falan demiş yasandı gercekten de ve dedigi gibi dogru kararı verip yüz vermedim ona ufak tefek bildikleri ds olmua yani ekimde baktırmısım kasım itibariyle harika gelişmeler demiş henuz bişi yok tam tersi dipteyim :)

Yaa o zaman aslında sizin de vaktiniz var belki de Aralık'ta falan olacaktır. Bana da ayrıldığım erkek arkadaşımla ilgili "O size kesinlikle dönmüyor başka bir ilişkiniz olacak" tarzı bir laf etmiş.

Yaa o zaman aslında sizin de vaktiniz var belki de Aralık'ta falan olacaktır. Bana da ayrıldığım erkek arkadaşımla ilgili "O size kesinlikle dönmüyor başka bir ilişkiniz olacak" tarzı bir laf etmiş.
bana eski nişamlıla ilgili ayrılık yok demişti.ayrıldıktan sonrada tekrardan evlendirmişti.üç fal atmıştım verdiği tarih ağostostu.ne gelen oldu nede giden.fakat geçmişte fena değildi.

kub belki forumda büyük harflerle yazdigi icin banlanmis olabilir. Cünkü büyük harflerle yazmak yasak

ben 5 yıldır görmuyorum amann boşverın kızlar bi ara toplanalım grup kuralım bokların canı cehenneme

bu üsluptan dolayı kızlar bence

bir onceki falında dedigi zaman ve doncek dedigi iletisim fln hepsi olmus..o yuzden bidaha baktıracagım :))
52,5 tlye değer mi?
baktırmayı düşünüyorum aslında ama fiyat beni ciddi ciddi düşündürüyor

bana eski nişamlıla ilgili ayrılık yok demişti.ayrıldıktan sonrada tekrardan evlendirmişti.üç fal atmıştım verdiği tarih ağostostu.ne gelen oldu nede giden.fakat geçmişte fena değildi.

Anladım, çok tutarlı değil yani. Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…