- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Bilmiyordum büyük harf bağırmak anlamına geldiğiniBüyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir sanal dilde agresiflik belirtir, o yüzden. Ayrıca sürekli büyük harflerle yazmak okuyan kişinin gözünü yorar.
aslında Hüma da dahil olmak üzere binnazda ki hiçbir falcı kendi kartlarıyla yorumlamıyorlardı bence.çünkü hep benim kartlarım üzerinden yorum yapılıyordu.şimdi birkaç aydır bu moda oldu şakır şıkır kart seslerini duyurup farklı kartlarla da yorumlamaya başladılar.ama nedense çektikleri kartlar bizimkilerle parelel.anca bu kadar olur demeden geçemiyorum.Evet yapıyor benim kartlarımı yorumlamamıştı kendi kartlarıyla açılımlar yapmıstı
Evet geçen falı dinlerken dikkat ettim sanki bilerek mikrofonu kart sesi duyulsun diye ayarlıyorlaraslında Hüma da dahil olmak üzere binnazda ki hiçbir falcı kendi kartlarıyla yorumlamıyorlardı bence.çünkü hep benim kartlarım üzerinden yorum yapılıyordu.şimdi birkaç aydır bu moda oldu şakır şıkır kart seslerini duyurup farklı kartlarla da yorumlamaya başladılar.ama nedense çektikleri kartlar bizimkilerle parelel.anca bu kadar olur demeden geçemiyorum.
52,5 tlye değer mi?
baktırmayı düşünüyorum aslında ama fiyat beni ciddi ciddi düşündürüyor
Baska bilen falcı varmı acaba merak ettim :)
sanırım önce ekrandakileri yorumladı sonra da kendi kart actı diye dusunuyorum cunki kendi öngörülerini de soylemıs falda..kendi kartlarıyla da açılım yapıyor mu peki?
Kartlardan bağımsız da konuşuyor evetsanırım önce ekrandakileri yorumladı sonra da kendi kart actı diye dusunuyorum cunki kendi öngörülerini de soylemıs falda..
aynen canım tamda böyleEvet geçen falı dinlerken dikkat ettim sanki bilerek mikrofonu kart sesi duyulsun diye ayarlıyorlar
Evet denedim canım hatta geçenlerde burda önerdim kendisiniaynen canım tamda böyle
Bu arada Hira Soydanı denediniz mi?eylülde fal atmıştım ayrılığımdan çok sonra.bana söylediklerinin bir kısmını yaşamışım.demin dinledim falını.esas konu içinde 6 ay vermiş.bakalım bekleyip görecez.çıkarsa yazarım.
canım konun çok önemli bir olay mıydı?özel değilse tabi:) çünkü saydığın yorumcular bende tutmadı en azından zaman olarakarkadaslar update ediyorum
bana bir onceki durumu bilen komple bilen elif hanzade, medyum gizem, fama, sema, medyum cem, sezgi candan, aslıhan yılmaz, asenat(tarihi sadece) Rania Hadwa, selena bilmiş
daha cok baktırdıgım var ama bilemedikleri veya bikac seyi cıktıgı icin yazmadım..isteyen cok olursa yazarım. operim
sence nasıl valla şuana kadar bende en çok şeyi bilenlerden desem yeridir.geçmişimide süper ötesi özetlemiş.oysaki ben birşey anlatmamıştım:)buay içinde söylediği bir olayı da yaşadım.bakalım diğer olay olacak mı?olmasa da canım sağolsun beklemede değilim inanEvet denedim canım hatta geçenlerde burda önerdim kendisini
Bende de analizler doğruydu diğerleri gibi yeni kişi uydurmadılar :) ciddi yorumladı ne varsa. Aynen olucağı varsa olur sıkıldım fallardansence nasıl valla şuana kadar bende en çok şeyi bilenlerden desem yeridir.geçmişimide süper ötesi özetlemiş.oysaki ben birşey anlatmamıştım:)buay içinde söylediği bir olayı da yaşadım.bakalım diğer olay olacak mı?olmasa da canım sağolsun beklemede değilim inan
Bu mesajınızdan sonra mesaj kutunuz bir anda +50 olur :)Kızlar çok pis fal bakarım söylemedi demeyin....
Seninkide ne kalles ya kuzu hesabi dami acik canimkızlar ben yine birden dibe battım... instagrama foto atmışlar birlikte sarmaş dolaş
Kendime engel olamaz da bakarım diye ve o da beni görmesin diye bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım, başta zoruma gitti ama böyle daha güzel. Sahte hesap falan da açmadım istemiyorum görmeyi.. dene istersen çok iyi geliyorkızlar ben yine birden dibe battım... instagrama foto atmışlar birlikte sarmaş dolaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?