Canım ben de sen soleyince acıp okudum baya pembe konusmus 2.bi erkek enerjisi falan demiş yasandı gercekten de ve dedigi gibi dogru kararı verip yüz vermedim ona ufak tefek bildikleri ds olmua yani ekimde baktırmısım kasım itibariyle harika gelişmeler demiş henuz bişi yok tam tersi dipteyim :)Ya bi konuda çok net konuştu da o yüzden sordum, hani "Kesin olmayacak" falan gibi. Teşekkür ederim :)
Canım ben de sen soleyince acıp okudum baya pembe konusmus 2.bi erkek enerjisi falan demiş yasandı gercekten de ve dedigi gibi dogru kararı verip yüz vermedim ona ufak tefek bildikleri ds olmua yani ekimde baktırmısım kasım itibariyle harika gelişmeler demiş henuz bişi yok tam tersi dipteyim :)
nediye?biz yokken bir şeymi oldu.anlamadım buişten bir şey.oysa enson gayet iyi bıraktık burdahesabını ucurmuslar canım pasife almıslar :/
Bende anlayamadımnediye?biz yokken bir şeymi oldu.anlamadım buişten bir şey.oysa enson gayet iyi bıraktık burda
bana eski nişamlıla ilgili ayrılık yok demişti.ayrıldıktan sonrada tekrardan evlendirmişti.üç fal atmıştım verdiği tarih ağostostu.ne gelen oldu nede giden.fakat geçmişte fena değildi.Yaa o zaman aslında sizin de vaktiniz var belki de Aralık'ta falan olacaktır. Bana da ayrıldığım erkek arkadaşımla ilgili "O size kesinlikle dönmüyor başka bir ilişkiniz olacak" tarzı bir laf etmiş.
Bunu bilmiyordum bak, neden yasak ki. Bilgi için teşekkürlerkub belki forumda büyük harflerle yazdigi icin banlanmis olabilir. Cünkü büyük harflerle yazmak yasak
Bunu bilmiyordum bak, neden yasak ki. Bilgi için teşekkürler
büyük harften olduğunu zannetmiyorum, mesajlarına bakarsanız argo ifadeler var. ondan dolayıdırBunu bilmiyordum bak, neden yasak ki. Bilgi için teşekkürler
KIZLAR BUNDAN SONRA FAL MAL YOK BİTTİ ARTIK BİTTİ BIRSURU BORCA GİRDİM BES PARA ETMEZ INSANLAR İÇİN LANET OLSUN KENDİMİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM HAYATIMIN EN PİSLİK DÖNEMLERİ BAKTIRDIKÇA PİSLİĞİE BULAŞTIK BATTIK NE SALAKMISIM KENDİMDEN İĞRENIYORUM
ÇOK KÖTUYUM SELİN ÇOK 1 YILK ONCE HIC BÖLE DEILDIM UYUSTURUCU GUIIBI BVATTIKCA BATTRIM SALAK BANKACIDA YANLIS BILGI VERMIS COK KÖTUYUM BABAM DUYSA MAHVEDER BENİ DUALARDA SARILDIM AMA OLMADI YADA OLDU BILMIYORUM ÖLMEK ISTIYORUM INSANLŞAR BÖLE KATIKL OLUYO BÖLE INTIHAR EDIYO DEMEKKİ 2 MILYAR BORCUM VAR BU FORUMDA KIMIN BÖLE BORCU VAR
ben 5 yıldır görmuyorum amann boşverın kızlar bi ara toplanalım grup kuralım bokların canı cehenneme
özel olmazsa neyi bilmiş acaba ?
Küb yabu üsluptan dolayı kızlar bence
52,5 tlye değer mi?bir onceki falında dedigi zaman ve doncek dedigi iletisim fln hepsi olmus..o yuzden bidaha baktıracagım :))
52,5 tlye değer mi?
baktırmayı düşünüyorum aslında ama fiyat beni ciddi ciddi düşündürüyor
Baska bilen falcı varmı acaba merak ettim :)bir onceki falında dedigi zaman ve doncek dedigi iletisim fln hepsi olmus..o yuzden bidaha baktıracagım :))
Evet yapıyor benim kartlarımı yorumlamamıştı kendi kartlarıyla açılımlar yapmıstıkendi kartlarıyla da açılım yapıyor mu peki?
bana eski nişamlıla ilgili ayrılık yok demişti.ayrıldıktan sonrada tekrardan evlendirmişti.üç fal atmıştım verdiği tarih ağostostu.ne gelen oldu nede giden.fakat geçmişte fena değildi.
Bunu bilmiyordum bak, neden yasak ki. Bilgi için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?