Binnaz Abla

Çok sevindim adına.Allah bozmasın mutluluğunu.darısı diğer kızların başına.tarihlerde sapma oldu değil mi?anladığım kadarıyla birtek Asenatın tarihi tutmuş doğrumu
Off bana da hepsi döncek dedi kızlar enerji oluşturun bana yaa dönsün ya da ben iyice kopayım su hallerimden (

Teşekkürler bilgilendirdiğin için

Kızlar o değilde Binnaz benim gibi bol kepçe müşterisini kaybetti diye şimdi fena kafa yoruyorlardır.yakında hediye puanlar gelir lakin umrumdışı

Kızlar o değilde Binnaz benim gibi bol kepçe müşterisini kaybetti diye şimdi fena kafa yoruyorlardır.yakında hediye puanlar gelir lakin umrumdışı

Binnaz içlerinde en iyisi gibi kuzum yaa ben falsepeti telwee yamiba da baktırdım sacma sapanlardı en iyi falcılar binnazda sanırım

aslıhan yılmaz nasıl kızlar bı yorum alablsem?
ben baktırdım anlık durumumu çok çok iyi özetledi.. onun hislerini iyi söyledi. Ve hayatında kimse yok diyenlerin aksine "senden sonra bir kaç ilişki denemesi olacak ama sendeki kadar sevgi bulamadıkça başlama noktasında bitirecek" dedi.. Gerçektende tanımadığım bi kaç kızla iletişimde olduğunu öğrendim ama ciddi bişey olmadı, şuan yine bi kızla konuşuyor (bu kızın tüm tarifini Sezgi verdi) ne kadar ilerler bilmiyorum..
Sonuç beklemede. Ama Aslıhan için kötü yorumlarda okudum enerji meselası diye düşünüyorum.

Biri düşük puan vermiş sanırım puanı da azalmıs ben de gördüm kızmıs , ya bu kızcagıza herkes pembeci diyo ama arkadasıma da soyledi cat cat herseyi çözemedim :/
Bana da öyle pespembe bakmadı yani bilemiyorum..puanlarım varken tekrar bi baktırayım diyorum ama yetişmek ne mümkün..

Kızlar siz sonuçtan bahsedin anlıkta değil.sonuçtamı olumsuzdu?
aynen.. burda ne zaman hüma pembeci lafı geçse birileri gelip hayır ama bana olumsuz şeyler de söyledi diye kendisini avutuyor sanki. araya serpiştirilmiş ufak tefek olumsuzluklar pembeci olduğunu değiştirmez. sonunda evlendirmiyo mu herkesi? evlendiriyo. kızlar anlamıyorum sizi bazen.

Canım aynı durumdayız sana dönücekmi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…