Binnaz Abla

kızlar ben yine birden dibe battım... instagrama foto atmışlar birlikte sarmaş dolaş
canım inan boşver o fotonun yerinde bir bakmışsın bir zaman olmuş yeller esmiş.yerinde olsam asla takibe almam.görüp üzülmek yerine görmemek daha iyi.

Seninkide ne kalles ya kuzu hesabi dami acik canim

canım inan boşver o fotonun yerinde bir bakmışsın bir zaman olmuş yeller esmiş.yerinde olsam asla takibe almam.görüp üzülmek yerine görmemek daha iyi.

açık profili kuzum.. ben de kapamıştım bütün hesaplarımı hatta bütün appleri silmiştim telefonumdan. atlattım diye geri açtım yükledim bi süre önce. pek atlatamamışım demek ki.

açık profili kuzum.. ben de kapamıştım bütün hesaplarımı hatta bütün appleri silmiştim telefonumdan. atlattım diye geri açtım yükledim bi süre önce. pek atlatamamışım demek ki.
Geçmiyor ya şu oluyor ama ilk zaman ki gibi yoğun üzüntü duymuyorsun gördüğün de ama o an için canın sıkılıyor işte

Geçmiyor ya şu oluyor ama ilk zaman ki gibi yoğun üzüntü duymuyorsun gördüğün de ama o an için canın sıkılıyor işte
öyle sanırım... birlikte olduklarını bilmeme rağmen yeni fotolar görmek can yakıyor. eski fotolarına alıştım o kadar baktım ki onlar üzmüyor artık. o yüzden alıştım sanmıştım ama üzmesi için farklı bi foto görmem gerekiyormuş.. Sanırım nil çıktı bana tamamen. Baktırdığım fallar içinde çıkmasını istemediğim tek faldı.

O zaman son günlerde sorduğum o klasik soruyu soruyorum geysu ya da baktırdın mi

Çok sevindim adına.Allah bozmasın mutluluğunu.darısı diğer kızların başına.tarihlerde sapma oldu değil mi?anladığım kadarıyla birtek Asenatın tarihi tutmuş doğrumu
tatlım söyle ki, gelicek dediler geldi, tarihlerde tuttu. genel acıklamalarda tuttu..ben hem iş hem ask icin baktırmıstım.. ama sonra ben ayrıldım tekrar özel bir sebepten dolayı. simdi bu falcılara tekrar attım (birkacına) onların sonuclarını bekliyorum..yoksa baya catır catır bildiler önceki durumu.suan cok karısık ve o karısıklıgın gitmesi icin de beklemedeyim..
asenat baskası var ama bi arıycak demis, beni aradıktan sonra tekrar cıktık biz dort ay..baskası olsa cıkamam nasıl cıkayım hergun birlikteyiz.

Aynen de öyle, nerde olduklarını bilmek, nasıl güldüklerini görmek falan Can sıkıcı sen sil yine tatlım hiç kendine eziyet etmeye gerek yok. Merak evet ediliyor ama bununla baş edebilirsin ve bir süre sonra rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…