canım inan boşver o fotonun yerinde bir bakmışsın bir zaman olmuş yeller esmiş.yerinde olsam asla takibe almam.görüp üzülmek yerine görmemek daha iyi.kızlar ben yine birden dibe battım... instagrama foto atmışlar birlikte sarmaş dolaş
Seninkide ne kalles ya kuzu hesabi dami acik canim
Kendime engel olamaz da bakarım diye ve o da beni görmesin diye bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım, başta zoruma gitti ama böyle daha güzel. Sahte hesap falan da açmadım istemiyorum görmeyi.. dene istersen çok iyi geliyor
canım inan boşver o fotonun yerinde bir bakmışsın bir zaman olmuş yeller esmiş.yerinde olsam asla takibe almam.görüp üzülmek yerine görmemek daha iyi.
Kullandığı argo sözler, defalarca ikaz ettim kendisini, sitede sinirlensek bile her sözü ağzımıza geldiği gibi söyleyemeyiz yasak.
Hahaha bir sen eksiktin falcı KazenKızlar çok pis fal bakarım söylemedi demeyin....
canım konun çok önemli bir olay mıydı?özel değilse tabi:) çünkü saydığın yorumcular bende tutmadı en azından zaman olarak
Çok sevindim adına.Allah bozmasın mutluluğunu.darısı diğer kızların başına.tarihlerde sapma oldu değil mi?anladığım kadarıyla birtek Asenatın tarihi tutmuş doğrumudoncek demislerdi dönmüş oldu :)
Bu mesajınızdan sonra mesaj kutunuz bir anda +50 olur :)
Geçmiyor yaaçık profili kuzum.. ben de kapamıştım bütün hesaplarımı hatta bütün appleri silmiştim telefonumdan. atlattım diye geri açtım yükledim bi süre önce. pek atlatamamışım demek ki.
44.talihli olmak isterdim lakin fallara tövbeliyim.43 te kaldı...
O halde ben kobay olmaya razıyım ilk benim falima bakınKızlar çok pis fal bakarım söylemedi demeyin....
öyle sanırım... birlikte olduklarını bilmeme rağmen yeni fotolar görmek can yakıyor. eski fotolarına alıştım o kadar baktım ki onlar üzmüyor artık. o yüzden alıştım sanmıştım ama üzmesi için farklı bi foto görmem gerekiyormuş.. Sanırım nil çıktı bana tamamen. Baktırdığım fallar içinde çıkmasını istemediğim tek faldı.Geçmiyor yaşu oluyor ama ilk zaman ki gibi yoğun üzüntü duymuyorsun gördüğün de ama o an için canın sıkılıyor işte
O zaman son günlerde sorduğum o klasik soruyu soruyorum geysu ya da baktırdın miarkadaslar update ediyorum
bana bir onceki durumu bilen komple bilen elif hanzade, medyum gizem, fama, sema, medyum cem, sezgi candan, aslıhan yılmaz, asenat(tarihi sadece) Rania Hadwa, selena bilmiş
daha cok baktırdıgım var ama bilemedikleri veya bikac seyi cıktıgı icin yazmadım..isteyen cok olursa yazarım. operim
50. Olmaya da ben talibim43 te kaldı...
tatlım söyle ki, gelicek dediler geldi, tarihlerde tuttu. genel acıklamalarda tuttu..ben hem iş hem ask icin baktırmıstım.. ama sonra ben ayrıldım tekrar özel bir sebepten dolayı. simdi bu falcılara tekrar attım (birkacına) onların sonuclarını bekliyorum..yoksa baya catır catır bildiler önceki durumu.suan cok karısık ve o karısıklıgın gitmesi icin de beklemedeyim..Çok sevindim adına.Allah bozmasın mutluluğunu.darısı diğer kızların başına.tarihlerde sapma oldu değil mi?anladığım kadarıyla birtek Asenatın tarihi tutmuş doğrumu
işte ona yeni baktırdım elimde veri yok :)) ama guzel baktıO zaman son günlerde sorduğum o klasik soruyu soruyorum geysu ya da baktırdın mi
Aman evlerden Irakkızlar ıyı aksamlar umt ısıgı demeyen var mı merak ettm
Aynen de öyle, nerde olduklarını bilmek, nasıl güldüklerini görmek falan Can sıkıcı sen sil yine tatlım hiç kendine eziyet etmeye gerek yok. Merak evet ediliyor ama bununla baş edebilirsin ve bir süre sonra rahatlarsınöyle sanırım... birlikte olduklarını bilmeme rağmen yeni fotolar görmek can yakıyor. eski fotolarına alıştım o kadar baktım ki onlar üzmüyor artık. o yüzden alıştım sanmıştım ama üzmesi için farklı bi foto görmem gerekiyormuş.. Sanırım nil çıktı bana tamamen. Baktırdığım fallar içinde çıkmasını istemediğim tek faldı.
Çok tarih sallar hiçbiri tutmaz.iki kişi baktırmıştık ilk acemilik dönemlerinde ikimizinde tutmadıkızlar ıyı aksamlar umt ısıgı demeyen var mı merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?