Hahaha bir sen eksiktin falcı KazenAtışlar iyise sorun yok demektir
Off bana da hepsi döncek dedi kızlar enerji oluşturun bana yaa dönsün ya da ben iyice kopayım su hallerimdenÇok sevindim adına.Allah bozmasın mutluluğunu.darısı diğer kızların başına.tarihlerde sapma oldu değil mi?anladığım kadarıyla birtek Asenatın tarihi tutmuş doğrumu
Teşekkürler bilgilendirdiğin içintatlım söyle ki, gelicek dediler geldi, tarihlerde tuttu. genel acıklamalarda tuttu..ben hem iş hem ask icin baktırmıstım.. ama sonra ben ayrıldım tekrar özel bir sebepten dolayı. simdi bu falcılara tekrar attım (birkacına) onların sonuclarını bekliyorum..yoksa baya catır catır bildiler önceki durumu.suan cok karısık ve o karısıklıgın gitmesi icin de beklemedeyim..
asenat baskası var ama bi arıycak demis, beni aradıktan sonra tekrar cıktık biz dort ay..baskası olsa cıkamam nasıl cıkayım hergun birlikteyiz.
Aynen bende de tarihi patladı bi iki şeyi bilmiş fena degil tarih direk patladı bi de o kadar emin konusmustuÇok tarih sallar hiçbiri tutmaz.iki kişi baktırmıştık ilk acemilik dönemlerinde ikimizinde tutmadı
Kaçınılmaz son nasılsaSonunu da pembeye bağladın mı tamam :)))Kazen
En hayırlısı neyse inşallah biran önce o gerçekleşir senin için.ilk duan bendenOff bana da hepsi döncek dedi kızlar enerji oluşturun bana yaa dönsün ya da ben iyice kopayım su hallerimden(
Sagol kuzum bil mukavele rabbim sana bin fazlasını versinEn hayırlısı neyse inşallah biran önce o gerçekleşir senin için.ilk duan benden
Hümaya ulaşamıyorum...Olumsuzada açık olanlar gelsin demiş:))
Kızlar o değilde Binnaz benim gibi bol kepçe müşterisini kaybetti diye şimdi fena kafa yoruyorlardır.yakında hediye puanlar gelir lakin umrumdışı
Tek kelime.... Dandik!.....aslıhan yılmaz nasıl kızlar bı yorum alablsem?
ben baktırdım anlık durumumu çok çok iyi özetledi.. onun hislerini iyi söyledi. Ve hayatında kimse yok diyenlerin aksine "senden sonra bir kaç ilişki denemesi olacak ama sendeki kadar sevgi bulamadıkça başlama noktasında bitirecek" dedi.. Gerçektende tanımadığım bi kaç kızla iletişimde olduğunu öğrendim ama ciddi bişey olmadı, şuan yine bi kızla konuşuyor (bu kızın tüm tarifini Sezgi verdi) ne kadar ilerler bilmiyorum..aslıhan yılmaz nasıl kızlar bı yorum alablsem?
Bana da öyle pespembe bakmadı yani bilemiyorum..puanlarım varken tekrar bi baktırayım diyorum ama yetişmek ne mümkün..Biri düşük puan vermiş sanırım puanı da azalmıs ben de gördüm kızmıs , ya bu kızcagıza herkes pembeci diyo ama arkadasıma da soyledi cat cat herseyi çözemedim :/
Kızlar siz sonuçtan bahsedin anlıkta değil.sonuçtamı olumsuzdu?Bana da öyle pespembe bakmadı yani bilemiyorum..puanlarım varken tekrar bi baktırayım diyorum ama yetişmek ne mümkün..
aynen.. burda ne zaman hüma pembeci lafı geçse birileri gelip hayır ama bana olumsuz şeyler de söyledi diye kendisini avutuyor sanki. araya serpiştirilmiş ufak tefek olumsuzluklar pembeci olduğunu değiştirmez. sonunda evlendirmiyo mu herkesi? evlendiriyo. kızlar anlamıyorum sizi bazen.Kızlar siz sonuçtan bahsedin anlıkta değil.sonuçtamı olumsuzdu?
Canım aynı durumdayız sana dönücekmi dedileröyle sanırım... birlikte olduklarını bilmeme rağmen yeni fotolar görmek can yakıyor. eski fotolarına alıştım o kadar baktım ki onlar üzmüyor artık. o yüzden alıştım sanmıştım ama üzmesi için farklı bi foto görmem gerekiyormuş.. Sanırım nil çıktı bana tamamen. Baktırdığım fallar içinde çıkmasını istemediğim tek faldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?